VTech Digigo getest door Caroline

Door: didem86
didem86
TESTMOEDER didem86

Even voorstellen...

Ik ben Caroline, moeder van 3 mooie halfbloedjes. Ze zijn 8 jaar, 6 jaar en 9 maanden oud.

Ik heb mezelf opgegeven, omdat ik erg nieuwsgierig was naar dit VTech product. Ook omdat ik 2 kids heb in de leeftijdscategorie die beide vroegen om dit apparaatje.

Dus toen ik zag dat ik hem kon testen, dacht ik: Doen! Want zo kon ik eerst even zelf zien of het echt zo veilig en educatief het was als werd aangeprezen.

9.6

voordelen

 • Leerzaam
 • Mooi design
 • Leuke en leerzame apps

nadelen

 • Apps aan de dure kant

Wat vind je van het gebruiksgemak?

Het is erg makkelijk in gebruik! De VTech Digigo praat tegen de gebruiker, dus zo weet je kind ook wat hij/zij kan doen en waarvoor hij/zij iets doet! Het is zo makkelijk dat ik niet eens uitleg hoefde te geven voor, voornamelijk, mijn dochter. Ze ging er, door de kleur, op los en zei tegen mij: "ik kan het zelf wel, mam." Dit scheelt ook weer tijd voor mij! Super handig!

Wat vind je van de verschillende apps?

De apps zijn zeker leuk en leerzaam! Je hebt ontzettend veel keuze in de verschillende apps. Wel vind ik de apps, persoonlijk, iets aan de dure kant. Maar als je dan kijkt naar als je een spel koopt voor op de laptop voor je kids die het hetzelfde kost, die zijn dan misschien niet van Disney figuren. Dan zeg ik af en toe: een leuk en leerzaam appje mag soms wel!

Welke app wordt het meest gebruikt?

De app die mijn kids het meeste gebruiken is de kidConnect. Deze app is een soort van Whatsapp die tussen jouw mobiel/smartphone en de Digigo. Mijn kinderen vinden dat een super app om te gebruiken. Vooral in het weekend als ze vroeg wakker zijn en mama nog lekker slaapt!

Blijft je kind getriggerd om ermee te spelen?

Getriggerd om ermee te blijven spelen, zijn ze zeker. Dit gaat zelfs tot ruzie over! "Wie mag er nu mee spelen?" hoor ik dagelijks! Wij weten nu in ieder geval al wel wat één van de cadeautjes gaat worden voor mijn zoon voor Kerst!

Foto’s

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.5
 • Gebruiksgemak
  9.7
 • Design
  9.8
 • Verschillende apps
  10.0
 • Diversiteit
  9.0

Totale score

9.6
didem86

didem86

Ik ben een fulltime mama van 3 mooie schatjes. Het is een druk bestaan met 3 kleintjes van zulke verschillende leeftijden maar het is het zeker waard. Ik was nagelstyliste van beroep voor ik fulltime mama werd. Door het leeftijdsverschil van mijn kinderen ben ik van alle markten thuis.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >