NAIF care producten

Door: saskiascott
saskiascott
TESTMOEDER saskiascott

Even voorstellen...

Mijn naam is Saskia, 36 jaar, en 10 weken geleden ben ik voor de 3e keer moeder geworden van een zoontje. Ik heb een dochter van 6,5 jaar en een zoon van 3 jaar. Sinds enkele jaren werk ik als physician assistant in de zorg, maar momenteel ben ik aan het genieten van mijn zwangerschapsverlof. Een van de activiteiten waar ik van geniet is mijn zoontje in bad doen of douchen. Hij geniet er duidelijk van, ontspant helemaal en wil regelmatig tijdens het badderen in slaap vallen. Zelf heb ik snel last van een droge en jeukende huid. Met al het spelen/poepen wat de kinderen doen hebben ze alle drie regelmatig een bad/ douche nodig. Maar hierdoor kan de huid uitdrogen. Mijn ervaring is dat veel body lotionen de huid vaak meer laten uitdrogen, doordat er teveel vocht in het product verwerkt zit. NAIF Care was voor mij geheel onbekend. Toen ik hiervan via mamaplaats hoorde was ik erg benieuwd naar de kwaliteit hiervan en heb ik mij opgegeven als testmoeder. Het sprak mij ook erg aan dat het natuurlijke ingrediënten bevat.

8.5

voordelen

 • gebruiksvriendelijke en stijlvolle verpakking
 • bodylotion trekt snel in de huid;
 • natuurlijke ingrediënten
 • shampoo prikt niet in de ogen

nadelen

 • neutrale geur
 • witte film bij uitsmeren body lotion

Introductie

Binnen korte tijd kreeg ik een pakketje thuis gestuurd met 4 testproducten. Een shampoo, was gel, badolie en body lotion. Mijn eerste indruk was erg positief. De flessen hebben een stijlvol uiterlijk. Afhankelijk van het soort product staat er een plaatje op, wat je doet herinneren aan een kindertekening, met daarbij de naam van het product en dat het natuurlijke ingrediënten bevat. Op de achterkant een klein rijmpje. het simpele uiterlijk geeft mij een 'no nonsens' gevoel. Het product is wat het is en bevat niet meer dan de natuur ons geeft. Alle producten hebben een neutrale geur.

De test

De afgelopen 2 weken heb ik de verschillende producten frequent kunnen testen, zowel bij de oudste kinderen in bad/ onder de douche, als bij de jongste in het babybad.

Wasgel

De wasgel heeft een neutrale geur. Het is makkelijk om uit de tube te knijpen, aangezien deze 'op de kop' staat. Tijdens het inzepen schuimt het lichtjes op, wat de oudste kinderen veel plezier gaf en als ouder de mogelijkheid geeft te zien waar zij zich ingezeept hebben. Het is makkelijk afwasbaar van het lichaam. In het babybadje neigt het enigermate op te schuimen wanneer de baby spetterde, met als gevolg dat de schuim rondom het hoofd van de baby bleef drijven. Aangezien hij graag zijn hoofdje draait of achterover helt, moest ik regelmatig oppassen dat het niet in zijn ogen kwam. Voor in het babybadje vond ik het dan ook niet prettig werken.

Bad olie

Wel was ik onder de indruk van de badolie voor in het babybadje. Na afloop was te voelen dat hij in badolie gebadderd had, maar het liet geen vettige filmlaag achter. De babyhuid voelde prettig aan. De shampoo schuimt minder op dan sommige shampoos, maar voldoende om het gevoel te geven dat de haren schoon worden. Het is makkelijk uitwasbaar. Ik heb geen van de kinderen horen klagen over brandende ogen tijdens het haren wassen.

Bodylotion

Na afloop werd uitgebreid de bodylotion getest. Het is makkelijk uit te verpakking te spuiten en voelt prettig op de hand. Het is is makkelijk over het lichaam te verdelen, waarbij het minder waterig voelt als sommige lotions van andere merken. In eerste instantie laat het een witte film achter op het lichaam, maar na een paar keer smeren/ uitwrijven trekt de lotion snel in de huid. Ik zelf heb ook de lotion geprobeerd omdat ik last had van jeukende huid. Na gebruik van NAIF Care body lotion is de jeuk snel verdwenen en voelde de huid binnen korte tijd minder droog.

Conclusie

Al met al ben ik zeer tevreden met de producten. het heeft een aantrekkelijk uiterlijk en een neutrale geur. Vooral de badolie en body lotion heb ik als zeer prettig ervaren. De neutrale geur was voor mij even wennen. persoonlijk heb ik de voorkeur van de baby(poeder)geur die andere producten bieden. ik zou het product zeker nog eens in de winkel kopen of het aan een vriendin cadeau geven.

Foto’s

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.0
 • Uitstraling
  9.5

Totale score

8.5
saskiascott

saskiascott

Ik ben 36 jaar, sinds 2005 gelukkig getrouwd en inmiddels moeder van 3 geweldige kinderen.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >