De kleurrijke Duw Puppy

Door: tessanieuwpoort
tessanieuwpoort
TESTMOEDER tessanieuwpoort

Even voorstellen...

Ik ben Tessa, 35 jaar en heb een mooie en vrolijke dochter; Lynn. Ze is nu 8 maanden oud en erg nieuwsgierig.

Ik was daarom ook zeer blij toen ik hoorde dat ik was uitgekozen om de Duw Puppy te testen, de omschrijving klonk als het ideale speelgoed voor een nieuwsgierig kindje. Wij hebben de kleurrijke Duw Puppy dit weekend ontvangen en deze moest natuurlijk gelijk getest worden. 

8.0

voordelen

 • Vrolijke Puppy
 • Makkelijk te begrijpen
 • Veel opties/variatie
 • Prachtige kleuren

nadelen

 • Aan de kleine kant
 • Prijs aan de hoge kant

Voldoet de Puppy aan de omschrijving en de kwaliteit die je van Lamaze mag verwachten?

De Puppy voldoet wat ons betreft zeker aan de omschrijving, er zitten namelijk erg veel verschillende kleurtjes en stoffen op om te ontdekken. Het is zeker een speelgoed dat kindjes aantrekt...

De eerste indruk is dat de kwaliteit erg goed is, alles is stevig en bedoelt om lang plezier van te hebben. Maar dat moet natuurlijk nog blijken. Eerste indruk: Dik in orde dus!

De verschillende stoffen

Mijn dochter is normaal erg snel afgeleid en speelt met veel speelgoed tegelijkertijd. Ze blijft echter wel teruggaan naar de Puppy, vooral omdat de Puppy rolt! De stoffen zijn prachtig en zouden zelfs nog uitgebreid mogen worden van mij met bijvoorbeeld iets van pluche of een extra zachte stof erbij kunnen om het helemaal compleet te maken. Maar de stofjes zoals ze nu zijn, zijn erg mooi en weer eens wat anders dan de reguliere speeltjes. 

Ontdekkingsmogelijkheden

Er zitten ruim voldoende ontdekkingsmogelijkheden aan de het speeltje, al blijft het rollen door iemand anders het populairste. Lynn schudt er vooral mee zoals ze met al haar speelgoed doet.

De wielen rollen erg soepel en gaan dus de hele woonkamer door. De puppy is niet zwaar dus ook makkelijk door de lucht te laten vliegen;-)

Ook het bot en de bal in de Puppy doen blijken erg amuserend en het spelen met de oortjes vindt ze ook erg leuk. In het bot zit een knijpgeluidje en in het balletje zit een belletje. De oortjes knisperen wanneer je ze aanraakt en dat blijft toch altijd fascinerend voor baby's.

Meer dan genoeg mee te ontdekken en variëren. 

Verbeterpunten

Ik zou het speeltje iets groter maken zodat ze in zitstand niet teveel naar voren hoeven te zitten om ermee te spelen. Daarnaast zou ik hem ook een geluid (bijvoorbeeld blaffen) laten maken omdat kinderen dit erg leuk vinden. 

De kleuren

De kleuren van de Puppy zijn geweldig, het is echt een vrolijk ding! Mijn dochter vindt de kleuren erg aantrekkelijk om naartoe te gaan. Bijna alle kleuren van de regenboog zitten er in en de kleuren zijn allemaal mooi fel en helder. Omdat het geen specifieke kleur is is het geschikt voor jongen en meisjes.

Echt een opvallend en mooi speelgoedje. 

Prijs/kwaliteit verhouding

Ik vind de prijs aan de hoge kant, dit is geen speeltje dat je voor een kinderverjaardag zomaar koopt. Wel vind ik de puppy vrolijk en gemakkelijk te begrijpen. Het is een speeltje wat lang mee gaat qua leeftijd en als je het dan tegen de prijs neerzet valt het wel weer mee.

Ik denk dat wanneer mijn dochter er nu op uitgekeken zou raken en ik hem over een maand weer uit de kast haal ze er net zo enthousiast van wordt. Zelfs een vriendinnetje van 3 die kwam vond het een superleuk speeltje.

Geen ingewikkelde functies, de puppy doet wat het belooft. 

Videos

Scores

 • Voldoet de Puppy aan de omschrijving en kwaliteit van Lamaze?
  8.0
 • Zijn de verschillende stoffen uitdagend genoeg voor jouw kindje?
  8.0
 • Zitten er voldoende verschillende ontdekkingsmogelijkheden aan dit speeltje?
  8.0
 • Wat zou jij anders doen bij dit speeltje?
  8.0
 • Wat vind je van de kleuren van dit speeltje?
  9.0
 • Wat vind je van de prijs/ kwaliteit verhouding van dit speeltje?
  7.0

Totale score

8.0
tessanieuwpoort

tessanieuwpoort

Vrolijk, sociaal, avontuurlijk en altijd in voor iets nieuws. Typisch waterman..Mijn dochter is 8 maanden nu en een ontzettend vrolijk en nieuwsgierig kind.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >