Test de Hoogvliet websuper

Door: MGL
MGL
TESTMOEDER MGL

Even voorstellen...

Hoi, ik ben Melissa en woon samen met mijn man en zoon van inmiddels 7 maanden oud in Rijswijk (Z-H).

Ik ben fulltime mama en zorg thuis dan ook voor de boodschappen, maar dat is niet altijd even makkelijk, met een zoontje die slecht en onregelmatig slaapt en snel overprikkeld is. Alleen als hij wakker is (ongeveer 1,5 uur) heb ik de tijd om dingen te doen buiten de deur. Het is daardoor vaak erg lastig om de boodschappen te doen. De klik en klaar service lijkt mij dus ideaal om eens te testen en wellicht vaker gebruik van te maken.

Daarom heb ik mij opgegeven als testmama voor de Hoogvliet websuper. En heb dan ook nog het geluk gehad om uitgekozen te worden! Super leuk!

8.1

voordelen

 • Overzichtelijke websuper
 • Snelle service
 • Goed verpakt

nadelen

 • Statiegeld erg hoog

Wat vind je van de vaste Hoogvliet prijzen (los van de aanbiedingen)?

Wij zijn erg tevreden over Hoogvlietprijzen. Zelf kopen wij meestal het eigen merk (perfekt) van de Hoogvliet. Hierover zijn wij zeer tevreden, vooral de prijs-kwalitiet verhouding! De prijzen van de A-merken zijn ook prima. Ze zijn hier zeker niet de duurste mee. Alhoewel ik dit niet met zekerheid durf te zeggen of dit voor alle producten geldt. Dit omdat wij meer van het huismerk kopen als van A-merken.

Wat vind je van het online assortiment van de Hoogvliet?

Het online assortiment is zeer uitgebreid. Eigenlijk alles wat je in de winkel kan krijgen is online ook te krijgen. 

Ook hebben ze online artikelen die in de winkel niet standaard te krijgen zijn. Zo is het baby- kind assortiment online een stuk uitgebreider als in de winkel. Zo hebben ze van bijvoorbeeld 'Pampers' ook maandboxen die je online met je boodschappen mee kan bestellen. Dit staat ook duidelijk bij de producten aangegeven dat deze alleen online te krijgen zijn. Heel fijn dus!

Foto’s

Hoe waardeer je de aanwezigheid van deze extra services?

Toch vind ik deze service geen extra meerwaarde hebben en ik wil graag vertellen waarom:

Ten eerste moet je voor het online bestellen €2,49 extra betalen. Dit vind ik persoonlijk zonde van het geld (aangezien wij het niet heel erg ruim hebben) en daarom zou ik net zo lief zelf een rondje door de supermarkt maken om de boodschappen bij elkaar te pakken. Dit geldt natuurlijk voor iedereen anders. Daarnaast heb ik (als mijn kleintje meewerkt) wel wat tijd ervoor. Een full-time werkende mama, denkt hier vast anders over vrees ik ;)

Tevens moet je voor de kratten en koeltassen waar de boodschappen in zitten behoorlijk wat statiegeld betalen. Mijn boodschappen waren verpakt in 2 kratten en 3 koeltassen ik zou hiervoor €38,- moeten betalen. Vind ik een hoop geld en heb de boodschappen om die reden over gepakt in eigen boodschappentassen (Ja dat mag ook gewoon! En je hoeft dan natuurlijk geen statiegeld te betalen, maar dit kost wel wat extra tijd). Natuurlijk krijg je het statiegeld gewoon weer terug als je de kratten en koeltassen inlevert. 

Dus als je deze 2 punten geen probleem vind zeg ik zeker doen!

Online zijn alle producten makkelijk te vinden. Ik kon zelfs tot 's avonds 12 uur (!) de al geplaatste bestelling eventueel nog aanpassen. Ik kreeg de volgende dag ook nog een sms'je met de volgende tekst erin 'Denkt u aan uw boodschappen? U kunt deze vanaf 14:00 uur bij het gekozen afhaalpunt ophalen met uw klantenkaart. Hoogvliet. Super netjes van Hoogvliet! Eenmaal aangekomen in de Hoogvliet scannen ze bij het ophaal punt de barcode die je eerder via de mail hebt gekregen. De medewerker pakt de boodschappen en binnen 5 minuten sta je weer buiten! Ideaal lijkt mij voor de drukke moeder die altijd tussen neus en lippen door boodschappen moet doen.

Wat vind je van het bestelgemak bij Hoogvliet websuper?

De websuper is overzichtelijk ingedeeld. Artikelen zijn hierdoor makkelijk te vinden. Mocht je het dan echt niet kunnen vinden werkt de zoekfunctie ook prima. Het enige jammere vind ik, is dat je de foto's van de artikelen niet kan vergroten. Dit kan soms wel handig zijn als je het etiket van het product wilt lezen, zoals je in de winkel ook wel eens zou doen. Tipje voor Hoogvliet dus ;)

Bij het bestellen kan je kiezen wanneer je, je boodschappen op wilt halen. Je kan hier kiezen uit een dag en een tijdsvak. Het tijdsvak is vrij ruim (2 uur) dus genoeg tijd mochten er dingen net iets anders lopen als gehoopt.

Scores

 • Prijs-kwaliteit bij Hoogvliet
  8.0
 • Bestelgemak van Hoogvliet websuper
  8.0
 • Online assortiment
  8.5
 • Serviceniveau
  8.0
 • Kwaliteit van vers & vries bij online bestellen
  8.0

Totale score

8.1
MGL

MGL

Hoi! Ik ben Melissa 21 jaar en moeder van Luca.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >