Gepersonaliseerde lunchbox en beker getest

Door: wille86
wille86
TESTMOEDER wille86

Even voorstellen...

Hallo! Ik ben een mama van 28 jaar en ik heb twee dochters. De oudste is bijna 5 en gaat naar groep 2 en de jongste is 2 en half en gaat naar de peuterspeelzaal.

Ik heb me opgegeven voor deze review omdat ik het heerlijk vind om te knutselen en creatief bezig te zijn. Mijn dochter kon er eigenlijk best een tweede beker bij gebruiken omdat ze af en toe wel eens op school eet, en dus schreef ik ons in!

We mochten (hiep-hoi!) MyMepal gaan testen en samen zijn we gezellig achter de computer gekropen.

Nadat we echt alle opties geprobeerd en getest hebben, hebben we een super hippe brooddoos en beker voor haar besteld en een waterfles voor papa :)

Hieronder lezen jullie meer over onze test.

8.7

voordelen

 • Overzichtelijke site
 • Veel opties
 • Betaalbaar
 • Leuk om te doen!

nadelen

 • Beperkt aantal kleuren
 • Beker heeft kleine print

Wat vond je van de uitstraling van de website?

De website van MyMepal ziet er overzichtelijk uit. Rustig maar toch gezellig.
Alle informatie die je nodig hebt staat meteen op de hoofdpagina.

Wat vond je van de verschillende standaard sjablonen? Kon je deze makkelijk vinden?

Alles was heel makkelijk te vinden. Je moet natuurlijk wel even rondneuzen en overal op klikken maar dan is ook snel duidelijk hoe alles werkt. 

Ik vind de standaardsjablonen erg leuk. Er is keus voor zowel jongens als meisjes. Toch is het denk ik niet heel veel werk om nog wat meer keus aan standaardsjablonen aan te bieden. In vergelijking met de standaardplaatjes is het wel wat weinig.

Mijn dochter ging trouwens ook meteen voor een standaard sjabloon, het meisje :)

Wat vond je van het ontwerpen van de producten? Zijn de stappen helder en duidelijk?

Het ontwerpen was een feestje. We hebben echt alles geprobeerd, de mogelijkheden zijn vele! De stappen zijn heel duidelijk en je kunt ook makkelijk terug klikken om weer wat te veranderen.

Je kunt zelf kleurtjes kiezen, een eigen foto toevoegen of een standaard sjabloon aanklikken. Er zijn veel verschillende plaatjes te kiezen dus er is voor iedereen wel wat bij.Wat ik jammer vond was dat de kleuren van de producten wel beperkt waren. Mijn dochter wilde meteen een lichtroze beker. Dat ging niet, want ik kon alleen maar donkerroze kiezen bij de beker zelf. Bij het deksel kon ik dan wel weer lichtroze kiezen en was de donkerroze nergens te vinden...Het zou nog leuker zijn als je echt te allen tijde uit alle kleuren kon kiezen.Mijn dochter heeft overigens een supermooie beker gekregen hoor.. :)

Wat vond je van de keuze aan standaard achtergronden en plaatjes? Of mis je hier iets in?

Er is redelijk wat keuze aan achtergronden en plaatjes. Er zit echt wel voor iedereen wat bij. Meer kan natuurlijk altijd ;-) Het is misschien leuk om nog wat meer verschillende thema's toe te voegen.Ik vind zelf retroplaatjes ook erg leuk en volgens mij is dat ook wel hip de laatste tijd. Het mapje 'retro/vintage' kent MyMepal nog niet. Wat meer klassieke achtergrondjes zou ook leuk zijn. 

Hoe vind je de prijs kwaliteit verhouding?

Ik heb al een beker in huis van MyMepal en daar heb ik geen klagen over.Het product is goed schoon te houden en lekt nooit. Het kan tegen een stootje en de print zit er nog prachtig op terwijl hij al een jaar lang elke dag gebruikt wordt en ook de vaatwasser in gaat. Deze zelfontworpen producten hebben een andere opdruk, die er echt opgedrukt is. Ik ben benieuwd of die net zo goed blijven zitten als de print op de beker die we al hebben.

Je kunt je product zo duur maken als je zelf wilt. Als je een goede broodtrommel wilt hebben maar je wilt er niet teveel aan uitgeven dan kun je ervoor kiezen om alleen de kleuren zelf te kiezen. Dan heb je voor 5,99 een broodtrommel. Ga je foto's toevoegen of een sjabloon kiezen dan wordt het natuurlijk iets duurder. Wil je nog extra plaatjes toevoegen, dan wordt het nog wat duurder. De prijs kwaliteit verhouding is wat mij betreft prima!

Wat vind je van het eindproduct?

Het pakketje werd snel geleverd. En toen we het uitpakten, kwamen er drie mooi ingepakte cadeautjes uit, erg leuk! De producten zien er uit zoals we ze ontworpen hadden en mijn dochter was helemaal blij met het resultaat. We zaten wel een beetje naar een erg roze beker te kijken. Er zit wel een print op, maar die is zo klein... ;-)

Misschien is het leuk om daar iets aan te veranderen. Dat de print op de beker wat groter gaat worden.

Foto’s

Scores

 • Vind je de uitstraling van de website goed en fris?
  8.5
 • Vind je de verschillende standaard sjablonen leuk en zijn ze makkelijk te vinden?
  8.5
 • Zijn de stappen voor het ontwerpen op de website helder en duidelijk?
  9.0
 • Vind je de keuze aan standaard achtergronden en plaatjes goed?
  8.5
 • Prijs- kwaliteitverhouding
  8.5
 • Het eindproduct
  9.0

Totale score

8.7
wille86

wille86

Wilemijn - 30 jaar - Mama van twee meiden en een jongen-meisje tweeling - juf op de peuterspeelzaal

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >