VTech Little Love Lisa

Door: BibiHensens
BibiHensens
TESTMOEDER BibiHensens

Even voorstellen...

Ik ben de trotse moeder van dochter Mara (5) en zoontje Collin (5 maanden). Mijn dochter is een echt poppenmeisje. Sinds ze een klein broertje heeft gekregen is dit eigenlijk nog meer geworden. Op haar verlanglijstje met Sinterklaas stond Lisa leert lopen. Helaas had Sinterklaas deze niet voor haar meegenomen. Toen ik de oproep voor het testen van Lisa zag heb ik me direct ingeschreven!

8.4

voordelen

 • Leuke pop om te zien
 • Veel interactie
 • Aan/uit schakelaar is fijn
 • Leuke accessoires erbij

nadelen

 • Batterijen gaan snel leeg
 • Oogjes gaan niet dicht
 • Pop is enorm stijf (moet ook anders kan ze niet lopen/staan)

Wat is de eerste indruk van jou en je kindje?

Mijn dochter gilt het uit als ze de doos met Lisa in haar handen heeft. Dolgelukkig is ze en ze kan niet wachten tot mama aan de slag gaat om Lisa uit de doos te halen. De doos is enorm groot en leuk gemaakt. Het lijkt net of Lisa in een huisje zit. Lisa is makkelijk los te koppelen (ze zit met elastiekjes en draadjes vast).

Het eerste wat we deden toen Lisa uit de doos kwam, was op haar buikje drukken en ze begon meteen druk te kletsen. We zorgen dat de demofunctie uitgeschakeld is en gaan met haar aan de slag. Ze begint eerst een stukje te lopen en mijn dochter klapt vol enthousiasme!! Lisa reageert hier direct op en wil dansen...Dat is leuk!! Na een tijdje vraagt Lisa om haar speen en die stoppen we in haar mondje. Ze maakt smak geluidjes en niet lang daarna snurk geluiden. Lisa slaapt....

Het slaapje is van korte duur want mijn dochter kan haar niet met rust laten. Ze zingen samen een liedje, doen een dansje, er wordt druk geklapt en ik hoor regelmatig leuke aanmoedigingskreten van mijn dochter.

Als Lisa beweegt hoor je haar duidelijk. Ze komt hierdoor wel houterig of robotachtig over. Soms overstemt het geluid zelfs haar gepraat. Dit is iets wat mij opvalt, maar mijn dochter heb ik hier zelf niet over gehoord.

Lisa mag later in de week mee naar school op speelgoeddag en daar blijkt Lisa het al snel te vinden met alle kindjes in de klas. Zelfs de jongens willen met haar spelen. 

Is de pop gebruiks- en kindvriendelijk?

In de doos zit een klein kartonnen kaartje waarop beknopt staat hoe je kunt starten met spelen. Daarnaast zit er een uitgebreider boekje bij waarin alle functies van Lisa omschreven worden.

Lisa wordt geleverd met een demofunctie. Achterop haar rugje zit een reset knop en direct begint Lisa te praten. Lisa kan o.a. zitten en lopen waardoor ze ook erg stijf is. Hierdoor knakt ze verschrikkelijk als je haar armpjes of beentje buigt. Ik vind dit een eng geluid en ben bang dat ik haar kapot maak als ik haar beweeg. Mijn dochter heeft hier minder moeite mee en beweegt haar gewoon. Wat mijn dochter verder is opgevallen is dat haar oogjes niet dicht gaan als ze slaapt. Voor een pop met zoveel mogelijkheden is dit inderdaad wel wat vreemd ;) Wat mij opvalt is dat Lisa reuze meevalt qua volume en dat het dankzij de aan/uit knop prima te doen is. Ook is het volume op twee sterktes in te schakelen. Lisa zou van ons best wel iets harder mogen omdat je haar in niet goed kan horen wanneer het druk is. Handig is dat Lisa vrij vlot uit gaat als ze inactief is. Dit bespaart toch weer batterij, aangezien die niet erg lang mee gaat.

De batterijen van Lisa zitten in haar voetjes. De klepjes zitten dicht met een schroefje zodat mijn dochter er zelf niet bij kan. Nog in de eerste week moeten de batterijen vervangen worden. Dit vind ik best snel maar moet ook wel toegeven dat Lisa al best wat draai-uurtjes heeft gehad. 

Blijft jouw kind getriggerd om er mee te spelen?

Mijn dochter speelt iedere dag wel even met Lisa. De laatste dagen staat ze vaker uit en gaat ze bijvoorbeeld mee naar bed. Wel zo handig dat ze dan uit kan, want je schrikt behoorlijk als Lisa ineens rechtop gaat zitten naast je. 

Lisa beschikt over ontzettend veel functies. Ze zingt veel liedjes, vraagt om een speen of fles en kan natuurlijk lopen, kruipen en dansen! Hierdoor ben je niet snel uitgekeken op Lisa. Ik heb het idee dat we ook nog niet alles ontdekt hebben wat Lisa kan.

Zou jij deze pop aanraden? Zo ja/nee, waarom?

Jazeker! Ik zou Lisa aan bevelen aan andere ouders!! Het is een interactieve pop met ontzettend veel functie waardoor ze leuk blijft om mee te spelen. De pop zelf is echter niet echt geschikt als knuffelpop of pop die mee kan in bad maar echt wel een actieve pop die je bezig houdt. Hierdoor vind ik Lisa geschikt voor de iets oudere kindjes (4+).

Foto’s

Scores

 • Kwaliteit
  8.0
 • Gebruiksgemak
  9.0
 • Functionaliteiten
  9.0
 • Uiterlijk van de pop
  8.0
 • Kindvriendelijkheid
  8.0

Totale score

8.4
BibiHensens

BibiHensens

Moeder (37) van twee wondertjes! Dochter Mara en zoon Collin. Na een lange weg van 8 jaar miskramen en trajecten eindelijk een dochter, hierna vastgesteld dat het krijgen van een tweede niet via de natuurlijk weg zou kunnen. Wonder twee kom toch geheel spontaan en onverwacht!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >