Testmoeder 1: Body&Fit Slankplan

Door: MomC
MomC
TESTMOEDER MomC

Even voorstellen...

Ik heb 3 kindjes en na 3 jaar zwanger te zijn geweest wil het niet echt lukken om die zwangerschapskilo's kwijt te raken! Nu ik klaar ben met zwanger zijn, wil ik heel graag mijn oude figuur terug... dus daar gaan we voor!

7.8

voordelen

 • Goed vol te houden
 • Je ziet resultaat
 • Goede online begeleiding
 • Gevarieerd weekmenu

nadelen

 • Veel shakes en repen

Week 1

Wat is je eerste indruk van het Slankplan 5+2 pakket en het digitale plan?

Het ziet er goed uit, wel veel shakes en repen, waar ik persoonlijk geen fan van ben, maar dat hoort erbij. Het digitale plan vind ik super. Ik heb het uitgeprint, super handig. Ik kijk per dag wat ik mag/moet eten. Ook de wekelijkse boodschappenlijst is erg handig. Ik denk dat ik hier wel wat kilo’s mee af kan vallen.

Wat vind je van de Slankplan producten?

Goed. De shakes en repen zijn er in heel veel verschillende smaken, dus ondanks dat je ‘vaak’ hetzelfde inneemt, kun je toch variëren met smaak. Ook hebben ze naturel en pizza pannenkoeken geleverd. Ik vind het weekmenu echt heel gevarieerd. Ze proberen er echt een feestje van te maken.

Vind je het plan goed vol te houden in de 1e week?

Ja, het is goed gegaan. Wel soms een zwak momentje (vooral op vrijdag), en ontzettende trek in een normale cracker of boterham met kaas (of pizza). Maar goed, ik weet waar ik het voor doe. Dus het is ook een “state of mind”. Ik heb het overleefd en ik ben ook al afgevallen! Dat motiveert behoorlijk :).

Zijn er dingen waar je tegen aanliep of die juist mee vielen?

Ik had verwacht dat dat mijn kinderen gek zouden worden omdat mama iedere avond ‘pannenkoeken’ eet. Maar dat valt heel erg mee, er zit zoveel groente op dat het er erg onaantrekkelijk uitziet voor ze. Alleen moet ik zo’n reep stiekem opeten, anders willen ze ook ‘chocola’. Ik krijg iedere dag genoeg binnen, ik heb geen trek tussendoor. Je mag genoeg eten. 
Het enige waar ik tegen aanloop is het feit dat ik altijd best een druk programma heb met drie kleine kinderen en dat ik bijv. geen tijd heb om rustig m’n rauwkost/snackgroente met dipsausje op te eten. Dus prop ik tussen door een paar snacktomaatjes of komkommer in m’n mond en ga ik weer door.

Maar al met al gaat het goed! Als het echt goed werkt voor me, overweeg ik zeker om er nog mee door te gaan. 

Foto’s

Week 2

Wat vind je van de Slankplan dagmenu’s?

Goed, redelijk gevarieerd. Dat komt voor namelijk door het avondeten. Ik heb alleen niet altijd de tijd om bijvoorbeeld dipsaus met snackgroente te eten, dus dat laat ik vaak gaan. Het weekend compenseert de week helemaal, dan staan er echt lekkere gerechten op het menu.

Vind je het plan nog steeds goed vol te houden?

Ja, ik heb alleen soms echt ontzettende trek in iets lekkers. Afgelopen vrijdag een zwak moment gehad en 2 boterhammen gegeten ipv een shake ‘s middags. Dit heb ik op zaterdag weer gecompenseerd met een shake ipv avondeten. Na een zwak moment ga ik er weer helemaal voor!

Wat is je favoriete Slankplan product?

De pannenkoek met pizza kruiden, heerlijk met hartig beleg.

Ben je tevreden over het behaalde resultaat tot nu toe?

Jaaaaa! Het gaat super goed! Ik ben ook weer begonnen met hardlopen. Dus dit in combinatie met het dieet doet het goed op de weegschaal. Ik denk dat ik hier nog even mee doorga na deze maand!

Week 3

1. Vind je de dagmenu’s voldoende variërend?

Ja, het is goed vol te houden. Het einde is ook in zicht van het programma. Volgende week komt er nog meer variatie. Omdat het zo goed gaat, ga ik er ook nog even mee door. Als het goed is komen mijn eerste producten morgen binnen!

2. Is er iets wat je anders had willen zien?

Nee, want ik ben heel erg blij met het resultaat! Dus ondanks dat ik niet gek ben op die shakes, ik had het niet anders willen doen!

3. Ben je ook meer gaan bewegen?

Ja, ik ben weer gaan hardlopen, gemiddeld 3 x per week. Verder ren ik de hele dag achter mijn kinderen aanJ.

4. Wat vind je van de begeleiding via het digitale plan en de mogelijke online begeleiding?

Super goed! Ik heb contact met Lisette, een voedingsdeskundige van Body & fit. Ze helpt, adviseert en reageert altijd heel snel! Heel erg fijn!

Week 4

Hoe heb je de 4 weken tijdens het Slankplan ervaren?

Super goed! Het was even wennen, maar dat is ieder dieet. Het Slankplan is me in ieder geval alles meegevallen en ging me erg goed af. 

Wat vind je van de prijs van het Slankplan 5+2 pakket?

Op zich is de prijs van het pakket aantrekkelijk genoeg om te kopen, maar er komen nog wel kosten bij. Ik kan begrijpen dat dit niet voor iedereen haalbaar is qua kosten, maar als dit geen probleem is kan ik het iedereen aanraden!

Ben je tevreden met het behaalde resultaat met het Slankplan?

Ja, ja, jaaaa! Er staat weer een 6 op de weegschaal :) Het begin is er. Maar ik ga er nog even mee door!

Is het plan volgens jou volledig genoeg of mis je nog iets?

Voor mij is het volledig genoeg. Ik miste uiteraard weleens een lekkere boterham met kaas of cracker. Maar dat mag gewoon niet. Verder is het als nog erg gevarieerd en je valt ermee af. Wat wil je nog meer!

Zou je het Slankplan aanraden aan anderen?

Zeker weten! Sterker nog, ik raad het al aan! Zeker aan mensen die bijvoorbeeld een crashdieet volgen. Dit is zoveel gezonder! Ik ben na deze maand pro-body en fit! Ook is de online begeleiding goed! Ik denk dat ik de producten ook zal blijven gebruiken om op gewicht te blijven. Dus een gezonde combinatie maken van lekker eten en op gewicht blijven. Maar eerst nog een aantal kilo's eraf :)

Scores

 • Slankplan 5+2 pakken + plan
  8.5
 • Producten
  7.5
 • Recepten
  8.0
 • Prijs van het Slankplan 5+2 pakket
  7.0
 • Eindresultaat (behaalde resultaat)
  8.0

Totale score

7.8

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >