PIXUM: testmama Nienke

Door: Nienke86
Nienke86
TESTMOEDER Nienke86

Even voorstellen...

Hoi, ik ben Nienke. Ik werk ontzettend graag met foto's; fotoboeken, scrapbooking, foto's in simpele houten lijstjes en de lijstjes zelf mooi bewerken etc. Sinds 2010 laten we ieder jaar een professionele fotoshoot doen, waarbij we dan ook altijd een of 2 canvassen bestellen. Bij een fotograaf is dit vaak een stuk duurder dan bij bv Pixum, maar ik ben wel eens benieuwd of er qua kwaliteit verschil is, en zo ja, wat dan? Daarbij vind ik het erg leuk om fotoboeken te maken, voornamelijk voor mijn ouders in Noorwegen, zodat ze goed op de hoogte blijven, en voor mijn kinderen later zelf. Benieuwd naar mijn review? Lees dan zeker verder!

9.1

voordelen

 • Goede kwaliteit canvas
 • Stevige frame
 • Goed vastgemaakt

nadelen

Hoe eenvoudig was het om de app te downloaden?

De app was makkelijk te vinden en snel gedownload, ook al heeft Pixum meerdere apps. Je kon aan de naam van de app al snel zien welke je nodig had en welke je waarvoor moet gebruiken. Dit ging me dus makkelijker af dan ik had verwacht. Ik had de app gedownload, en kon gelijk aan de slag. Dit was dus binnen no-time gedownload.

Hoe vind je het gebruikersgemak van de app?

Ik heb de app eerst even doorgekeken. Alle producten die je bij Pixum kunt bestellen, kun je ook via de app bestellen. Je kunt de foto of foto’s op je telefoon selecteren die je wilt gebruiken. Wat super handig is, is dat de app de mappen net zo weergeeft als dat ze op je telefoon staan. Het is dus super makkelijk om de juiste bestanden te vinden. Je bent dus niet lang bezig met het zoeken naar je foto's en waar deze worden opgeslagen. Het bewerken van de producten gaat heel makkelijk en wordt duidelijk aangegeven. 

Foto’s

Wat vind je van de mogelijkheden om een herinnering op canvas te laten drukken (design, achtergronden etc.)?

Sinds onze kinderen geboren zijn, hebben we vaker canvassen laten maken. Dit deden we vaak bij officiële fotografen met foto’s van de fotoshoot. Ik was daarom erg benieuwd naar het resultaat van Pixum en hoe dit ons zou bevallen. Ook heb je op deze manier veel meer mogelijkheden en is het aan jezelf hoe je de canvas gaat vormgeven. Je bent er helemaal vrij in hoe je je canvas ontwerpt. 

Mis je nog wat in de app, zo ja wat zou je willen toevoegen?

Eigenlijk niet. De canvas is precies geworden zoals we wilden en hebben alle opties die er in de app zitten kunnen gebruiken voor dit resultaat. Er was geen optie waar van ik dacht, dat mis ik. Het was wel even een verrassing nadat je de canvas hebt besteld, hoe deze dan zou terugkomen. 

Hoe vind je het eindresultaat van jouw herinnering op canvas?

Ik ben blij verrast! Het is een zwaar kwaliteit doek, goed vastgemaakt, stevig canvas en stevig frame. De foto zelf is heel mooi. We hebben een foto met veel bruintinten gebruikt voor de canvas, maar ik ben er echt heel erg blij mee. Dit is voor mij zeker niet de laatste keer dat ik via Pixum bestel. We zijn er erg tevreden over en het bevalt goed!

Videos

Scores

 • Welk cijfer geef je de gebruiksvriendelijkheid van de app?
  8.0
 • Welk cijfer geef je de mogelijkheden van de app?
  9.5
 • Welk cijfer geef je de kwaliteit van jouw herinnering op canvas?
  10.0
 • Welk cijfer geef je de overall waardering?
  9.0

Totale score

9.1

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >