De Duw Puppy van Lamaze

Door: Kimfynn
Kimfynn
TESTMOEDER Kimfynn

Even voorstellen...

Ik ben Kim de Koning en moeder van twee jongens, Tygo van 5 jaar en Fynn van 9,5 mnd. Na de geboorte van Fynn was hij echte een huilbaby, waarmee we verschrikkelijk veel gelopen hebben. Na een bezoek van de lactatiedeskundige bleek Fynn reflux te hebben. Na een lange zoektocht kregen we van de kinderarts goede medicijnen. We hadden een heel ander kind, een echte lache bek!! Heerlijk om je kind dan weer vrolijk te zien en die van de aandacht geniet.

Via Facebook zag ik de oproep voor testmoeders voor de Lamaze, duwpuppy. Mijn eerste reactie was gelijk, wat leuk om zoiets met mijn kleine man te gaan doen!! Momenteel kruipt hij de kamer rond, althans hij doet meer aan tijgeren... Hij gaat achter alles aan wat beweegt en/of waar er een deur opengaat. Dus dat sluit superleuk aan op de duwpuppy! Eens kijken wat de kleine man ervan vindt...

6.8

voordelen

 • wasbaar
 • mooie gebruikte kleuren
 • bijgeleverd balletje/bot
 • kraakgeluid in de oren

nadelen

 • harde wielen
 • beperkte mogelijkheden

Voldoet de Puppy aan de omschrijving en de kwaliteit die je van Lamaze mag verwachten?

De duw puppy voldoet (volgens ons) helemaal aan de omschrijving van Lamaze en zeker ook aan de kwaliteit! 

Je voelt de verschillende structuren van de stof bijvoorbeeld echt goed. En er zit in beide oren een leuk kraakgeluid wat de kleine man direct interessant vond. In de omschrijving werd er aangegeven dat er een geluid bij/in zat, deze kon ik niet direct vinden. Na even zoeken bleek dat deze in het los bijgeleverde botje van de hond zat. Ook zit er een leuk balletje bij waar een belletje in zit. De kleuren zijn erg helder en zeer aantrekkelijk voor de kinderen, maar daarover zo meer. 

De verschillende stoffen

De verschillende stoffen zijn inderdaad erg uitdagend. Van mij zou het zelfs nog iets 'heftiger' mogen met bijvoorbeeld het gebruik ripstof of iets van fluweel of zijde. Een mooie aanvulling op de structuren van de stofjes zijn de heldere/felle kleuren die zijn gebruikt. Fynn werd echt gelijk aangetrokken en kwam kijken/voelen bij de puppy. Vooral de zachte stukjes stof zijn favoriet!

Ontdekkingsmogelijkheden

De ontdekkingsmogelijkheden van de puppy zelf zijn wat beperkt, maar het bijgeleverde balletje en botje maken ze het daarmee wel helemaal goed. De puppy zelf kan alleen rijden en heeft krakende oren, dat vond ik persoonlijk een beetje jammer/summier. Maar het balletje vond Fynn erg interessant, misschien wel net zo leuk als de puppy zelf... In zijn totaliteit dus zeker mooie ontdekkingsmogelijkheden en je bent niet zomaar uitgespeeld met de puppy. Naast rijden was Fynn al snel aan het zwaaien met de puppy, lekker veerzijdig dus :)

Verbeterpunten

Als klein verbeterpuntje zou ik ander soort wielen gebruiken. Fynn is voor een 9,5 maand oude baby erg ruig in het spelen. Hij pakt zo af en toe de puppy op en gaat er mee zwaaien, als hij de puppy aan z'n oor beet heeft. Hierbij is t gebeurd dat er een wiel tegen z'n hoofd aankwam. Huilen geblazen dus.... Hiervoor zou ik kiezen voor ander materiaal waaraan de kleine zich minder kan bezeren. Tevens ben ik zelf een voorstander van muziek. Misschien dat daar een mogelijkheid toe is.

De kleuren

De kleuren van de puppy zijn in een woord waanzinnig!! Mooie, heldere en felle kleuren zijn gebruikt op de puppy. Alles is netjes afgewerkt en past mooi bij elkaar. De kleuren trokken gelijk de aandacht van Fynn, bij het uitpakken van de puppy al. Hiervoor dus zeker dikke pluspunten!!!

Prijs/kwaliteit verhouding

De kwaliteit van de puppy is prima, mooi geheel en prima afwerkingen. Ziet er uit als een duurzaam speelgoedje. De mogelijkheden van de puppy in combinatie met de prijs vindt ik alleen iets wat aan de hoge kant. Al met al voldoet de puppy tot nu toe aan alle verwachtingen van de verpakking en kwaliteit welke je mag verwachten van Lamaze. Wij gaan weer even verder spelen met deze mooie Lamaze puppy...! 

Videos

Scores

 • Voldoet de Puppy aan de omschrijving en kwaliteit van Lamaze?
  7.0
 • Zijn de verschillende stoffen uitdagend genoeg voor jouw kindje?
  7.0
 • Zitten er voldoende verschillende ontdekkingsmogelijkheden aan dit speeltje?
  6.5
 • Wat zou jij anders doen bij dit speeltje?
  6.0
 • Wat vind je van de kleuren van dit speeltje?
  8.0
 • Wat vind je van de prijs/ kwaliteit verhouding van dit speeltje?
  6.0

Totale score

6.8
Kimfynn

Kimfynn

Ik ben Kim de Koning, 33 jaar oud, getrouwd en moeder van twee prachtige jongens Tygo van 5 jaar en Fynn 9,5 maand oud. Wij wonen met z'n vieren in De Hoekse waard vlakbij Rotterdam. Het leven met twee jonge kids is zo nu en dan druk, maar zo waardevol...! Vol met heerlijke momenten van geboorte, als de eerste dag naar school tot het allereerste moment dat je kleine over de grond gaat kruipen! In het dagelijks leven werk ik als casemanger in de psychiatrie, waarin in mensen met psychische problemen thuis ondersteuning geef. Voor mij een heerlijke baan. Naast mijn drukke werkleven, vind ik het heerlijk om met vriendinnen een avondje op stap te gaan of gewoon lekker ergens een hapje te eten.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >