Lunchbox en schoolbeker van MyMepal

Door: Kimdejong
Kimdejong
TESTMOEDER Kimdejong

Even voorstellen...

Hoi Mama's en Papa's,

Ik ben een sportieve, creatieve moeder van inmiddels 32 zomers jong. Ik heb een klein ventje van 1,5 jaar en ik heb een naar schoolgaande dochter van 4 jaar, zij zal het nieuwe schooljaar zichzelf gaan bewijzen in groep twee. Met haar ga ik dan ook een lunchbox en drinkbeker ontwerpen via MyMepal.nl.De lunchbox en drinkbeker zullen niet alleen het schoolgebouw van binnen gaan zien, maar ook regelmatig mee gaan op leuke uitjes die we maken.

9.3

voordelen

 • Eigen ontwerp
 • Meerdere afbeeldingen
 • Eigen afbeeldingen
 • Veel standaard keuze
 • Duidelijk

nadelen

 • Beker minimaal bedrukt
 • Kleuren minimaal

Wat vond je van de uitstraling van de website?

De website vind ik erg duidelijk en overzichtelijk. Je vind op de homepage een link naar de producten die ze aanbieden, maar ook aanbiedingen en inspiratie foto's worden getoond. Zo zie je meteen wat er allemaal mogelijk is op MyMepal.

Het is fijn als klant om de site te bezoeken omdat het gelijk allemaal heel logisch is. Er staan veel voorbeelden bij en dat maakt het natuurlijk ook makkelijker om zelf te ontwerpen. Mooie website!

Wat vond je van de verschillende standaard sjablonen? Kon je deze makkelijk vinden?

Er zijn veel sjablonen. Sjablonen voor achtergronden, afbeeldingen en lettertype. Er is voor ieders wat wils te vinden. Van dieren tot superhelden, van vlaggen tot feestjes en van jongens tot meiden. En mocht je niets naar wens kunnen vinden, dan kun je altijd je eigen achtergrond of afbeeldingen/foto uploaden. Ook heel leuk! Ik kan me goed voorstellen dat mensen er vaak voor kiezen een eigen afbeelding te uploaden, dan wordt het nog persoonlijker dan het eigenlijk al is.

Wat vond je van het ontwerpen van de producten? Zijn de stappen helder en duidelijk?

Het ontwerpen van de producten is erg makkelijk. Alles wordt stap voor stap gedaan. Mijn dochter wist door de eenvoudige stappen precies wat ze wilde. 

Je kunt voor ieder onderdeel van het product een andere kleur kiezen. Wel een klein minpuntje is dat de kleurkeuze minimaal is. Tegenwoordig is er veel mogelijk, misschien dat het mogelijk kan worden om keuze te hebben uit een kleurenpallet zodat iedereen de perfecte kleur kan vinden voor zijn/haar trommel en beker. De gekozen kleur moet dan wel onthouden worden voor het volgende onderdeel. Mocht je dezelfde kleur willen hebben, dan is het wel fijn als je die kunt kiezen.Grappig detail: je kunt zelfs het drukknopje van de lunchbox een kleur naar keuze geven!

Wat vond je van de keuze aan standaard achtergronden en plaatjes? Of mis je hier iets in?

De keuze uit standaard achtergronden en plaatjes is prima. Echter zijn er verschillende wensen. Super is dan dat je zelf een achtergrond of afbeelding/foto kunt uploaden en die op het product kunt plaatsen. Tevens is het mogelijk om meerdere afbeeldingen/foto's te plaatsen op en product. Dat heeft ook weer een grappig effect, meerdere foto's op je broodtrommel bijvoorbeeld. Misschien leuk voor de volgende keer. In vergelijking tot de kleur is de keuze uit achtergronden en plaatjes ruim voldoende!

Hoe vind je de prijs kwaliteit verhouding?

De prijs-kwaliteit verhouding is goed. De MyMepal bekers zijn anti-lek en daardoor durf ik die met vertrouwen in de rugzak van mijn dochter te doen. Ik weet dan zeker dat als ze op school arriveert ze nog wat te drinken over heeft in haar beker en dat niet alles in de tas gelekt heeft.

Ook de lunchbox is van goede kwaliteit. Fijn dat deze dicht te klikken is en niet met bijvoorbeeld een elastiek dicht moet blijven. De kwaliteit is zeker anders dan bij andere lunchboxen of bekers die mijn dochtertje heeft gehad. Wat een gedoe kan dat soms zijn zeg!

Wat vind je van het eindproduct?

Toen het eindresultaat eenmaal gearriveerd was wist mijn dochter niet hoe snel ze de doos open moest maken. Het was dan ook een leuke verrassing dat het allemaal nog feestelijk ingepakt zat. Bij het uitpakken was ons dametje helemaal trots. Zij had deze producten ontworpen. Het resultaat is dan ook geweldig.

Het is precies zoals we op de computer ontworpen hadden! Ze is er ontzettend blij mee en wil de broodtrommel en fles graag laten zien aan anderen. Bedankt Mymepal, echt een super idee! :-)

Scores

 • Vind je de uitstraling van de website goed en fris?
  9.5
 • Vind je de verschillende standaard sjablonen leuk en zijn ze makkelijk te vinden?
  9.0
 • Zijn de stappen voor het ontwerpen op de website helder en duidelijk?
  10.0
 • Vind je de keuze aan standaard achtergronden en plaatjes goed?
  9.0
 • Prijs- kwaliteitverhouding
  9.0
 • Het eindproduct
  9.5

Totale score

9.3
Kimdejong

Kimdejong

Mama van inmiddels een grote meid (januari 2011) en een kleine vent (januari 2014). Heel creatief, sportief en ondernemend. Te volgen op pinterest: http://www.pinterest.com/kimsamvdw/ Heb ook een eigen (pas gestarte (april 2016)) blogpagina: http://kim-dejong.wix.com/kimsblogs Via facebook te volgen: https://www.facebook.com/kimsblogs/ Veel knustel en DIY projecten te vinden en binnenkort ook uitnodigingen en traktaties om zelf te maken!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >