REVIEW: Body&Fit Beach plan

Door: PuckSter
PuckSter
TESTMOEDER PuckSter

Even voorstellen...

Hoi, ik heet Puck Sterrenburg, en heb meegedaan aan het Beach Body Plan van Body&Fit!

8.0

voordelen

 • Plan is duidelijk en overzichtelijk
 • Geen grote investering

nadelen

 • Smaak pannenkoeken niet altijd lekker

Week 1

Wat is je eerste indruk van het Beach Body pakket en het digitale plan?
Mijn eerste indruk van het Beach Body pakket begon met het bestellen van het pakket op de website. Je maakt hier heel gemakkelijk een profiel aan en de website is heel duidelijk. Het pakket bestaat uit meerdere producten met verschillende smaken, welke je zelf kunt kiezen. Ik vind dit een groot voordeel omdat je zo zelf kunt kiezen welke smaken je aanspreken. Voor de low-calorie meals (shakes) heb ik gekozen voor de smaken chocolade, vanille en banaan. De smart bars (repen) koos ik voor delicious cookies en witte chocolade en de pannenkoekenmix naturel. Ik heb bewust voor de naturel mix gekozen omdat ik in het digitale plan las dat je de pannenkoekjes regelmatig met verschillende soorten beleg eet. Je kunt na het invullen van je email adres gelijk het plan downloaden zodat je alvast de overige boodschappen in huis kunt halen. Het plan is heel overzichtelijk en mooi vorm gegeven.

Vertel iets over de Body & Fit producten in het pakket
Wanneer je het pakket voor 22.00 uur op werkdagen besteld heb je het de volgende dag al in huis. Je ontvangt een email met de track en trace gegevens dus je weet precies wanneer je de postbode kunt verwachten, erg handig. Ik moest erg lachen om de doos van Body & Fit – op de buitenkant staat Nothing Beats a Fit Body en wanneer je doos opent staat er aan de binnenkant One Flap closer to a healthier lifestyle. Ik vond dit erg motiverend en had gelijk zin om aan de slag te gaan. De producten zijn netjes verpakt en in de doos zaten 3 dozen van low-calorie meals (smaken chocolade, vanille en banaan), 1 doos pannenkoekenmix naturel, 2 smart broden (deze bewaar ik in de vriezer), 2 dozen smart bars (delicious cookies en witte chocolade), 3 strips met vitamine pillen, een maatschepje, een flyer over het plan (het hele plan kun je gratis downloaden via de website van Body & Fit) en een super gave knal roze shake beker.

Hoe is de eerste week bevallen; heb je het goed vol kunnen houden?
De eerste week moest ik even wennen aan een nieuw ritme. De eerste shake die ik maakte vond ik erg waterig, ik heb toen contact opgenomen met Body & Fit en kreeg gelijk een hele vriendelijke email terug. Ik maakte de shake met 1 maatschepje poeder, maar dit moet met 1 ½ schepje en naast water kun je eventueel ook melk gebruiken. De shake smaakt op de juiste manier, bereid al een stuk beter en af en toe maak ik deze aan met een beetje kokos of amandel melk en chia zaadjes en dan is het echt heel lekker! Je kunt dit al de avond van te voren doen en ik de koelkast bewaren. Het poeder lost dan goed op en de shake wordt iets dikker, en je bent 's ochtends lekker snel klaar wat natuurlijk ook erg handig is met een gezin. De smart bars die je regelmatig aan het einde van de middag eet met een kopje thee vind ik echt een traktatie. En doordat je regelmatig smart brood eet heb je minder het gevoel dat je op dieet bent. Er zit veel variatie in het plan qua gerechten en als je iets niet lekker vindt, kun je het ook ruilen met een ander recept. De eerste week was goed vol te houden.

Foto’s

Week 2

Vertel iets over de variëteit van de gerechten en workouts
Het programma is heel duidelijk opgezet met elke dag andere gerechten en workouts. Ook is er een boodschappenlijstje dus je weet precies wat je in huis moet halen en worden ingrediënten in verschillende gerechten verwerkt zodat je geen left overs hebt. Er staan bij de avondmaaltijden ook vaak tips hoe je het gerecht ook geschikt kan maken voor de rest van je gezin zodat je gezellig het zelfde kunt eten, ik vind dit een groot voordeel. De recepten zijn gevarieerd en niet moeilijk te bereiden. Ook kost het niet veel tijd om de gerechten te maken en zijn ze goed van smaak. De workouts zijn zo gemaakt dat je er niet voor naar de sportschool hoeft, ik vind dit heel fijn. De meeste oefeningen zijn eenvoudig thuis te doen, bijvoorbeeld wanneer je kleintje ligt te slapen of lekker zelf speelt in de box. Ik vind het wel heel pittig om dit elke dag te doen, ook omdat ik ook nog naar yoga ga.

Heb je de tweede week ook goed vol kunnen houden?
De tweede week is snel gegaan en ik heb het goed vol kunnen houden. Omdat het plan heel overzichtelijk is kun je veel van te voren voorbereiden en hoef je niet na te denken over wat wanneer te eten want het is allemaal voor je uitgewerkt. Ik vind het op werkdagen gemakkelijker omdat ik dan al in een straks schema zit, op de dagen thuis en zeker in het weekend is de verleiding groter om van het plan af te wijken, maar ik houd me steeds voor dat het slechts 30 dagen zijn!

Ben je tevreden over het behaalde resultaat tot nu toe?
Ik ben tot nu toe tevreden over het behaalde resultaat. Ik voel me fitter en heb hier door meer energie voor mijn gezin en werk. Af en toe wel flinke spierpijn maar dat hoort erbij. Ook zie ik dat alles wat strakker begint te worden, en dat is heel fijn. Ik heb besloten om niet elke week op de weegschaal te gaan staan maar aan mijn kleding merk ik het al wel.

Week 3

Wat is je favoriete Body & Fit product?
Mijn favoriete Body & Fit product is low-calorie meal chocolade aangemaakt met water, een klein beetje kokos melk, chia zaadjes en ijsblokjes. Dit is een echt feest ontbijt en hier op houd ik het gemakkelijk vol tot het moment van een gezond tussendoortje rond half 11.

Hoe is voor jouw derde week verlopen?
De derde week is goed verlopen, al mis ik het soms wel om spontaan ergens te gaan eten of iets te laten bezorgen. Maar omdat je de boodschappen van te voren in huis haalt is het makkelijker om je aan het plan te houden, want je wilt natuurlijk ook geen verse ingrediënten weg gooien. Er zit gelukkig veel variatie in het plan, dus het wordt gelukkig nog niet eentonig. De smaak van de pannenkoekjes vind ik niet in alle combinaties even lekker, de variant met tonijn is bij mij favoriet.

Is het ook gelukt om door het plan meer te bewegen?
Het is door het plan zeker gelukt om meer te bewegen, ik heb een stappenteller en probeer elke dag minstens 10.000 stappen te doen (dit staat ongeveer gelijk aan 7 kilometer). Dit lukt bijna altijd door lekker te gaan wandelen met de hond en de kinderwagen en door tijdens mij lunch pauze op kantoor een wandeling te maken. Hiernaast zijn er nog de oefeningen uit het plan en mijn wekelijkse bikram yoga les.

Foto’s

Week 4

Hoe heb je de 30 dagen van het Beach Body Plan ervaren?
Ik vond het heel leuk om het 30 dagen Beach Body Plan te ervaren, het maakt je erg bewust van je normale eet en bewegingspatroon. Door het plan ben ik bewuster gaan eten en meer gaan bewegen. Het plan is mooi vorm gegeven en de recepten zijn duidelijke en eenvoudig te bereiden. Je kunt elke week aan de hand van het boodschappenlijstje alles in huis halen en veel dingen kun je alvast voorbereiden. Dit scheelt veel tijd welke ik nu extra aan mijn kleine meid kan besteden.

Ben je tevreden met het behaalde resultaat?
Ja ik ben zeker tevreden over het resultaat. De laatste kilo’s van mijn zwangerschap zijn er af en ik heb meer energie. Ik ben me bewuster van wat te eten en wanneer, dus het plan heeft mij zeker geholpen. Een fijne start van de zomer!

Noem 2 redenen waarom je het plan zou aanraden aan anderen
1. Het plan is duidelijk en overzichtelijk, je kunt veel voorbereiden en weet elke dag waar je aan toe bent. Het is goed te combineren met een gezin en werk.
2. Je hoeft geen grote investering te doen om dit plan te volgen, het staat bij mij ongeveer gelijk aan mijn normale week boodschappen doen.

Heb je ideeën of tips waardoor ons Beach Body plan voor nog beter bij je zou passen?      
Ik zou het leuk vinden als er een besloten groep op Facebook zou zijn voor andere moeders die ook het Beach Body Plan volgen zodat je elkaar kunt motiveren en tips kunt geven.

Videos

Scores

 • Beach Body Plan + pakket
  8.0
 • Producten
  8.0
 • Recepten
  8.0
 • Service
  8.0
 • Zou je het product aanbevelen?
  8.0

Totale score

8.0

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >