PIXUM: testmama Lieke

Door: tj'smom
tj'smom
TESTMOEDER tj'smom

Even voorstellen...

Ik ben Lieke, 26 jaar en moeder van 2 jongens. Een van 4,5 en een van 9mnd. Ik heb me opgegeven als testmama voor de pixum canvas omdat wij pas een leuke fotoshoot gehad hebben en die foto's toch wel een ere plekje aan de muur verdienen! Verder ben ik niet heel technisch dus simpel met een app leek mij wel wat.  

8.1

voordelen

 • Makkelijk in gebruik
 • Snel in huis (2/4 dagen)
 • Mooi eindproduct

nadelen

 • Geen eigen lay-out

Hoe eenvoudig was het om de app te downloaden?

Super simpel! Je moet zoeken op Pixum en de app stond gelijk boven aan. Het downloaden van de app was dus helemaal geen probleem en was zo geregeld! Het moeilijkste was eigenlijk nog om foto's uit te zoeken en die van de laptop op de telefoon te zetten. Dit was nog even een werkje... Ik had natuurlijk ook de canvas via mijn laptop kunnen maken, maar ging de app testen ;)

Foto’s

Hoe vind je het gebruikersgemak van de app?

De app is erg makkelijk in gebruik! De foto's die je uitkiest worden meteen geladen en zijn makkelijk in een andere lay-out te zetten. Ook een tekst of achtergrond kleur zijn makkelijk toe te voegen. Alles spreekt eigenlijk voor zich en je hoeft dus niet helemaal te gaan zoeken naar de verschillende opties en mogelijkheden die er zijn.

Wat vind je van de mogelijkheden om een herinnering op canvas te laten drukken (design, achtergronden etc.)?

Er zitten leuke mogelijkheden in de app, bijvoorbeeld de lay-outs, tekst en achtergrond kleur. Wat ik wel jammer vond is het beperkt aantal lay-outs. Zelf kan je ook geen foto's toevoegen aan de lay-out waardoor je maximaal 4 foto's op je doek kan zetten. Maar op groot formaat zou ik een paar kleine foto's als inzet ook erg leuk vinden. Jammer dat dit dus geen optie was, verder top!

Mis je nog wat in de app, zo ja wat zou je willen toevoegen?

Ik zou dus de functie om zelf een lay-out te kunnen maken willen toevoegen, zodat je niet alleen 4 foto's op je doek kon zetten, maar ook een paar kleine foto's als inzet kan toevoegen. Nu was je daarin wat beperkt.

Foto’s

Hoe vind je het eindresultaat van jouw herinnering op canvas?

Het is een mooi doek geworden die goed om zijn frame gespannen is. Zeker van veraf is hij ook erg scherp. Van dichtbij zie je wel dat het een beetje korrelig is, maar dat ligt denk ik aan het feit dat het een canvas doek is en geen fotopapier. 

Videos

Scores

 • Welk cijfer geef je de gebruiksvriendelijkheid van de app?
  8.5
 • Welk cijfer geef je de mogelijkheden van de app?
  8.0
 • Welk cijfer geef je de kwaliteit van jouw herinnering op canvas?
  8.0
 • Welk cijfer geef je de overall waardering?
  8.0

Totale score

8.1
tj'smom

tj'smom

Een jonge mama met 2 prachtige ventjes van 4jaar en van 9mnd. Ik ben student verpleegkunde en nu dus lekker druk met alle balletjes in de lucht houden.. School, thuis, kleintjes en papa..

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >