Review Play-Doh testmama Denise

Door: Dnice88
Dnice88
TESTMOEDER Dnice88

Even voorstellen...

Ik ben Denise, 29 jaar oud en moeder van twee kinderen: een jongen van 5, (bijna 6) en een meid van 2. Het leek mij erg leuk om een keer mee te doen en toen ik de Play-Doh actie zag dacht ik gelijk: "LEUK dat is wat voor ons!"

8.5

voordelen

  • Leuk voor jong en oud
  • Mooie kleuren
  • Lekker zacht
  • Uitwasbaar

nadelen

  • Potjes gaan lastig open
  • Klei uit de pot krijgen

Ben jij ook groot geworden met Play-Doh?

Ik kan me goed herinneren dat wij (ik en mijn zusjes/broertje) vroeger ook uren met Play-Doh gespeeld hebben. Het leukste vonden wij om te kleuren te mengen, alleen vond onze moeder dat dan weer wat minder haha...

Foto’s

Heb je een Play-Doh herinnering die je wilt delen?

Toen ik werd gebeld dat ik mocht mee doen, was dat een groot feest! Mijn zoontje heeft er letterlijk een nacht niet van kunnen slapen, zo spannend vond hij het! Gelukkig was het de dag nadat ik het pakket ontving slecht weer en zijn we gelijk aan de slag gegaan.

Eerst hebben we in en om huis gezocht naar wat spulletjes die we konden gebruiken voor het vogelnestje. Dit viel niet echt mee, want takjes lagen er buiten bijna niet. Gelukkig vonden we genoeg om een mooi nestje te kunnen maken! Toen zijn we binnen aan de slag gegaan. Mijn zoon was erg serieus bezig met de opdracht van het vogelnestje, maar mijn dochtertje wilde liever haar eigen dingetjes maken van de klei. De combinatie om spulletjes van buiten in de klei te gebruiken zou ik zelf niet zo snel bedenken.

Het was echt een zeer geslaagde ochtend! De spulletjes zijn makkelijk schoon te maken, m'n dochtertje had zelfs haar kleertjes onder de klei zitten en dit is er in de wasmachine gewoon uitgegaan. Echt een aanrader voor jong en oud, leuk als cadeau te geven op een verjaardag!

Het enige min puntje vinden wij dat de potje zo lastig open gaan en het lastig is om de klei eruit te halen. Daar moet mama nog steeds mee helpen namelijk, haha!

Creatief met Play-Doh

Bekijk hier de video van het creatieve momentje met Play-Doh van deze mama:

Videos

Scores

  • Jouw Play-Doh ervaring
    8.5

Totale score

8.5
Dnice88

Dnice88

Ik ben Denise en woon in beesd heb een zoontje van 3 jaar. Zelf werk ik 3 dagen doe administratie Sport 1 avond in de Week en ga 1 ochtend in de week peuter zwemmen met me zoontje

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >