Testmoeder Olvarit

Door: Tiney
Tiney
TESTMOEDER Tiney

Even voorstellen...

Hi, Ik ben Tiney. Ik wilde graag samen met mijn dochtertje de Olvarit maaltijden uittesten omdat mijn dochtertje een lastige eter is. Ze is 6 maanden maar kan al heel goed aangeven wat ze wel en niet lekker vindt. Als ze iets niet lust houd ze haar kaakjes stijf op elkaar of spuigt d'r eten uit.

8.4

voordelen

 • Groot aanbod aan smaken
 • Makkelijk en gezond
 • Lekker ;)
 • Handig mee te nemen

nadelen

 • De hoeveelheid was voor mijn dochtertje iets te veel, maar dat is voor ieder kind natuurlijk verschillend

Hoe reageert je kindje op de Nutricia Olvarit?

Omdat ik pas een half jaartje volop moeder ben, vind ik het zelf nogal lastig te bepalen wat mijn dochtertje wel en niet lekker vind. Ze geeft dit vrij goed aan en eet niks wat ze niet lekker vind. Na een paar keer geprobeerd te hebben om een lepeltje Nutricia Olvarit aan haar te voeren eet ze nu al veel van het potje leeg. Dit is echt een wonder want heel veel potjes die we eerder hebben geprobeerd at ze niet eens voor de helft leeg.

Doordat de voeding fijn gepureerd is kan mijn dochtertje dit makkelijk eten en doorslikken. Ze opent zelfs automatisch haar mondje als ik met het lepeltje haar richting opkomt. Ze vind het dus heel erg lekker!

Wat vind je van de smaken van de Nutricia Olvarit?

Ik vind de smaken erg uitgebreid zo is er van elke soort groenten, fruit en vlees wel wat. Er zitten echt veel verschillende ‘gerechten’ tussen waardoor je elke keer weer wat anders kan geven. Ik merk aan mijn dochtertje doordat ze verschillende smaken uitprobeert dat ze steeds meer voeding binnenhoudt en wilt proberen. 

Vooral de fruit potjes zijn echt een favoriet van haar.

In het pakket van 6+ maanden zaten de smaken:

- Stoofpootje met rundvlees, wortel en tomaat
- Bruine bonen met appel en rundvlees
- Ham, courgette, tomaat en rijst
- Zalm met pompoen
- Fruitmix: banaan, peer, sinaasappel en druif
- Pruimen, abrikoos, peer en druiven

Foto’s

Vind je het aanbod ruim genoeg?

Jazeker, ik ben ontzettend tevreden over het aanbod. In elk potje voeding zit er verschillende voedingstoffen waardoor mijn dochtertje elke dag gevarieerd eet. Mijn dochtertje leert hierdoor ook heel veel nieuwe verschillende smaken kennen, wat natuurlijk heel erg handig is als ze wat groter word.

Welke van de 6 smaken is de favoriet van je kindje?

Ondanks mijn dochtertje (een erg moeilijke eter is maar) alle potjes wel makkelijk weg at vond ze de fruit potjes het lekkerst. Ook ik zelf heb natuurlijk even geproefd en was het uiteraard met mijn dochtertje eens. De fruit potjes hebben een hele zoete smaak en ook de combinatie van de fruitsmaken zijn erg lekker bij elkaar. Ik vond persoonlijk zelf de pruimen, abrikoos, peer en druif een echte favoriet ;)

Foto’s

Zou je de Nutricia olvarit vaker kopen in de toekomst?

Ik zou de potjes zelf ook kopen in de toekomst. Mijn dochtertje vond het lekker en zonder enige tegenstribbel at ze gemakkelijk alle potjes leeg. Het geeft mijzelf ook een goed gevoel dat ik mijn dochtertje gezond en gevarieerd te eten geeft en dat ze genoeg vitamines en voedingstoffen binnenkrijgt.

Scores

 • Verpakking
  7.0
 • Smaak
  8.5
 • Structuur
  9.0
 • Zou je het product aanbevelen
  9.0

Totale score

8.4
Tiney

Tiney

Hi Mama's, ik ben Tiney en woon in het mooie Den Bosch in het zuiden van Nederland. Ik heb een hele zware tijd achter de rug en wil graag op deze site van me afschrijven en andere moeders steunen, zoals zij mij hopelijk ook zullen steunen als ik dat nodig heb.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >