Testmoeder 4: Body&Fit Slankplan

Door: Denise1991
Denise1991
TESTMOEDER Denise1991

Even voorstellen...

Mijn naam is Denise, ik ben 25 jaar oud en ik ben getrouwd met Bram. Samen hebben wij een prachtige dochter Isa, die nu 8 maanden oud is. Ik ga deze maand het Body & Fit Slankplan 5 + 2 testen en mijn ervaringen hiermee met jullie delen. Dit omdat ik flink aangekomen ben tijdens mijn zwangerschap en ik nog steeds ruim 15 kilo zwaarder ben dan voordat ik zwanger werd. Natuurlijk heb ik een prachtige dochter gekregen en dat maakt het allemaal waard. Maar ik ben naast mama, ook vrouw van Bram en Denise. Ik merk dat ik me erg ongelukkig en onzeker voel door het extra gewicht, ik loop nog steeds in mijn zwangerschapsbroeken en vaak dezelfde wijde vesten, dit terwijl ik allerlei leuke kleren in mijn kast heb. Dit vind ik zonde en daar moet verandering in komen!

8.1

voordelen

 • Goed vol te houden
 • Geen hongergevoel
 • Goed te combineren met een druk leven
 • Alle producten blijven lekker smaken
 • Goede begeleiding

nadelen

 • Je eet andere producten dan je gezin

Week 1

Wat is je eerste indruk van het Slankplan 5+2 pakket en het digitale plan?

Afgelopen week kreeg ik het pakketje van body & fit binnen, spannend! In de doos zat een roze shakebeker, verschillende smaken shake, repen en meel voor pannenkoeken, het slankplan kon ik online downloaden. Het plan zit er mooi en overzichtelijk uit en het boodschappenlijstje vind ik ook erg handig. Ik zie dat je regelmatig mag eten. Ik was bang dat het alleen maar repen en shakes werden, maar dat valt reuze mee! 

Wat vind je van de Slankplan producten?

Je begint vaak met een shake, daarna een gezond tussendoortje; snoepgroente met een avocadodip, als lunch een shake, tussendoor een reep, als avondmaaltijd een pannenkoek met groente en in de avond nog een beetje yoghurt. Ik vind het heel erg fijn dat je ook veel groenten eet en dat ik als middag tussendoortje zo’n lekkere reep mag. Ik kreeg een pakket met allerlei smaken, mijn favorieten zijn vooral de crunchy repen met koffie/chocolade smaak. Ik ben echt een zoetekauw en die repen smaken gewoon heerlijk, zeker rond een uur of 3 als ik een dipje heb. 

Ik moest wel even wennen aan de voorbereiding, ik moet nu niet alleen voor mijn dochter ‘s avonds haar eten en spulletjes pakken maar ook voor mijzelf. Ook eet ik met dit plan regelmatiger dan dat ik normaal zou doen. 

De shakes zijn apart verpakt waardoor je het makkelijk mee kan nemen. De pannenkoeken zijn ook lekker. Ik was even bang dat ze kapot zouden gaan met draaien, maar dit was gelukkig niet het geval.

Dit weekend kreeg ik nog een pakketje van body & fit, een super leuk motiverend kaartje van de voedingsdeskundige, met wat repen en een mooi kookboek. Heel erg fijn dat ik hier ook gerechten uit kan maken!

Vind je het plan goed vol te houden in de 1e week?

Het plan vind ik goed vol te houden, het is prettig dat je het weekend wat vrijer bent in wat je mag eten. Ergens vind ik dat ook wel lastig. Normaal eet ik een shake, reep, tussendoortjes en een pannenkoek, eigenlijk is dat heel erg makkelijk. Voor het weekend kost dat meer voorbereiding en vind ik het ook wel lastig dat ik dan andere dingen eet dan mijn man. Maar het gedeelte wat de meeste mensen lastig zouden vinden (doordeweeks) gaat mij eigenlijk heel goed af, helemaal geen honger.

Zijn er dingen waar je tegen aanliep of die juist mee vielen?

Dat is eigenlijk ook gelijk het antwoord op wat een beetje tegenviel, het weekend. Meestal eten wij dan gezellig met elkaar en nu mag ik wel wat eten, maar dat zijn hele andere dingen dan dat ik normaal maak. Daar moet je dan wat meer over na denken en vergt meer voorbereiding. 

Week 2

Wat vind je van de Slankplan dagmenu's?

Erg lekker en goed vullend. Je mag lekker veel groente, door de pannenkoek heb je wel echt het gevoel dat je volledige en voedzame maaltijd eet. Ook is het lekker afwisselend en is het iedere dag weer een verrassing wat ik eet. Laatst mocht ik een zoete pannenkoek met aardbeien en cacao als avondeten, daar had ik niet zo trek in dus heb ik iets uit mijn kookboek gemaakt. 

Vind je het plan nog steeds goed vol te houden?

Ja zeker doordeweeks, het is duidelijk wat ik mag eten en ik heb totaal geen honger. In het weekend loopt alles altijd een beetje anders. We hebben vaak verjaardagen en borrels, dan moet ik wel een beetje creatief zijn, goed plannen en voorbereiden en op zoek naar een gezond alternatief voor het stuk taart op de verjaardagen. 

Wat is je favoriete Slankplan product?

De repen, die smaken zo lekker! Het lijkt wel of ik een normale reep chocolade aan het eten ben. Ook vind ik de pannenkoeken met pizzakruiden erg lekker, die geven een lekkere smaak aan je avondeten. 

Ben je tevreden over het behaalde resultaat tot nu toe?

Ik ben 2 kilo afgevallen. Ik vind het prima dat het rustig gaat, want dan komt het er ook niet zo makkelijk meer aan. Ook voel me minder lusteloos, waarschijnlijk omdat ik veel minder suiker eet dan normaal. 

Foto’s

Week 3

Vind je de dagmenu’s voldoende variërend?

Ik vind de dagmenu's zeker goed gevarieerd. Zelf ben ik niet zo weg van vlees/vleeswaren dus dat probeer ik te vervangen door vis en of iets vegetarisch. Vaak kijk ik ook in mijn body & fit kookboek om iets lekkers te maken.

Is er iets wat je anders had willen zien?

Ik vind het soms jammer dat ik doordeweeks niet met mijn gezin mee kan eten, nu eten we veel apart. Maar dat hoort eenmaal bij het plan en dan maken we er in het weekend juist wat gezelligs van.

Ben je ook meer gaan bewegen?

Ik ben meer gaan wandelen en ik probeer minder snel de auto te pakken. Ook probeer ik oefeningetjes te doen waar ik mijn dochter in kan betrekken, dan speel ik met haar en doe ik ondertussen oefeningen.

Wat vind je van de begeleiding via het digitale plan en de mogelijke online begeleiding?

Heel erg goed, het plan is overzichtelijk en heel duidelijk. Het plan is makkelijk te volgen en daardoor is het ook goed vol te houden. De online begeleiding is ook heel fijn, als ik vragen heb kan ik altijd bij Lisette de voedingsdeskundige terecht, ze reageert heel snel. 

Week 4

Hoe heb je de 4 weken tijdens het Slankplan ervaren?

Ik dacht van tevoren dat het erg lastig zou worden. Maar het is me heel erg meegevallen. Het plan was goed vol te houden en de shakes, repen en pannenkoeken blijven lekker smaken. Ook heb ik helemaal geen hongergevoel gehad dus dat is heel erg fijn.

Wat vind je van de prijs van het Slankplan 5+2 pakket?

Ja ik vind de prijs meevallen, vaak is er ook een leuke aanbieding op de website. Je vervangt natuurlijk een gedeelte van je boodschappen door de body & fit producten, dus dan vallen de kosten reuze mee.

Ben je tevreden met het behaalde resultaat met het Slankplan?

Ik ben ruim 5 kilo afgevallen, daar ben ik heel erg blij mee. Ik ga wel nog door met de shakes en repen want nu het eerste gedeelte er af is, wil ik ook de rest eraf voor de zomer.

Is het plan volgens jou volledig genoeg of mis je nog iets?

Ik heb niets gemist en het plan is duidelijk en volledig genoeg. Zo word je ook goed begeleid wanneer je dit nodig hebt.  

Zou je het Slankplan aanraden aan anderen? 

Ik zou het zeker aanraden. Het is gemakkelijk vol te houden, je hebt geen hongergevoel en het is ook nog eens goed vol te houden als je druk bent met kinderen. Het vergt even wat planning, maar dat zijn wij als moeders wel gewend. 

Scores

 • Slankplan 5+2 pakken + plan
  8.0
 • Producten
  8.5
 • Recepten
  8.0
 • Prijs van het Slankplan 5+2 pakket
  7.5
 • Eindresultaat (behaalde resultaat)
  8.5

Totale score

8.1

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >