VTech review testmama Anne

Door: mamavansethennora
mamavansethennora
TESTMOEDER mamavansethennora

Even voorstellen...

Hallo! Ik ben Anne en ik ben mama van Seth (3 jaar) en Nora (2 maanden).

Omdat Nora nog erg klein is en daarom veel bij mij wil zijn, wil Seth natuurlijk ook mijn aandacht. Hij moet nog erg wennen aan zijn kleine zusje, maar helpen met luiers aangeven of in bad gaan doet hij heel graag! Het leek mij leuk als hij een eigen 'baby' zou krijgen, net als mama, zodat we alles samen konden doen. Met de poppen van de gastouder kan hij namelijk erg leuk spelen. Verder hoopte ik dat hij door de Bedtijd baby sneller zou gaan slapen.

7.4

voordelen

 • Klein formaat
 • Neutraal uiterlijk

nadelen

 • De baby zegt 'mama'
 • Knopjes lastig te vinden

Wat was de eerste indruk van jou en je kindje?

De Bedtijd baby ziet er in de verpakking heel leuk uit. Het is een niet al te grote pop, zodat kleine kindjes deze makkelijk vast kunnen houden. De verpakking is ook erg vrolijk, en spreekt mijn zoontje erg aan.

Foto’s

Is de Bedtijd baby kind- en gebruiksvriendelijk?

De Bedtijd baby is redelijk gebruiksvriendelijk. Ze kan tegen een stootje en dat is met kleine kinderen hard nodig. Mijn zoontje kan de Bedtijd baby goed in zijn armen houden. Het is namelijk een klein, zacht popje, waardoor ze goed in de armen van kleine kindjes kan liggen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat ze hun baby goed kunnen knuffelen!

We moesten soms zoeken naar de knopjes, want die zitten op een apparaatje binnenin de pop en niet op de pop zelf. Hierdoor zitten ze niet altijd precies onder het zonnetje of het maantje. Als ze gevonden zijn, zijn ze wel gemakkelijk in te drukken.

Blijft jouw kindje geboeid om ermee spelen?

Mijn kindje vindt de Bedtijd baby erg interessant, maar helaas is hij een beetje bang voor het geluid en de lichtjes. Als ik de baby zelf vasthoud, zijn de verhaaltjes/versjes erg leuk om te horen en gaat hij zelfs dansen op de melodietjes, maar zelf drukt hij liever niet op de knopjes. De baby mag daarom helaas ook niet mee naar bed.

Mijn zoontje vind de oogjes wel heel boeiend, want als je de baby rechtop houdt, zijn de oogjes open en lijken ze net echt. Als je vervolgens de baby in slaap wilt wiegen of in haar bedje legt, doet ze haar oogjes echt dicht. Dat is leuk! 

Als mijn zoontje klaar is met spelen met de pop zelf, kan hij nog úren met de verpakking spelen. De baby ligt in de doos namelijk op een echt slaapkamertje, en bijna elk speelgoed heeft daar zijn ogen al in mogen sluiten. Niet meteen weggooien dus.

Wat vind je van de uitstraling van de pop?

De Bedtijd baby ziet er lief uit, maar ik vind haar niet té zoet. Door de paarse kleur is het ook nog een leuke pop voor jongetjes, maar we vonden het wel jammer dat ze steeds 'mama' zegt. Het was leuker geweest als deze pop alleen de zinnetjes had gezegd zonder dit woord. Toch heeft dit het plezier van mijn zoontje niet echt beïnvloed.

Foto’s

Zou je deze pop aanraden? Zo ja/nee, waarom?

Wij vonden de pop erg leuk, omdat de zinnetjes en versjes goed te begrijpen zijn en het gebruik ervan erg makkelijk is. Het is duidelijk waar de knopjes voor zijn en daarom gemakkelijk om mee te spelen. Een tegenvaller was voor ons wel dat de knopjes soms lastig te vinden zijn. Daarom zou ik de pop ook aanraden bij kindjes die iets ouder zijn dan mijn zoontje (3 jaar), zodat dit waarschijnlijk iets gemakkelijker gaat.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  7.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.5
 • Speelplezier
  7.0
 • Uiterlijk/design
  8.0

Totale score

7.4

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >