Testmoeder 1: Danerolles

Door: Eunice J
Eunice J
TESTMOEDER Eunice J

Even voorstellen...

Hoi! Ik ben Eunice Schot. Ik en mijn zoontje vinden het super leuk om samen te bakken en nieuwe dingen uit te proberen. De Danerolles testpanel is daar natuurlijk perfect voor! We zijn dus aan de slag gegaan met het bakken. Ben jij benieuwd naar mijn mening over de Danerolles producten? Lees dan zeker verder!

9.0

voordelen

 • Handige recepten
 • Origineel
 • Goede kwaliteit
 • Niet prijzig

nadelen

 • Niet overal verkrijgbaar

Wat vind jij van Danerolles?

Ik vind het erg leuk en natuurlijk super lekker... ;) Ik vind het leuk om aan de slag te gaan met nieuwe dingen en natuurlijk het proeven ervan. Mijn zoontje helpt me hier graag bij. Dit is super gezellig. Als ik ook bakproducten koop om bijvoorbeeld zelf croissants te maken, is het ook altijd van Danerolles. Dit zegt denk ik wel genoeg...

Foto’s

Wat is je lievelingsproduct en waarom?

De petits pains au chocolat. Dit omdat ik het het super lekker vond doordat er chocola bij zat. Ik ben dol op chocola, en omhult met deeg is het echt om van te genieten. Het is natuurlijk ook lekker zoet, dus daar houdt iedereen wel van toch? Krijg er nu gelijk weer spontaan honger van, haha!

Wat vind je van de recepten? Leg uit.

Dat was super handig! Hierdoor had ik een beetje een idee van wat er ik er allemaal van kon maken en het inspireerde me. Als je die recepten doorleest heb je gelijk zin om er mee aan de slag te gaan! Als je even vastloopt, of geen idee hebt wat je moet maken met de producten, kan je gewoon even de recepten bekijken. Je zit na het lezen van die recepten gelijk vol ideeen om te maken. Ontzettend origineel Danerolles!

Hoe vaak koop jij Danerolles per jaar (1-2 / 3-5 / 6+)? Leg uit voor welke doeleinde.

Zo'n 6 a 8 keer. Dit omdat ik eigenlijk best vaak vergeet hoe lekker het is. Als ik het eenmaal weer in huis heb, eten we het ook echt vaak. Maar als er dan weer wat maanden tussen zitten ben ik het weer een beetje vergeten. Maar het is echt super lekker en zeker een aanrader, dus ben van plan het snel weer in huis te halen! Mijn zoontje is er ook echt dol op en het is natuurlijk ook super gezellig om samen te bakken. We beschouwen het een beetje als family time en daar kan iedere moeder natuurlijk vol van genieten!

Wat zou een reden voor jou zijn om Danerolles niet te kopen?

Als het heel duur zou worden. Maar ik neem aan dat dat niet gaat gebeuren. Of nou ja, dat hoop ik natuurlijk. Want wat zou dat zonde zijn... De kwaliteit is super en voor de prijs waar ze het voor verkopen vind ik het echt niet prijzig. Ik hoop natuurlijk dat dit zo blijft. Misschien wel wat meer verkooppunten? 

Heb jij nog leuke tips voor Danerolles?

Eigenlijk niet, het enige wat ik kan zeggen is: GA ZO DOOR! 

Videos

Scores

 • Producten
  8.0
 • Verpakking
  8.0
 • Ik zou Danerolles snel weer kopen
  10.0
 • Ik zou Danerolles aanraden aan mijn omgeving
  10.0

Totale score

9.0

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >