Review Play-Doh testmama Marjoleyn

Door: Marjoleyn
Marjoleyn
TESTMOEDER Marjoleyn

Even voorstellen...

Ik heb samen met mijn dochter Elayne van 3 een vogelnestje gemaakt met natuurlijke producten, play doh klei en de play-doh kitchen creations set. Wij zijn lekker het bos in gegaan op zoek naar mooie takjes, blaadjes en denneappels (de helft natuurlijk te groot maar het was al leuk samen te zoeken). Daarna zijn we aan de slag gegaan en Elayne wist al precies hoe ze het wilde hebben. Eerst hebben we bedacht welke kleuren we nodig hadden zodat niet alle potjes open moesten. Ze ging enthousiast aan de slag met de noodle machine dit kon ze prima zonder hulp! Ze geniete er van dat er zo eenvoudig mooie slierten uit kwamen. Ze legde de zelf gemaakte takken netjes in een rondje neer en begon haar vogel nestje in te delen met de takjes en blaadjes die we verzameld hadden. Ze maakte eitjes en wormpjes voor in het nestje en voor het vogeltje heeft mama een beetje geholpen. Uiteindelijk was ze super trots op het eind resultaat. Een kind van 3 heeft nog niet het geduld om er uren mee bezig te zijn, dus na een klein half uurtje vond ze het vogelnestje wel prima en begon met het vogeltje te spelen. Hier heeft ze met de noodle machine spaghetti, wormen pizza, worst en allerlei andere lekkere dingen voor het vogeltje gemaakt.

8.5

voordelen

  • Noodle machine makkelijk in gebruik
  • Zelfstandig mee aan de slag

nadelen

  • Noodle machine niet zo stevig

Ben jij ook groot geworden met Play-Doh?

Als kind was ik altijd graag creatief bezig, dat hield in kralen kettingen maken, strijkkralen, knippen en plakken. En natuurlijk ook klei. Ik weet alleen dat mijn moeder niet zo'n fan van klei was omdat we de kleuren nooit uit elkaar hielden en potjes niet dicht deden. Dat was natuurlijk zonde van het geld. Maar ik weet dat ik als ik met klei speelde ik het liefst allemaal beestjes maakte en daarna er lekker mee spelen!

Foto’s

Heb je een Play-Doh herinnering die je wilt delen?

Helaas kan ik me niet een specifieke herinnering herinneren. Wel denk ik dat iedereen de geur van play-doh als positief ervaart. Als je een potje open maakt voel je je direct weer kind en brengt het jeugd gevoelens met zich mee. Ik weet dat toen ik voor het eerst een potje voor mijn dochter open maakte ik me ook direct weer kind voelde. Ik had ook geen idee dat die geur me al die jaren zo was bij gebleven!

Foto’s

Creatief met Play-Doh

Bekijk hier de video van het creatieve momentje met Play-Doh van deze mama:

Videos

Scores

  • Jouw Play-Doh ervaring
    8.5

Totale score

8.5
Marjoleyn

Marjoleyn

Ik ben moeder van Elayne, geboren op dierendag 2013. Getrouwd, met een geweldige man en 2 gezellige katten. Ik werk 24 uur per week in een winkel en daarnaast heb ik een eigen taartdecoratie webwinkel. Dus een druk leven, maar wel gelukkig! We zijn gelukkig allemaal gezond en hebben een fijn huisje. Helaas kan een tweede niet, maar Elayne is gelukkig het mooiste kindje dat we kunnen wensen!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >