De Prrrikweg spray van VSM

Door: monique182
monique182
TESTMOEDER monique182

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Monique, moeder van 2 kinderen met de leeftijd van bijna 3 en 3 maanden.

Mijn zoontje speelt erg graag buiten. Er is dus altijd een kans aanwezig dat hij gestoken wordt. Daarom ben ik al een tijdje opzoek naar een goed product wat werkt tegen insectenbeten. Ik ben benieuwd naar VSM!

8.0

voordelen

 • Werkt verzachtend
 • Geen chemische geur
 • Doet net iets meer dan verwacht, top!

nadelen

 • Duurt vrij lang voordat het is ingetrokken

Introductie

In deze (bijna) zomer periode zijn er bij ons veel muggen te vinden door de vele slootjes en bomen. Je kan al wel raden waar die ’s nachts heen komen... juist de slaapkamers!

Spray-gebruik

We worden allemaal lek-geprikt door de muggen. Erg vervelend! Natuurlijk probeer je op alle manieren de jeuk te verminderen zodat je niet gaat krabben en littekens ervan krijgt, maar helaas is dit haast niet te voorkomen. Daarom is het gebruiken van een verzachtend middel essentieel. 

Werking van het product

Ik heb het zelf eerst op mezelf getest (ja ik test eerst op mezelf voordat ik het gebruik bij mijn kinderen) en de jeuk kwam daarna helemaal niet meer terug! Direct top-resultaat dus! Het is erg verzachtend en fijn in gebruik. 

Gebruik van de spray

Ik kan er geen oordeel over geven of het prikt ja of nee, want mijn muggenbulten waren niet kapot. Mijn kindjes heb ik niet gehoord over pijn of prikken dus dat zit helemaal goed. 

Voor- en nadelen

Met VSM prrrikwegspray is het grootste voordeel de spray-functie. Je sprayt het op waardoor het makkelijk in gebruik is, zeker als je kinderen het niet willen/stil blijven zitten/staan. Ook ruikt het zeer aangenaam door alle kruiden die erin zitten en daardoor krijg ik het idee dat het vriendelijker is voor de kinderhuid (en natuurlijk ook voor mezelf). 

Het enige nadeel vond ik dat het wat langer duurt voordat het ingetrokken is (Circa een minuut of 4). Kleine kinderen kunnen er dan aan gaan zitten. Maar dat is niet een reden waardoor ik het niet zou kopen en/of aan zou raden aan andere ouders.

Andere gebruikte producten

Ik gebruikte voorheen tegen de jeuk van die After-bite pennen. Deze ruiken erg vies/chemisch en zijn daardoor naar bij beleving niet echt kindvriendelijk. De jeuk was ook maar tijdelijk weg, waardoor je het keer op keer moest gebruiken. 

Voor herhaling vatbaar?

Het resultaat van de VSM prrrikwegspray voldoet voor ons boven verwachting. Daarom zal ik het ook zeker aanbevelen aan andere moeders in de buurt.

Foto’s

Scores

 • Effectiviteit
  10.0
 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Uitstraling
  6.0
 • Gebruiksgemak
  8.0
 • Veiligheid
  7.0
 • Aanrader voor iedereen met kleine kinderen
  9.0

Totale score

8.0
monique182

monique182

Hallo, ik ben Monique, moeder van 2 kinderen met de leeftijd van bijna 4 en 15 maanden

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >