Testmoeder 4: Danerolles

Door: Sanne74
Sanne74
TESTMOEDER Sanne74

Even voorstellen...

Hallo allemaal. Mijn naam is Suzanne en ik ben 42 jaar oud. Mijn gezin bestaat verder uit mijn vriend Frank en onze kinderen, Colin van 12 jaar en Annelot van 10 jaar oud. Elke zondagochtend staan steevast de Danerolles croissantjes bij ons op tafel gevuld met kaas of chocolade. Ik had er werkelijk geen idee van dat er nog andere producten waren van Danerolles dan de croissantjes. Daar kwam met deze test verandering in, we hebben heerlijk genoten van de chocolade broodjes, witte broodjes en croissantjes in alle maten. Zoals iedereen begrijpt is het uitproberen van 6 producten in 1 week binnen een druk gezinsleven best even puzzelen, maar het is gelukt. Hieronder volgen de resultaten.

8.0

voordelen

 • Simpel te bereiden
 • Lekker!
 • Goed mee te variëren

nadelen

 • Niet overal verkrijgbaar

Wat vind jij van Danerolles?

Wij vinden Danerolles super lekker! Er is binnen ons gezin niemand die er niet van houdt en er niet van gesmuld heeft afgelopen week. De blikken zijn goed te openen, de beschrijving is duidelijk te volgen. En het kan bijna niet mislukken. Je kan heerlijk variëren met de Danerolles, dat hebben we ook wel geprobeerd.

Foto’s

Wat is je lievelingsproduct en waarom?

Wat nou het allerlekkerste was daar werden we het niet helemaal over eens.

Frank en ik gingen voor de chocolade broodjes en de kinderen werden helemaal wild van de party croissantjes met knakworstjes. Colin heeft mij geholpen met het maken van verschillende producten, maar de party croissantjes zijn helemaal door hem gemaakt. Super fijn!!! Een kind kan de was doen... oeps.... het eten maken ;-)

Wat vind je van de recepten? Leg uit.

De mogelijkheden zijn eindeloos en de recepten erg leuk! Zo hebben we van het XL croissant deeg een pizza bodem gemaakt ipv croissantjes. Het deeg even uitrollen, voorbakken in de oven en daarna lekker beleggen met tomatensaus, kipfilet, salami, ananas en KAAS!!!!!!  Verder croissantjes gevuld met kaas gemaakt en party croissantjes met knakworstjes. Eigenlijk allemaal super simpel, maar ook super lekker.

Hoe vaak koop jij Danerolles per jaar (1-2 / 3-5 / 6+)? Leg uit voor welke doeleinde.

Eigenlijk kopen wij bijna elke week een blikje croissantjes, behalve als we op vakantie zijn of als er op zondagochtend vroeg gesport moet worden door de kinderen (dan is er helaas geen tijd voor een uitgebreid ontbijt).

Wat zou een reden voor jou zijn om Danerolles niet te kopen?

De enige reden die ik zou kunnen bedenken is dat er een beter alternatief komt, maar momenteel is dat er niet, dus kopen we lekker Dannerolles.

Heb jij nog leuke tips voor Danerolles?

Mijn tip zou zijn, zorg ervoor dat alle producten ook breed verkrijgbaar zijn, ik heb de witte broodjes en de chocolade broodjes echt nog nooit bij onze supermarkt zien staan.

Foto’s

Videos

Scores

 • Producten
  8.0
 • Verpakking
  8.0
 • Ik zou Danerolles snel weer kopen
  8.0
 • Ik zou Danerolles aanraden aan mijn omgeving
  8.0

Totale score

8.0

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >