Testmoeder 2: MAM Babyfoon App

Door: Gewoon_Mandy
Gewoon_Mandy
TESTMOEDER Gewoon_Mandy

Even voorstellen...

Wie ben ik?
Ik ben Mandy. Ik ben 30 jaar, getrouwd en moeder van een dochter van 4 en een zoontje van 1.

Waarom wilde ik testen?
Mijn zoontje heeft vanaf zijn geboorte al last van Reflux. Hij slaapt nog steeds onrustig en als ik dan niet snel genoeg reageer wordt hij weer wakker. Het idee van een babyfoon op mijn telefoon en terug kunnen praten vond ik een super idee. 

8.4

voordelen

 • Draadloos
 • Altijd bij de hand
 • Je kan terugpraten
 • Gratis
 • Gebruiksvriendelijk

nadelen

 • 2 toestellen nodig
 • Gebruikt veel batterij

Beschrijf wat je voornamelijk fijn/goed vindt aan de App.

Het geeft mij veel rust en dat heeft ook direct invloed op mijn zoontje. Hij heeft vandaag 3 uur achter elkaar geslapen, terwijl hij normaal dan wel een paar keer wakker werd tussendoor. Nu is hij tussendoor wel een keer wakker geworden, maar toen ik tegen hem praatte via de app viel hij weer in slaap. Hij werd helemaal uitgerust wakker.

De App is echt makkelijk in gebruik en makkelijk omdat het op mijn telefoon is. Ik vind het ook heel fijn dat het gratis, want niet iedereen heeft genoeg geld voor een babyfoon met camera. Terwijl dit wel echt handig is voor iedereen.

Foto’s

In welke situaties heb je de App gebruikt?

Toen mijn zoontje ging slapen heb ik de App gebruikt, toen hij tussendoor even wakker werd heb ik via de app tegen hem gepraat. Hij werd toen rustig en sliep weer verder. Ik ben niet eens van mijn plek geweest terwijl terwijl ik normaal snel naar boven moest rennen om hem weer in slaap te krijgen. Mijn zoontje is heel erg een moederskindje en vind het erg fijn dat hij mijn stem via de App kan horen.

Toen mijn zoontje in de box aan het spelen was en ik even naar zolder moest om de was op de hangen. Mijn zoontje kan echt gillen ook tijdens het spelen en normaal ren ik dan met een noodvaart naar beneden en nu keek ik even op mijn mobiel en zag dat hij heerlijk aan het spelen was. Super handig en dit geeft mij ook veel rust. Ik kan makkelijker iets doen zonder onderbroken te worden.

Dit is wat andere moeders moeten weten over de App.

De app is gratis te downloaden. Het is super makkelijk in gebruik, je installeert de App en kan vrijwel meteen aan de slag. Het is echt heel simpel!

Je kan de App ook op meerdere toestellen installeren. Mijn telefoon is de ouder unit en kan ook als baby unit gebruikt worden. Mijn man heeft 2 telefoons en ik kan de App van mijn telefoon koppelen aan welk toestel ik wil. Om de App te koppelen moet je een code in te vullen die op desbetreffende Babyunit in beeld komt.

Ook is de App natuurlijk draadloos, je bent dus niet aan het etteren met een te korte kabel van de camera unit. Erg makkelijk!

Foto’s

Hoe vaak per dag heb je de App gebruikt?

Ik gebruik de app zo een 4 keer per dag. Als mijn zoontje gaat slapen en als ik even de was op moet hangen of iets anders moet doen boven. 

In de avond kun je een licht gebruiken voor de nachtslaap, die vind ik erg fel. Het is namelijke de zaklamp van je telefoon. Ook kan deze alleen in de richting van je kindje schijnen. Ik ben nog aan het kijken of ik die wat lichter kan maken.

Scores

 • De installatie van de App is gemakkelijk
  9.0
 • De App is gebruiksvriendelijk
  9.0
 • De video functie is handig
  9.0
 • De optie om de App te personaliseren is fijn
  8.0
 • De terugspreekfunctie is handig
  9.0
 • Het nachtlampje is een goede toevoeging
  7.0
 • Ik ga de App in de toekomst gebruiken
  8.0
 • Ik kan de App aanbevelen aan anderen
  9.0
 • De MAM Babyfoon App is een goede vervanging voor de Babyfoon
  8.0

Totale score

8.4
Gewoon_Mandy

Gewoon_Mandy

Ik ben Mandy, maar het grootste gedeelte van de tijd word ik Mama genoemd. Dit door mijn dochter van 4 jaar en mijn zoontje van bijna 1. Verder ben ik 30, getrouwd, parttimer, eigenwijs, soms heel koppig en ben ik wereldkampioen "Beren op de weg zien".

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >