Testpanel: WEBPRINT Laura

Door: Laubak
Laubak
TESTMOEDER Laubak

Even voorstellen...

Hoi, ik ben Laura Baks! Ik heb een kindje van 4 jaar en ben zwanger. Ik wil graag een mooie foto reportage van de zwangerschap maken en dat heb ik ook gedaan. Ben jij benieuwd naar mijn review? Lees dan zeker even verder.

8.2

voordelen

 • Genoeg keuze design
 • Super snelle levering
 • Erg mooi eindresultaat

nadelen

 • Achtergronden wanddecoratie wat beperkt
 • Felle kleuren

Hoe eenvoudig was het om je wanddecoratie te maken?

Als eerste ben ik naar de site gegaan en heb ik wat georiënteerd wat we kunnen maken met de foto's. Je gaat naar wanddecoratie, aluminium en dan krijg je meteen genoeg keuze welk design jij wilt. Je kan kiezen voor één foto of meerdere foto’s, liggend, staand, het maakt niet uit. Ik kies voor liggend en meerdere foto’s. 9 kleinere en 1 grotere. De stappen erna volgen eigenlijk vanzelf. Je maakt je keuze en je kan aan de slag met foto’s selecteren en rommelen met kleur, achtergrond en design.

Volg de stappen en binnen no time heb je de wanddecoratie besteld. Ook erg fijn dat je niet een speciale software hoeft te downloaden voordat je kan beginnen. 

Foto’s

Hoe vind je het gebruikersgemak van het fotoprogramma?

Duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. Je kan goed kijken wat je mooi vindt door te wisselen in design en ook weer terug als je het niet mooi vindt. Je hebt de mogelijkheid om vanuit verschillende mappen of programma’s foto’s vandaan te halen. Het is dus ook heel makkelijk om een wanddecoratie te maken vanaf je tablet zodat je foto's van social media kan gebruiken.

Wat vind je van de mogelijkheden om een wanddecoratie samen te stellen (design, achtergronden etc.)?

De achtergronden voor de wanddecoratie vind ik wat beperkt, die zouden wat uitgebreider mogen. Design is wel genoeg keuze in. Een optie zou zijn dat je zelf kan schuiven met de foto’s om design van foto’s te bepalen. De ene foto net iets groter of kleiner maken en dat je ze dan zelf ook kan verschuiven. Effecten zijn leuk om toe te voegen en daar heb je genoeg keuze in. Daarnaast heb je nog de keuze om zelf tekst en symbolen toe te voegen aan je creatie. 

Foto’s

Mis je nog wat in het fotoprogramma, zo ja wat zou je willen toevoegen?

Zoals ik hierboven al aangaf zou ik graag zelf wat meer willen spelen met de afmetingen en plaats van de foto’s. Verder vind ik de achtergrond keuze wat beperkt en zou wat mij betreft wat uitgebreider mogen. De kleuren zijn vooral fel. Een optie is om een kleurbalkje te maken waarin je de felheid van de kleur kan aanpassen. Zo zit er voor ieder wat wils bij en kan je het echt aanpassen naar jouw smaak.

Hoe vind je het eindresultaat van je wanddecoratie?

De levering was erg snel, sneller dan werd aangegeven bij de bestelling. Het eindresultaat vind ik erg mooi. Ik moet wel even wennen aan het aluminium, omdat het niet glanzend is net als bij een foto zelf. Maar ik ben echt erg tevreden!

Videos

Scores

 • Gebruiksvriendelijkheid website
  8.5
 • Mogelijkheden fotoprogramma
  7.5
 • Kwaliteit wanddecoratie
  8.5
 • Overall waardering
  8.5

Totale score

8.2
Laubak

Laubak

Mijn naam is Laura en ben 27 jaar jong. Op dit moment ben ik zwanger en verwachten we in oktober een meisje. Eigenlijk ons tweede meisje, want ik ben ook nog trotse stiefmoeder van een 4 jaar oude troste zus to be. Ik had nog geen ervaring met foto's op aluminium en wilde dit dus graag een keer uittesten. En ook erg blij dat ik deze kans kreeg, want het eindresultaat mag er zeker wezen. Ik ben om van canvas naar aluminium!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >