PIXUM: testmama Zoë

Door: Zoewee
Zoewee
TESTMOEDER Zoewee

Even voorstellen...

Hi! Ik ben Zoë. Ik wilde graag meedoen met dit testpanel omdat ik altijd al gek ben geweest op foto's. Ik vind het mooie herinneringen. In ons huis hangen dan ook vele foto's van mooie en minder mooie gebeurtenissen. Over 2 weken hopen we ons eerste kindje te verwelkomen en ook daarvan mag weer een mooie foto aan de muur. Ben je benieuwd naar mijn review? Lees dan zeker verder!

8.5

voordelen

 • Overzichtelijk
 • Snel in gebruik
 • Vele foto bewerking opties
 • Gemakkelijk in gebruik bij maken van canvas

nadelen

 • Minder opties via tablet app dan mobiele app
 • Klein schermpje
 • Voor ouderen 60+ lastiger in gebruik door klein schermpje

Hoe eenvoudig was het om de app te downloaden?

Het downloaden van de app was vrij eenvoudig, wanneer je Pixum intypt in de App store of in de Android store verschijnt deze direct bovenaan. Ik heb de app op mijn telefoon gedownload, dan is deze wel wat klein. De app is wel overzichtelijk ingedeeld. Voor de jongeren generatie is dit goed te doen. Voor de oudere generatie raad ik aan om het via de computer te maken.

Foto’s

Hoe vind je het gebruikersgemak van de app?

De app is heel overzichtelijk ingedeeld met grote pictogrammen waarin duidelijk te zien is waar ze voor staan. De app geeft duidelijk aan wanneer je buiten de lijntjes komt. Dan verschijnt er een melding, zodat je gewaarschuwd bent. Wanneer de kwaliteit van de foto niet scherp genoeg is, wordt dit aangeven dus dat is extra fijn. Het nadeel is dat wanneer je de app download op je telefoon je meer opties hebt dan wanneer je de app download op je tablet. Dat vond ik wat vreemd en ik kon de extra opties op mijn telefoon ook niet ontdekken. Voor de rest is de app erg makkelijk in gebruik.

Wat vind je van de mogelijkheden om een herinnering op canvas te laten drukken (design, achtergronden etc.)?

De app biedt vele mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld de kleuren aanpassen op vele filters. Daarnaast kun je ook collages maken in plaats van 1 foto op het doek. Achtergronden kunnen worden toegevoegd, maar dan wel alleen in effen kleuren. Er zijn geen printjes of iets. Je kunt ook de kleur van de foto aanpassen in sepia, zwart wit en nog vele andere opties. Erg leuk om eens een andere manier van je foto te bekijken.

Mis je nog wat in de app, zo ja wat zou je willen toevoegen?

Ja, wat mij betreft zou er nog een onderdeel bij mogen waarmee je symbolen en plaatjes kan toevoegen, zodat je er een echte collage van kan maken. Dit is leuk voor kindercollages of themaplaatjes voor de feestdagen en andere thema's. Dit kan je hele collage afmaken.

Foto’s

Hoe vind je het eindresultaat van jouw herinnering op canvas?

Super mooi! Beter dan verwacht, aangezien ik bang was dat de kwaliteit niet heel goed zou zijn. Deze was dus boven verwachting. De kleuren knallen eruit. De levering was ook 3 dagen sneller dan verwacht, dus dat is ook een groot voordeel. Ze gaven aan dat het doek geleverd zou worden tussen 30 mei en 3 juni, maar deze was 26 mei al geleverd. Dat was dan ook een leuke verrassing!

Videos

Scores

 • Welk cijfer geef je de gebruiksvriendelijkheid van de app?
  8.0
 • Welk cijfer geef je de mogelijkheden van de app?
  7.5
 • Welk cijfer geef je de kwaliteit van jouw herinnering op canvas?
  10.0
 • Welk cijfer geef je de overall waardering?
  8.5

Totale score

8.5

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >