Een groot succes!

Door: Hilde1979
Hilde1979
TESTMOEDER Hilde1979

Even voorstellen...

Ik ben een heuse jongensmoeder van Sam (6) Cas (bijna 5) en Benjamin (0). De oudste 2 zijn helemaal dino-gek dus heb ik me meteen ingeschreven als tester van dit geweldige product! Daar gaan we dan als testfamilie!

8.0

voordelen

 • Stimuleert creativiteit.
 • Stoer speelgoed
 • Geluid kan zachter en helemaal uit
 • De kids spelen eindelijk samen

nadelen

 • Geen nadelen

Introductie

We hebben de helisaurus/dinocopter nu een paar dagen in huis en de heren zijn er elk vrij minuutje mee bezig. Ze hebben er al meermaals ruzie om gehad :). Uitpakken, in elkaar zetten en starten ging nog nooit zo soepel.. 

Zonder ruzie samenspelen

Ik weet niet of het door de dino komt maar mijn jongens hebben nog nooit zo lang gezellig samen gespeeld! Het zelf uitvinden en ontdekken is naast dat het voor de jongens spannend is, ook heel leerzaam. Ik ben veel bezig met het zelfstandig maken van de jongens en zo'n speelgoed werkt hier goed aan mee! Knopje hier, geluidje daar...

Herrie in huis

Na een tijdje vond ik de geluiden toch wat heftig binnenkomen en heb eventjes gekeken of ik niet stiekem het geluid uit kon zetten... Nog beter, zachter! Zo blijft het voor je jongens ook nog leuk ;)

Mam, mag ie mee naar school?

Uiteraard mee naar school! Leuk! De dinoheleicopter is stevig dus geen zorgen dat er iets stuk gaat. Lekker spelen maar

De test

Volgens onze testers Cas en Sam is dit het coolste speelgoed ooit! Het feit dat het én een dino én een helicopter is, vinden ze helemaal te gek. Het leuke aan dit speelgoed is dat ze helemaal zelf hebben uitgevonden hoe alles werkt en wat ze er mee kunnen. Zelf vind ik het erg prettig dat het geluid zachter kan en zelfs helemaal uit. Cas heeft hem vandaag mee naar school gehad en ook daar vond iedereen hem helemaal te gek. Kortom: een stevig stuk speelgoed dat kinderen stimuleert hun creativiteit en vernuft te gebruiken! Wij zijn er blij mee!

Foto’s

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

8.0
Hilde1979

Hilde1979

Moeder van 3 jongens van 6, 5 en 1. Eigenaresse van mijn eigen webwinkel Mamamoes, freelance tekstschrijver en crewlid van Moeders in Groningen. Druk, maar leuk!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >