Switch & Go Dino's Turbo Tony de Triceratops

Door: happylove
happylove
TESTMOEDER happylove

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Thelma. Ik ben getrouwd en we hebben samen 2 jongens. Dion van bijna 11 en Leco is 5 jaar. Door het leeftijdsverschil tussen de jongens wil de jongste graag alles wat de oudste heeft want dat is stoerder en mooier. Daarom wilde ik dol graag mee doen aan deze test met de Switch & Go Dino's Turbo Tony de Triceratops. Een stoere wagen voor mijn jongste wat zal hij blij zijn. Toen we hoorden dat we erbij zaten om hem te mogen testen reageerde mijn jongste dol enthousiast. In de speelgoedboeken is hij al te vinden dus deze werd volop bekeken en ook het filmpje bij V-tech op de website werd volop bewonderd.

8.9

voordelen

 • Meer keuze bij stickers
 • Keuze uit 2 kanalen.
 • Vele geluiden
 • Batterijen gaan lang mee

nadelen

 • Geen noodknop
 • Veel knopjes
 • Veel batterijen

Hoe reageert jouw kindje op de Switch & Go Dino's Turbo Tony de Triceratops?

Ja we mogen testen! De grote doos komt binnen en we maken hem gelijk open. Whow wat gaaf ziet dit er uit. Leco is door het dolle heen en ook grote broer is enthousiast. Want als je bijna 11 bent dan mag je deze wagen toch ook wel even testen? Leco is wel van hij is voor mij dus ik mag eerst.We maken hem helemaal klaar voor gebruik en dan mag Leco gaan rijden. Gelijk dol enthousiast gaat hij op onderzoek uit hoe alles werkt, want welk knopje is voor dit en welk knopje doet dat? Leco en ook Dion zitten er boven op! Alles onderzoeken en bekijken.

Wat vind je van het gebruiksgemak?

We gaan de auto start klaar maken. We krijgen gelijk al te maken met de stickers... Mijn oog valt op de vele stickers (eerlijk we hebben de gebruiksaanwijzingen nog niet gelezen). Toch even goed lezen moeten ze er echt allemaal op? Tjee dan ben ik nog wel even bezig. Maar nee dat is niet aan deo rode. We mogen uit 3 soorten kiezen en dan valt het aantal wel mee. Leco kiest de onderste dus mama mag aan de plak. De stickers gaan er gemakkelijk op en doe je ze toch iets schuin kan je ze nog redelijk af halen als ze er niet helemaal op zitten.De stickers blijven ook daarna goed zitten, we hebben de auto nu al een paar dagen in gebruik en ze gaan niet om krullen. Dan de batterijen. Slik... 8 penlite batterijen. Hopelijk hebben we die nu nog wel in huis want even snel naar de supermarkt op en neer gaat niet meer lukken. Maar we hebben geluk, de 6 in de auto en 2 in de afstand bediening kunnen er in. We kunnen kiezen uit kanaal I of kanaal II, handig als je met nog een wagen bent. Allebei een eigen kanaal. Hij had hem al uit mijn handen gekeken terwijl ik alles klaar maakte dus meneer stond echt te trappelen om er mee te mogen rijden. Al met al gaat het allemaal redelijk snel het start klaar maken. Tijd om de gebruiksaanwijzing te lezen krijg je niet want de kinderen willen er graag mee rijden. Scheelt Leco leest nog niet dus hij zal het toch moeten ontdekken. Ik ga later even rustig alles lezen, gaat gemakkelijk en snel. En geef Leco nog wat aanwijzingen qua knopjes en mogelijkheden. Wel veel knopjes maar als je kijkt naar wat hij allemaal kan is het goed te doen.

Blijft je kindje geboeid om ermee te spelen?

Leco krijgt er geen genoeg van. Hij blijft maar rijden en als zijn grote broer Dion vraagt of hij even mag is het antwoord al snel nee. Toch zal hij hem even uit handen moeten geven van mama zodat ook Dion hem even mag testen. Leco blijft dichtbij en hoopt hem snel weer terug te krijgen de afstand bediening zodat hij er weer mee mag spelen. Leco is er dol blij mee en blijft er enthousiast mee. Ook de volgende dag is hij gelijk er mee aan het spelen. En tot op heden moet hij er elke dagen even mee rijden. Soms kort dan weer lang maar hij heeft nog niet stil gestaan. Ook als er visite komt laat Leco hem vol trots zien welke stoere wagen hij heeft. En ja opa die komt kijken mag er ook even mee spelen. Met een big smile staat Leco volop te stralen!!!

Hoe reageert je kindje op de geluidseffecten?

Leco is 5 jaar en normaal houdt hij niet van harde geluiden. Snel zijn oren dicht. Maar hier bij is het niet nodig. De geluiden zijn niet mega hard en je kan ze ook zelf aanpassen met harder of zachter. Leco wilt hem zelfs op zijn hardst want de omgevingsgeluiden (zoals radio en het rijden van de wielen over het laminaat) zorgen er voor dat je soms de Dino niet zo goed kan verstaan. De vele geluiden vindt Leco prachtig. De zinnen die Dino Tony spreekt zijn wisselend en elke keer zegt hij wat anders zelfs in auto of Dino stand wisselen de zinnen volop. De geluiden naast de zinnen zijn ook helemaal leuk en passen goed bij de wagen. Echte race geluiden. Kortom geluiden die bij een stoere wagen horen.

Wat vind je van de Triceratops in het algemeen?

De wagen kan goed tegen een stootje want ja soms gaat hij met de Turbo knop soms zo hard dat hij botst tegen een kast, bank of stoelpoot. De wagen is groot, redelijk zwaar dus het nodigt je kindje niet uit om hem de gehele tijd op te tillen. Hij zal hem echt laten staan en er dan mee rijden. Wel had mijn man hem vast en drukte hem per ongeluk op de knop om hem van Dino naar auto te veranderen toen zijn vingers er onder kwamen. Dit aan achterkant van zijn kop. Dit gaat gewoon door ondanks dat zijn vingers er onder zaten. Er blokkeert niet een stand dat hij terug gaat. Hij wilt echt door drukken. Ook op het knopje drukken dat de verandering regelt hielp niet. Je moet echt je vinger er uit trekken. Mochten jonge kinderen hem vast houden en hij of iemand anders drukt bijvoorbeeld op de knop dan kan dit een pijnlijke ervaring zijn. Misschien is er voor V-tech een mogelijkheid om dit in de toekomst iets aan te passen. Wij leren nu Leco dat hij hem nooit mag op tillen als hij een Dino is en terwijl hij de afstandsbieding aan heeft. Wel is het absoluut een geweldige wagen. Hij zal de kinderen enorm aanspreken door de vele mogelijkheden, de verschillende geluiden en ook het transformeren. Super leuk cadeau voor de feestdagen of met verjaardag.

Op het filmpje vertelt Leco samen met zijn wat oudere nichtje hoe de Dino auto werkt.

Videos

Scores

 • Gebruiksgemak
  8.5
 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Verschillende opties/effecten
  9.0
 • Prijs- kwaliteitverhouding
  9.0
 • Interactie kind met de auto
  9.0

Totale score

8.9
happylove

happylove

Ik bak graag taarten, ga graag shoppen lekker. Foto's maken en heerlijk eten of bios met vriendinnen. ok ben ik dol op mijn 2 jongens. De oudste heeft CF en vraagt wat meer aandacht betreft vele ziekenhuis bezoekjes en controles. Sinds kort hebben we een hondje in huis, een Jack Russell. Een schatje van een beest, klein maar super ondernemend!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >