Getest: KidiFluffy van VTech

Door: AnneliesedeWaal
AnneliesedeWaal
TESTMOEDER AnneliesedeWaal

Even voorstellen...

Hoi! Ik ben Anne de Waal, mama van mijn lieve dochtertje Sam. Ze was super benieuwd naar de KidiFluffy en daarom ben ik ook razend enthousiast om de KidiFluffy te gaan testen, en Sam ook natuurlijk. ;) Ben je benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan zeker even verder.

9.0

voordelen

 • Mooie kleur
 • Ziet er erg leuk uit
 • Makkelijk in gebruik
 • Pop kan praten, leuk voor kids
 • Een echt speelkameraadje

nadelen

 • Geen nadelen/minpunten

Wat was de eerste indruk van jouw en je kindje?

Ik vond de eerste indruk erg leuk van de blauwe kat. Mijn kindje vond het ook gelijk prachtig. Ze wordt er helemaal vrolijk van. Ze was er gelijk benieuwd naar en kon niet wachten om er mee aan de slag te gaan. We zijn er dan ook uiteraard gelijk mee aan de slag gegaan en ze was binnen no time ontzettend vrolijk. De blauwe kat ziet er natuurlijk super schattig en interessant uit voor je kindje.

Is de KidiFluffy kind- en gebruiksvriendelijk?

Ik vind de KidiFluffy erg kind- en gebruiksvriendelijk. Er zitten geen losse dingen aan de KidiFluffy waardoor ze niks los kunnen maken of inslikken. Hij is ook gebruiksvriendelijk, de handleiding is makkelijk te volgen en toe te passen op de KidiFluffy. Dit is super fijn, want om super lang bezig te zijn met iets toe te passen is best vervelend als zou de handleiding niet duidelijk genoeg zijn. Dit is dus gelukkig niet het geval.

Ook de menu's zijn goed toe te passen op de KidiFluffy. Het is erg leuk om samen hiermee bezig te kunnen zijn. Hierdoor heb je ook leuke mama dochter tijd met elkaar. Ze kan er uiteraard ook alleen mee spelen.

Wat vind je van de uitstraling van de knuffel?

Ik vind de uitstraling erg positief. Dit komt mede door de ogen. De ogen geven een erg leuke en gezellig uitstraling. Dit is natuurlijk voor zo'n kleintje hartstikke belangrijk, want het eerste waar ze naar kijken is hoe het speelgoed er uit ziet. Als het uiterlijk is goedgekeurd, gaan ze er pas mee aan de slag. Het moet er natuurlijk wel interessant genoeg uitzien voordat ze er mee willen spelen. ;)

Het ziet er gezellig uit en ik denk dat alle kids er gelijk verliefd op worden. 

Wat vind je van de verschillende functies van de knuffel?

De functies zijn goed toe te passen op de knuffel. Het zijn daarnaast ook erg leuke functies, vooral de naam van je kindje in de knuffel zetten is erg leuk. Mijn kindje vind dit ook geweldig. Zodra ze dan de knuffel aan zet, zegt hij haar naam. Hier geniet ze nog elke keer van wanneer ze de knuffel aanzet. Het is echt een soort vriendje / vriendinnetje van haar geworden. Je kan er zoveel mee en ze blijft er keer op keer van genieten. Ik heb ook helemaal geen nadelen gevonden aan de KidiFluffy. Ik vind er eigenlijk alles positief aan omdat het mijn kindje heel veel plezier bezorgt.

Foto’s

Scores

 • Mijn kindje blijft geboeid spelen met de knuffel
  9.0
 • Ik zou de knuffel aanraden
  9.0
 • Prijs/kwaliteitverhouding
  9.0
 • Kindvriendelijkheid
  9.0

Totale score

9.0

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >