Testmoeder 3: Body&Fit Slankplan

Door: 19881004
19881004
TESTMOEDER 19881004

Even voorstellen...

Ik ben al weken bezig om proberen af te vallen. Ik ben nu 10 kg kwijt maar dat duurde best lang. Wat zou het fijn zijn als de volgende 10 kg er wat sneller af gaan! Ik ben erg gemotiveerd en heb er heel erg veel zin in om met het slankplan aan de slag te gaan!

8.0

voordelen

 • Erg overzichtelijk
 • Positief ervaren
 • Erg tevreden met het resultaat

nadelen

 • Pannenkoeken niet heel lekker
 • Snel lekkere trek

Week 1

Wat is je eerste indruk van het Slankplan 5+2 pakket en het digitale plan?

Met goede moed begon ik vorige week maandag aan het Slankplan 5+2. Het eerst wat me opviel was dat het allemaal erg overzichtelijk was. Een plan waarin precies staat wat je wanneer mag eten. Dit werkt voor mij erg prettig. Ik weet waar ik aan toe ben, heel kinderachtig misschien, maar zo eet ik niet teveel. 

Wat vind je van de Slankplan producten?

Aan de smaak van de shakes moest ik best even wennen. Maar gelukkig zitten er in het pakket heel veel verschillende smaken in het pakket. Banaan, vanille, stracitella, aardbeien cheesecake, witte chocola, een soort kokos en nog een aantal. Het is dus heel gevarieerd. Banaan en vanille smaken vooral ’s morgens beter. De andere zijn tussen de middag lekker. Weet je waar ik heel de dag naar uitkijk? Naar 15:30 uur. Dan mag ik een smart bar, een lekker reep. Wat zijn die lekker zeg, chocola met karamel, toffe, witte chocola, crunch, banaan. Die zijn echt geweldig. Het hele gezin is jaloers op die repen ( alleen op de repen hoor ;-) Als diner een lekkere pannenkoek met groenten. Het vult echt super! 

Vind je het plan goed vol te houden in de 1e week?

Ik heb deze week echt totaal geen honger gevoel gehad. Wel een beetje lekkere trek. Maar ja, dat is logisch. Ik moet toch echt afkicken van al de suikers en vetten die ik gewend was te eten. In het weekend mocht ik weer wat anders eten. Speltbrood, een omelet, biefstuk. Mmmm.. genieten.

Zijn er dingen waar je tegen aanliep of die juist mee vielen?

Tot nu toe ben ik dus erg positief over dit Slankplan. Het enige waar ik tegenaan loop is dat mijn darmen er erg op reageren en dus was last hebt van verstoppingen. Hopelijk is mijn lichaam snel gewend aan de shakes en komt dit ook weer goed! Ik voel me al een heel stuk slanker, er is -1,5 kilo vanaf. Ik ga met veel goede moet week 2 van het Slankplan in! 

Foto’s

Week 2

Wat vind je van de Slankplan dagmenu’s?

Prima. Het is echt ideaal dat je gewoon in het dagmenu kan kijken wat je moet eten. Als ontbijt en lunch een shake en als diner een pannenkoek met groente of fruit. In het weekend hoef je geen shake en mag je wat anders. Bijv, een speltboterham met rosbief of een omelet. Dat smaakt dan extra lekker.

Vind je het plan nog steeds goed vol te houden?

Ja, het is nog steeds goed vol te houden. Al heb ik wel steeds lekkere trek in een stuk chocola of een zak chips. Maar als ik dan denk waar ik het voor doe neem ik maar snel een glas water. Ik merk echt dat mijn lichaam er steeds meer aan gaat wennen, maar soms is het even moeilijk. 

Wat is je favoriete Slankplan product?

Dat zijn toch wel echt de smart bar repen. Ik kijk elke dag naar 15:30 uur uit dat ik weer zo’n lekkere reep mag, dan vooral die met caramel of crunch! Mmm.. heerlijk! Daar geniet ik van.

Ben je tevreden over het behaalde resultaat tot nu toe? 

Ja, ik ben echt tevreden. Ik ben al wat kilo’s kwijt maar ik voel me al een heel stuk slanker en fitter. Het doet me echt goed, hoop er daarom nog een poos mee door te gaan.

Week 3

Vind je de dagmenu’s voldoende variërend?

Door de weeks is het niet heel variërend. In de ochtend en in de middag een shake en 's avonds een pannenkoek. Er zijn veel verschillende soorten shakes waardoor het wel weer variërend is. De pannenkoek ben ik nu wel een beetje zat. Daarom eet ik weleens alleen de roerbakgroenten of het beleg zonder de pannenkoek, voor de afwisseling. In het weekend mag je wel lekkere en gewone dingen eten. Daar kan ik echt van genieten.

Is er iets wat je anders had willen zien?

Het avondeten. Ik vind de pannenkoek niet echt heel lekker. Dus ik zou graag zien dat daar wat meer afwisseling in komt. In week 4 mag je 's avonds wel een ''gewone'' maaltijd in plaats van de pannenkoek. Dat is dus fijn. We hebben ook een boek gehad met verschillende lekkere recepten erin. Ik heb veel zin om die ook eens uit te proberen.

Ben je ook meer gaan bewegen?

Ik ging al naar de sportschool. Ik probeer nu wat meer te lopen in plaats van de auto te pakken.

Wat vind je van de begeleiding via het digitale plan en de mogelijke online begeleiding?

Prima. Je mag alles mailen en je krijgt snel een antwoord. Dus helemaal top. Vorige week kregen we zelfs een extra pakketje. Een boek met lekkere recepten, 2 lekkere smart bar repen en een handgeschreven persoonlijke kaart. Heel attent dus!

Week 4

Hoe heb je de 4 weken tijdens het Slankplan ervaren?

Heel positief. Ik was erg benieuwd of ik het allemaal vol kon houden maar het is echt goed gegaan. Heb helemaal geen honger gevoel gehad. Wel kwamen elke avond de pannenkoeken na een tijdje mijn neus uit. Dus die heb ik weleens vervangen door een koolhydraat arme maaltijd. Dat ging beter en daardoor hield ik het ook overdag beter vol.

Wat vind je van de prijs van het Slankplan 5+2 pakket?

Prima. Je hoeft geen brood en beleg te kopen enz. dus het is niet duurder dan wanneer je brood, beleg en drinken zou moeten kopen.

Ben je tevreden met het behaalde resultaat met het Slankplan?

Ja ik ben tevreden. Het kan altijd meer en beter, maar ik ben vorige week op vakantie geweest en dan is het wat lastiger vol te houden. Ik ben nu in ieder geval al 3 kg kwijt dus dat is fijn. Ik ben er zo positief over dat ik er ook zeker mee verder ga. Ik zou graag nog 15 kg afvallen. Ik ben nu erg gemotiveerd dus heb er zin in om nog een poos door te gaan.

Is het plan volgens jou volledig genoeg of mis je nog iets?

De shakes en smart bar zijn prima. Wat ik erg mis is fruit. Ik ben een echte fruitliefhebber dus dat is jammer. 's Morgens tussendoor komkommer of andere groenten smaakt me niet echt dus neem ik meestal niets tussendoor. Ook door de weeks elke avond een pannenkoek smaakt me niet echt, maar goed het is voor het goede doel. 

Zou je het Slankplan aanraden aan anderen?

Ik ben erg tevreden dus zou het anderen zeker aanraden! Ik heb het zelfs al aan een aantal mensen aangeraden, hihi.

Scores

 • Slankplan 5+2 pakken + plan
  8.0
 • Producten
  8.0
 • Recepten
  9.0
 • Prijs van het Slankplan 5+2 pakket
  8.0
 • Eindresultaat (behaalde resultaat)
  7.0

Totale score

8.0

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >