Testmoeder 4: Dyson

Door: Marion2
Marion2
TESTMOEDER Marion2

Even voorstellen...

Hallo Mamaplaats-mama's! Ik ben Marion en heb 3 kindjes: Rosa van 10, Felice van 7 en Huub van 3. Mijn man en ik zijn ondernemers dus wij hebben een druk gezinsleven. Wij genieten volop van onze kids, houden van reizen en lekker eten met vrienden. Bij ons thuis is het altijd volle bak en er wordt ook veel gekruimeld. De Dyson was voor ons dan ook echt een geweldig product om te mogen testen! Hieronder lees je mijn bevindingen met de Dyson kruimelzuiger. 

8.8

voordelen

 • Zuigkracht, zuigkracht, zuigkracht
 • Handige accessoires
 • Lang opgeladen
 • Licht
 • Makkelijk te legen
 • Mooi design

nadelen

 • Geen, behalve wellicht wat toevoegingen: Steel zou handig zijn Ophangsysteem zou handig zijn
 • Duur, maar meer dan waard en gaat lang mee

Heb je weleens eerder een kruimelzuiger gebruikt? Zo ja, wat zijn je ervaringen met de kruimelzuiger?

Ja, ik heb wel eens eerder een kruimelzuiger gebruikt. Maar die heb ik weinig tot niet gebruikt. Simpelweg, doordat dat ding amper werkte. Uiteindelijk heb ik dat ding maar weggedaan. Want niets is frustrerender als je kruimels op wilt zuigen en dat er na 10 keer heen en weer nog steeds kruimels ziet liggen. Dan maar een doekje of de stofzuiger.

Foto’s

Waarin vind je dat de Dyson kruimelzuiger verschilt van andere kruimelzuigers?

Heel simpel: de Dyson kruimelzuiger zuigt. Daarmee bedoel ik dat het eindelijk een kruimelzuiger is die echt grote kracht heeft. Dit vind ik echt een heel groot verschil en daarmee wordt het gebruik van de kruimelzuiger een soort van ‘leuk’. Ik merk dat ik de Dyson kruimelzuiger heel vaak pak, zodra ik ergens kruimels zie.

Kun je een voorbeeld noemen van (een) moment(en) waarop de Dyson kruimelzuiger zeer goed van pas kwam?

Ik merk dat ik niet alleen gauw de kruimelzuiger pak voor de gewone kruimels. Ik ontdek ook dat je er dat ik allerlei andere handige dingen mee kan doen, zoals bijvoorbeeld het stof opzuigen op de trap. Maar ook bijvoorbeeld even gauw de bekleding schoonzuigen onder de autostoel van mijn zoontje. En wat dacht je van de plinten. Tot slot merk ik dat ik niet direct meer zo baal als er iets omgaat, bijvoorbeeld de knutselglitters van mijn dochtertje. Ik denk dan direct aan de Dyson. Het is echt een super ding!

Foto’s

Welk accessoire vind je het meest nuttig en waarom?

Ik vind het borsteltje het handigst, vooral omdat je hem kan verschuiven als je hem even niet wilt gebruiken. Maar ik heb ook al het lange verlengstuk gebruikt om tussen mijn matras alles weg te zuigen; perfect! Een aanrader zou zijn dat je hem ook aan een steel zou kunnen bevestigen. Ik merk namelijk zelfs dat ik hem voor de vloer gebruik, maar dat is natuurlijk niet handig voor je rug.

Wat ik ook een heel groot voordeel vond is de manier waarop je de kruimelzuiger leegt. Je houdt de kruimelzuiger boven de prullenbak en klikt hem in 1 keer open, zodat alles eruit valt. En in 1 klik zit hij weer dicht.

Zou je de Dyson kruimelzuiger aanbevelen aan vrienden/familie? Waarom wel/niet?

Zeker weten! Dyson is duur, maar het is het geld absoluut meer dan waard! Ik heb zelf al jarenlang een Dyson stofzuiger; ook super fijn! Deze kruimelzuiger is volledig in lijn; hij werkt optimaal en zal waarschijnlijk wel net zo lang mee gaan denk ik.

Foto’s

Beschrijf in je eigen woorden je bevindingen over het testen van de Dyson kruimelzuiger.

Ik vond het testen van de Dyson kruimelzuiger leuk om te doen. Ik had nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen over een kruimelzuiger, haha. Maar het is echt een apparaat wat je leven makkelijker maakt! Een groot voordeel vind ik dat je niet direct baalt als er iemand iets kruimelt, maar dat je met 1 zwieper alles weer spik-en-span hebt. Ook een groot voordeel vind ik dat je het apparaat makkelijk mee naar boven neemt, in plaats van dat je een hele stofzuiger omhoog moet sjouwen. En het is gewoon een tof apparaat door zijn mooie design. Met plezier leg ik hem in het zicht in het stopcontact. Klein ideetje: een gaaf ophangsysteempje zou handig zijn.

Wij gaan er veel gebruik van maken! Thanks Dyson!

Videos

Scores

 • De zuigkracht van de Dyson kruimelzuiger.
  10.0
 • Het gebruiksgemak van de Dyson kruimelzuiger.
  9.0
 • De boost stand van de Dyson kruimelzuiger.
  9.0
 • Het legen van het stofreservoir van de Dyson kruimelzuiger.
  8.0
 • De accessoires behorend bij de Dyson kruimelzuiger.
  9.0
 • Prijs/kwaliteitverhouding van de Dyson kruimelzuiger.
  8.0

Totale score

8.8
Marion2

Marion2

Hallo Mamaplaats-mama's! Ik ben Marion en heb 3 kindjes: Rosa van 10, Felice van 7 en Huub van 3. Mijn man en ik zijn ondernemers dus wij hebben een druk gezinsleven. Wij genieten volop van onze kids, houden van reizen en lekker eten met vrienden.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >