Detoxkuur in combinatie met eten

Door: Mariska M
Mariska M
TESTMOEDER Mariska M

Even voorstellen...

Natuurlijk wilde ik de milde detoxkuur van FreciousJuices proberen. En hoewel ik eerlijk moet toegeven dat het doorzettingsvermogen bij mij nog wel eens ontbreekt, ik weleen enorme fan ben van gezonde voeding en alles wat daar bij komt kijken. Ik ben ook al wel eens de sites van FreciousJuices tegen gekomen, maar de prijzen hielden mij toen tegen.

7.8

voordelen

 • De versheid van de sapjes
 • Invloed op je lichaam van de sapjes
 • Aantal vitamines in 1 flesje

nadelen

 • De prijs van de sapjes
 • De smaak van de sapjes

Hoe ervaar je het 'gezonde gevoel'?

Heerlijk!! Door hier bewust mee bezig te zijn, heb ik ook meteen een heerlijk gevoel. En hoewel ik geen kilo’s afgevallen ben, zit ik wel lekkerder in m’n vel. De sappen hebben zeker een positief effect op hoe ik me voel en mijn huid straalt ook meer. Ik heb er nooit echt in geloofd maar ik heb nu zelf mogen ervaren dat mijn lichaam van binnen flink gereinigd is.

En ook de kinderen profiteren van mama’s deelname. Groente en fruit blijven toch altijd maar ‘vies’ en snoep en koekjes zijn veel interessanter. Maar deze sapjes hebben ook de aandacht gekregen. Het klinkt misschien raar maar de grootte van het flesje in combinatie met de mooie kleuren hebben er voor gezorgd dat ook de kinderen zaten te smullen (heb maar niet verteld wat er allemaal in zit ;-))

De versheid van de sapjes

Daar is geen twijfel over mogelijk. De flesjes kwamen in een mooi pakket bij mij binnen – helemaal ingevroren. Op de site staat dat je sappen binnen 2 uur na produceren ingevroren worden. Dat geloof ik meteen – want vers is het zeker!

Wat vind je van de smaken?

Eerlijk is eerlijk: ik werd niet zo blij van boerenkool in een flesje. Een hoewel de namen anders doen vermoeden is en blijven gewoon rode bieten, wortels, zuurkool, paprika en selderij in een potje en daar ben ik nu niet echt dol op. Maar…..ik moet eerlijk zeggen: door de versheid van de producten en de goede combinaties ben ik de sappen steeds lekkerder gaan vinden. Het is zoveel groente en vitaminen in 1 keer – dat is even wennen, maar het voelt heerlijk! Complimenten voor de kok :D

Omschrijf welke sappen je per dag hebt gebruikt en welf effect het had

Iedere dag 3 sappen, ik heb er voor gekozen om de dagen te starten met de in mijn ogen minst lekkere smaak:

Maandag: Carrot care – Heart Beet – Boeren Cool
Dinsdag: Daily Digest - Carrot care – Celery Slim
Woensdag: Carrot care – Heart Beet – Boeren Cool
Donderdag: Daily Digest – Boerenkool – Wonder Weeds
Vrijdag: Daily Digest – Wonder Weeds – Celery Slim
Zaterdag: Celery Slim – Heart Beat – Daily Digest
Zondag: Wonder Weeds – Celery Slim - Heart Beet

Maar achteraf viel het allemaal heel erg mee, alleen de boerenkool vond ik een beetje vreemd smaken – maar dat is een kwestie van smaak. Iedere dag ging ik meer genieten van deze flesjes. Je voelt gewoon dat het je lichaam goed doet en hoewel dit de eerste dagen met hoofdpijn gepaard was, ging het later steeds beter. Mijn lichaam heeft echt een flinke reiniging gehad en moet nu ook even niet meer denken aan een Big Mac menu. Door deze gezonde manier van leven, leer je je lichaam ook heel snel wennen aan dit goede gevoel en ebt de behoeft aan suikers en vetten als vrij snel weg.

Wat vind je van het gemak in vergelijking om de sappen zelf te maken?

In 1 woord: Ideaal! Zoals al aangegeven houd ik enorm van dit soort gezonde dingen, maar ik hoeft jullie niet te vertellen dat het in het leven van een moeder vaak aan tijd ontbreekt om dit soort dingen te doen/maken. Ik kom dan ook graag terug op mijn eerste oordeel waarin ik aangaf dat ik het behoorlijk duur vond. Het is natuurlijk nog steeds een heel bedrag, maar het is ook wel heel veel waard: kant en klaar thuisbezorgd – super vers en gemakkelijke flesjes voor onderweg.

Een echte smaakmaker :D

Scores

 • Kwaliteit
  9.0
 • Exclusiviteit/bijzonderheid
  8.0
 • Prijs
  6.0
 • Puurheid, eerlijkheid
  9.0
 • De service
  8.0
 • De smaken over het algemeen
  7.0

Totale score

7.8
Mariska M

Mariska M

Hallo Mamaplaats-blogsters eens kijken of dit iets voor mij is...

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Winnen! 3 x €50 shoptegoed bij Limango

De zomervakantie zit er weer op en de scholen gaan weer beginnen. Wij hebben een super leuk cadeau om het scho... >

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >