VTech review testmama Esther

Door: Esther Meijer
Esther Meijer
TESTMOEDER Esther Meijer

Even voorstellen...

Hi! Ik ben Esther. Met 2 meiden in huis kunnen roze spullen en poppen niet ontbreken. Vooral onze jongste Ivy is gek op baby's, iedere kinderwagen/buggy met een kindje erin wordt staande gehouden om even in de kijken of te aaien. Wat zou ze graag nog een baby in huis willen, maar helaas dat zal niet meer gebeuren! Deze lieve babypop zal de allerliefste poppen mama krijgen die heel goed kan verzorgen! En papa en mama hopen dat de baby zal gaan helpen om iets makkelijker in slaap te vallen met zo'n klein vriendinnetje bij haar in bed. We zijn al druk aan het oefenen met het zingen van slaap kindje slaap :-) Bij deze mijn review!

7.8

voordelen

 • Pop erg lief en kindvriendelijk
 • Pop lekker zacht
 • Aan te raden voor kinderen tussen 1 en 4 jaar

nadelen

 • Pop blijft hangen bij het lachen

Wat was de eerste indruk van jou en je kindje?

Onze dochters zagen de verpakking en wilde de baby er meteen uit halen. Met een grote glimlach waren ze meteen met de pop aan het spelen. Vooral toen de pop begon met praten werden ze erg enthousiast. Ook het speentje van de pop was erg interessant om in en uit te doen. Ze gingen er gelijk lekker mee aan de slag en hadden het naar hun zin.

Foto’s

Is de Bedtijd baby kind- en gebruiksvriendelijk?

Ja, de pop is zeker kind vriendelijk! De pop praat echt heel erg lief en kindvriendelijk. Ook de liedjes en de zinnen die de baby zegt zijn erg leuk en goed te begrijpen voor kinderen. Ik vind wel de knopjes waar je op moet drukken erg klein, en vooral voor een kind onder de 3 jaar heel moeilijk om op de juiste plek te drukken. De pop is wel lekker zacht en heeft een mooie kleur en vooral een fijn formaat voor kleine kinderen. Onze jongste dochter wilde de baby mee naar bed, maar dat zou ik niet aanraden. Als ze erop gaat liggen dan gaat er 's nachts het geluid aan. Wanneer je het geluidje uit wilt hebben, zul je zelf de pop uit moeten zetten als je kindje slaapt. Voor het in slaap vallen is de baby wel geschikt door de lampjes en de lieve slaap melodietjes. De pop blijft soms wel wat hangen bij het lachen. Dit blijft doorgaan tot je weer een ander knopje indrukt. Dit is alleen bij het lachen, dus het ligt niet aan de batterij of iets dergelijks. Dit zou je als storend kunnen ervaren.

Blijft jouw kindje geboeid om ermee spelen?

Onze jongste dochter is helemaal weg van de pop, en de pop moet dus overal mee naar toe. Alleen is ze snel boos als ze probeert op de knopjes te drukken en de baby dan niks doet of zegt. Dan moeten papa en mama snel komen helpen. Onze oudste dochter was niet heel lang geboeid door de pop, die heeft meer met een pop die ze kan aan en uitkleden of eten of flesje kan geven. Dat miste ze hier wel.

Wat vind je van de uitstraling van de pop?

De pop ziet er echt super lief, mooi en kindvriendelijk uit. Het gezichtje is erg mooi, en de paarse kleur vinden wij erg leuk omdat het meestal allemaal roze is. Dit is dus een keer iets anders dan al dat roze. Dat hebben we namelijk al genoeg in huis!

Foto’s

Zou je deze pop aanraden? Zo ja/nee, waarom?

Voor kinderen van 1 tot 4 is de baby zeker aan te raden, maar voor de leeftijd erboven wordt de pop wel sneller saai. Dit merkte ik wel met mijn dochters.

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.0
 • Speelplezier
  8.0
 • Uiterlijk/design
  8.0

Totale score

7.8

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >