Een prachtig make-up pakket getest!

Door: Mariska M
Mariska M
TESTMOEDER Mariska M

Even voorstellen...

Wat een cadeautje om de make-up van de ‘Make-up actie’ te ontvangen. Nu natuurlijk helemaal omdat ik uitgekozen was om de producten te gaan testen. Maar ik kan me goed voorstellen dat je dit iedere maand als een verrassing zal ervaren om deze producten te ontvangen. Je kunt hier namelijk een abonnement op nemen en dan betaal je ongeveer 5 euro per maand. Vervolgens krijg je elke maand iets van make-up thuisgestuurd. En dit blijft dan altijd een verrassing, super leuk!

8.2

voordelen

 • Fijne mascaraborstel
 • Lippenstift blijft lang zitten
 • Erg leuk concept
 • Erg fijne CC crème

nadelen

 • Concept niet handig wanneer je geen echte opmaker bent

Wat vind je van de kwaliteit van de producten?

Voor zover ik kan oordelen over de kwaliteit, vind ik dat deze echt goed was. Zoals ik al aangaf eerder kreeg ik nooit het gewenste effect wanneer ik make up op deed en nu lukte het allemaal wel. Het idee om iedere maand make up te ontvangen spreekt mij ook heel erg aan, hoewel ik er niet aan moet denken om blauwe mascara of groene oogschaduw te ontvangen, maar ik neem aan dat de producten wel met de trends van deze tijd meegaan?!

Ik denk dat ik vanaf m’n viertiende mascara op doe. In de loop van de jaren heb ik mijn vaste merk en weet inmiddels niet anders meer dan dat ik dit gebruik. Richting de 20 kwam daar een dagcrèmetje bij en vanaf een jaar of 30 werd deze dagcrème ook meteen een antirimpelcrème. Of dit het gewenste effect heeft bereik dat is moeilijk te zeggen, maar stel dat je het niet gebruikt had? Hoe zou je er dan uitgezien hebben….:D.

Kortom! Uitgezonderd van een lipenstiftje en wat oogschaduw voor een feestje was ik nooit heel erg creatief met het ‘mooi maken van mijn gezicht’ dus deze actie kwam als een cadeautje. Natuurlijk wil ik er ook uitzien als de vrouwen op tv of als die ene jaloersmakende moeder bij school die er uit altijd uitziet alsof ze net uit de visagie komt. Op een 1 of andere manier zie ik er altijd uit alsnog ik een blauw oog heb, wanneer ik toch weer een keer een poging waag nieuwe oogschaduw op te doen en kom ik over als een clown als ik wat lippenstift op.

Oogschaduw

Nu een nieuwe kans met deze make up set met als grote voordeel dat je kunt variëren. Zo was de driekleurige oogschaduw iets te heftig voor op kantoor, maar tijdens de nieuwjaarsreceptie in de buurt zag je iedereen even kijken; “Er is iets anders, maar wat?” Ik had flink uitgepakt met het complete pakket wat vorige week in de brievenbus zat:

CC créme en mascara

Ik begon met de frisse CC crème als basis wat eigenlijk voelt als een dagcrème met als extra voordeel dat het enorm goed egaliseert en camoufleert. Niet verkeerd na een nacht met 3 grieperige kinderen :D. M’n ogen zijn een waar kunstwerk geworden met die mooie kleuren en volume mascara. Ik had vaak gezien hoe ze dat op tv deden; van donker naar licht en in ‘de boog’ nog wat extra licht (of zoiets) – en met deze make up lukte het nog ook! Ik stond verstelt van mezelf als ik even eerlijk mag zijn. Het kan dus wel, het is een kwestie van goede make up kopen dus.

Poeder en lippenstift

Wat kleur m’n wangen met de poederkwast en een mooi rood laagje lippenstift en ik stal te show (in m’n hoofd dan tenminste, haha!) Maar je kon zien dat iedereen even iets langer keek om te zien wat er nu anders was en manlief was ook aangenaam verrast door de ‘transformatie.’

Omdat ik niet een ‘enorme opmaker’ ben verwacht ik dat ik niet iedere maand allemaal nieuwe producten nodig heb, maar ik vind het wel heel erg leuk om hier een beetje mee af te wisselen en mee te experimenteren. De CC crème is nu al favoriet er hoop ik ook snel weer te ontvangen. Hoe werkt dit eigenlijk? Kun je ook verzoekjes indienen?

Wat vind je van het concept, maandelijks een gratis product op de deurmat?

Het concept om maandelijks producten te ontvangen spreekt mij wel heel erg aan. Ik merk dat wanneer ik het zelf moet kopen ik uit gemak en tijdgebrek altijd even snel mijn standaard producten koop en maar doordat je nu iets anders dan anders toegestuurd krijgt, probeer je toch eens iets anders. Bovendien is het ook een stukje gemak omdat je er zelf niet meer aan hoeft te denken.

Voor mij was dit in ieder geval zeer geslaagd en ook mijn vriendinnen heb ik al enthousiast kunnen maken. Het is én leuk om iedere maand een cadeautje te krijgen én gemakkelijk omdat je er zelf niet over na hoeft te denken. 

Hoe zou je het vinden om andere producten maandelijks te ontvangen, zoals bijvoorbeeld ​tampons?

Ik vind het een erg handig concept. Zoals eerder gezegd ben ik geen echte opmaker, dus wanneer ik elke maand make-up zou ontvangen is het al snel teveel voor mij. Tampons lijkt me daarin tegen wel weer erg handig. Zo hoef je zelf niet meer de deur uit als je ze niet in huis hebt, en dat komt nog wel eens voor.

Scores

 • Kwaliteit van de producten
  8.0
 • Het concept
  7.0
 • Structuur van de crème
  9.0
 • Blijft de lippenstift goed zitten?
  9.0
 • Verschillende kleuren die geleverd worden
  8.0

Totale score

8.2
Mariska M

Mariska M

Hallo Mamaplaats-blogsters eens kijken of dit iets voor mij is...

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >