Eigen ontworpen broodtrommel en beker

Door: Irini
Irini
TESTMOEDER Irini

Even voorstellen...

Mijn naam is Irini en ik ben moeder van een dochter van 7 en een zoon van 6. Ook heb ik twee stiefzonen van 8 en 5. Toen ik MyMepal mocht testen dacht ik gelijk dat dit ideaal zou zijn voor ons drukke gezin. Onze kinderen hebben alle vier een eigen smaak en voorkeur. Ze beginnen steeds meer zelf te bepalen wat ze aan willen en waar ze het liefst mee spelen. Ook zou het handig zijn als we de spullen van de kinderen in een keer zouden terugvinden!

9.0

voordelen

 • Mooi design
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Eigen foto's als achtergrond/plaatjes
 • Echt kwaliteit van Mepal

nadelen

 • Niet duidelijk welk object niet past

Wat vind je van de website van MyMepal (overzichtelijk, gebruiksvriendelijk etc.)?

De site is overzichtelijk en duidelijk. Beetje afwijkend van die van Rosti Mepal waardoor ik in eerste instantie het gevoel kreeg dat het niet hetzelfde soort trommeltje kreeg als dat ik van Rosti Mepal gewend ben. Dit blijkt echter wel het geval te zijn.

Tijdens het ontwerpen, dat erg makkelijk ging, kon ik een collage voor mijn dochter maken, door foto's te uploaden, plaatjes en randen te gebruiken en haar naam in allerlei soorten lettertypen op de lunchbox en beker te zetten. Het resultaat leek op mijn scherm prachtig!

Wat vind je van het aantal te personaliseren producten en de kiezen kleuren?

Het ontwerpen was simpel, her en der was het een beetje zoeken naar alle verschillende mogelijkheden. Het ontwerpmenu is simpel en overzichtelijk. Qua basis kan er gekozen worden uit een aantal basiskleuren. De deksel van de lunchbox kan versierd worden met een standaard achtergrond of fotoachtergrond, foto's, kant en klare plaatjes, randen en arceringen en vrolijke patronen. De ontwerpmogelijkheden van de beker waren hetzelfde maar de ruimte waar het op kon was m.i. iets beperkter. Dat mocht de pret niet drukken, want ook de beker is ontzettend mooi geworden.

Hoe verliep het ontwerpproces?

Iedereen die met een simpel tekenprogramma of tekensoftware gewerkt heeft kan goed overweg met het ontwerpsysteem. Ontwerpen is een kwestie van op de verschillende tabbladen klikken en de eigen voorkeuren aan te geven. Niet ingewikkeld of tijdrovend. Als de plaatjes niet in het kader passen dan komt er een pop-up met een waarschuwing dat het ontwerp niet in het kader past. Het Youtube filmpje biedt uitkomst. Wat er dan niet precies past is dan niet echt duidelijk, maar met een beetje passen en meten had ik er wel vertrouwen in dat het een mooi resultaat zou worden.

Hoe verliep het bestelproces?

Hoewel ik vaker had gedacht dat ik de spullen van de kinderen weer eens moest labelen zag ik op tegen het gedoe van labels bestellen, wachten tot dat ze er zijn, opplakken om ze vervolgens een paar dagen later in de afwasbak weer er af te pulken. Het testen van de MyMepal bied uitkomst.

Het bestelproces was erg makkelijk, toen ik klaar was met het ontwerp kon ik mijn product in mijn winkelmandje plaatsen en direct betalen. De levering en het resultaat waren uitstekend!

Zijn er nog verbeterpunten waar MyMepal iets aan zou kunnen veranderen/verbeteren?

Bij de melding dat het object niet in het kader past, wordt niet aangegeven welk object er dan niet past. Dus ik zou adviseren aan MyMepal om dat aan te passen zodat het voor de klant iets duidelijker is.

Wat vind je van de service van Mymepal? (tijdens en na aankoop)?

De service was uitstekend, na de het ontwerpen en de betaling kreeg ik een bevestigingsmailtje van mijn bestelling. De volgende dag kreeg ik ook een bevestiging dat de bestelling verzonden was. De begeleidende was persoonlijk en vriendelijke en de verpakking waar de producten in zaten zag er verzorgd en met liefde ingepakt uit. Alleen hier al om zou ik MyMepal aanraden. Ook de waardebonnen waren een aangename verrassing. Ik kan niet wachten om voor de andere drie kinderen te ontwerpen!

Foto’s

Scores

 • Prijs-kwaliteit verhouding
  9.0
 • Snelheid van de levering
  9.0
 • Kwaliteit en helderheid van de prints
  9.0
 • Service en bestelproces
  8.5
 • Wat is je totale algemene beoordeling
  9.5
 • Zou je het aanraden aan anderen?
  9.0

Totale score

9.0
Irini

Irini

Beschrijf hier kort iets over jezelf. Dit kunnen andere moeders bij je profiel zien.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >