Kidizoom Action Cam van Vtech

Door: famof6
famof6
TESTMOEDER famof6

Even voorstellen...

Ik ben een drukke mama met 4 kids. Lucas is de oudste van 7,5 en is een fanatieke hockeyer en zit ook nog op snorkelen. Onze Jesse is 6 jaar en hij is een druk baasje en mag binnenkort op voor zijn b diploma. Onze enige meid is 4,5 en is een echt meisje meisje en zit op balletles en zwemles... Onze jongste wordt binnenkort 3 jaar en zwemt ook al bij de peuters... We hebben de kidizoom echt door de kinderen laten gebruiken en hebben hem uitgebreid getest in het water.

8.6

voordelen

 • Makkelijk te gebruiken
 • Klein: dus goed voor kids
 • Batterij laad snel op
 • Sjablonen en interval

nadelen

 • Mogen meer opties zijn
 • Alle foto's verwijderen
 • Soms trage reactie

Wat vind je van het gebruiksgemak?

Dat is heel gemakkelijk. Het is heel snel duidelijk waar welk knopje voor is en zeker voor de kinderen werkte dat goed. Fijn zijn de 'snel-knoppen' aan de buitenkant van het apparaatje zodat je zo sneller en gemakkelijker foto's en filmpjes kunt maken. Het duurde wel even voor we hadden ontdekt dat je ook sjablonen had voor de foto's als je op de pijltjes drukte. Soms reageert het apparaatje wel wat langzaam.. dat viel mezelf het meeste op in het zwembad. Geen idee of dat daarmee te maken had. Ook het overzetten van de gegevens naar de computer gaat super simpel.

Het enige nadeel vind ik dat je ook heel gemakkelijk alle foto's kunt verwijderen. Te gemakkelijk eigenlijk. Je krijgt die vraag bij elke foto/video dus de kans dat het een keer gebeurt lijkt me erg aanwezig.

Foto’s

Wat vind je van de verschillende functies?

Die zijn erg leuk en divers. Je kunt gewone foto's maken maar ook verschillende achtergronden gebruiken. ook het filmpje dat je kunt maken van intervalfoto's is erg leuk. Daar gaan we zeker nog eens gebruik van maken. De extra optie om er een muziekje achter te zetten is dan ook nog erg leuk. Ook de filmpjes werken prima. In het boekje staat dat je maximaal 120 foto's erop kunt hebben maar ik merkte dat er veel meer op kan. We hadden op een gegeven moment meer dan 15 foto's en filmpjes erop staan.

Foto’s

Bijft je kindje getriggerd om ermee te spelen?

Jazeker... foto's en filmpjes maken blijft denk ik altijd leuk en nu na 2 weken testen beginnen ze sommige opties pas echt te begrijpen zoals de interval filmpjes en de achtergronden. Maar ook al hebben ze dadelijk alles ontdekt dan nog ben ik ervan overtuigd dat het een leuk apparaatje blijft (ook wij als volwassenen blijven foto's en filmpjes maken, toch). Ook leren ze zichzelf zo verder te ontwikkelen en maken ze nu voornamelijk foto's van elkaar of vaste objecten dan denk ik dat ze straks veel creatiever zullen gaan zijn en ook meer interval filmpjes zullen gaan maken.

Wat vind je van de bijgeleverde accessoires?

Die zijn erg leuk alleen snap ik nog steeds niet goed waarom je het zwarte bevestigingsstuk per se aan de waterdichte behuizing moet doen. Je gebruikt die eigenlijk niet maar moet hem wel gebruiken om de behuizing waterdicht te krijgen. ook lijkt het erop of je het bevestigingsstuk eigenlijk nog ergens op zou moeten kunnen klikken maar wellicht moet je dat extra bijkopen?

Wel ben ik van mening dat je als ouder de Kidizoom op de bevestigingsstukken/waterdichte behuizing of op het fiets-bevestigingsstuk moet doen omdat je dan pas zeker weet dat het goed vast zit of goed dicht is.

Werkt de Kidizoom Action Cam ook goed onder water?

Werkt super goed en ook de beelden zijn erg goed. Alleen had ik zelf het idee dat het apparaatje een stuk trager reageerde in de behuizing en natuurlijk moet je er rekening mee houden dat je niet kunt zoomen of flitsen etc. Dus dat een foto in een donkere glijbaan ofzo niet zal lukken. Ik zelf vind de  kwaliteit voor een kinderfototoestel echt goed genoeg. Normaal is het maken van foto's in het water een ramp omdat je altijd bang bent dat je telefoon of fototoestel nat wordt maar dat hoeft nu natuurlijk niet.

Ik ben ook heel benieuwd hoe het zal zijn deze zomer op het strand.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.5
 • Gebruiksgemak
  9.5
 • Design
  9.0
 • Verschillende functies
  8.0
 • Diversiteit
  7.0

Totale score

8.6
famof6

famof6

ik ben een mama van 4 kindjes die mijn lust en leven zijn..het is druk zeker met onze 2de zoon met adhd maar daarvoor niet minder leuk al zit ook ik wel eens met mijn handen in het haar... ondanks ons grote gezin probeer ik van elke dag een feestje te maken en ga ik ook alleen met ze op pad ( dierentuin zwemmen noem maar op we gaan gewoon).. zelf ben ik docente dus werk ook nog 3 dagen erbij....

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >