Test: Nutrilon Dreumesmelk

Door: milou2013
milou2013
TESTMOEDER milou2013

Even voorstellen...

Ik ben Manuela en ben 31 jaar oud. ik heb samen met mijn man een dochtertje. Ons dochtertje heeft veel zorg nodig heeft en veel in het ziekenhuis ligt omdat haar groei achter ligt heeft zij alleen tot nu toe borstvoeding en sonde voeding gekregen. Ik kwam op deze site en ik oproepje zag staan over de Nutrilon om deze te gaan testen dacht ik dat lijkt mij wel wat om te kijken of ons dochtertje dat ook kan verdragen.

9.2

voordelen

 • duidelijke beschrijving
 • makkelijk mee te nemen
 • goed sluit bare deksel

nadelen

 • de melk koelt snel af

Hoe reageert je kindje op de melk?

Gezien zij geen andere melk soorten mag hebben leek mij dit een goede kans om te kijken wat het met haar doet. Zelf maak ik de nutrilon klaar met afgekoeld gekookt water of ik koop gesteriliseert water. Echter omdat ons dochtertje snel infecties etc heeft. We zijn nu 3 dagen aan het testen en ons dochtertje reageert heel goed op de melk. ze vind het erg lekker. Wel moest ze er erg aan wennen de eerste 2 flessen vond ze maar raar smaken en dronk er ook bijna niks van waardoor zij weer extra sonde voeding moest hebben. na een aantal keer aanbieden drinkt e het nu wel en nu houd ze de fles zelf vast.en zijn ze meestal voor de helft leeg.hopelijk drinkt ze over een tijdje de fles helemaal leeg.

Op welke manier verschilt de Nutrilon dreumesmelk van andere melk?

Helaas kunnen wij niet zeggen wat het verschilt met andere melk dit omdat ze gewone melk niet mag hebben en Nurtilon wel. We hebben ook wel een ander merk geprobeerd maar die wilt ze helemaal niet hebben dus ze heeft wel een voorkeur net als mij ( haar moeder). Zelf heb ik altijd geroepen als ik geen borstvoeding meer geef ik Nutrilon ga geven. Nu krijgt ze beide. Dit ook omdat ik er veel positieve reacties er over hoor en er veel reclame over zie. Voorlopig kunnen we nog met de Nutrilon door gaan want in de winkels is ook Nutrilon te koop voor andere leeftijden.

Hoe vaak per dag geef jij je kindje de dreumesmelk?

Ons dochtertje moet nog 3 keer per dag een fles melk hebben. Ze krijgt een fles omdat ze i.v.m medische redenen niet uit een beker mag drinken pas als ze 2 jaar is mogen we het gaan proberen met hulp van een logopediste. Ze krijgt bij het ontbijt en de lunch een fles melk en voor ze gaat slapen. Verder krijgt ze over de rest van de dag gewoon limonade of diksap. Ze krijgt dus 3 keer per dag de dreumes melk elke fles is 150 cc melk.

Drinkt je kindje de fles helemaal leeg en hoe verloopt dit proces?

De kleine meid drinkt de fles niet helemaal leeg dit omdat zij een drink probleem heeft en dus moeilijk kan drinken en kan slikken. Hierdoor ligt ze ook vaak voor langere tijd in het ziekenhuis. Maar ze doet haar best. Als ze niet meer wilt duwt ze de fles ook weg. We bieden het dan nog een keer aan wilt ze dan nog niet dan stoppen we gewoon. We hopen dat ze over een tijdje de flessen wel helemaal leeg gaat drinken. Want als ik zeg mama gaat je fles maken dan loopt ze zelf al naar de keuken toe en wijst ze al aan wat we nodig hebben. Ik zal iedere ouder aan raden om nutrilon te gebruiken. Het is goed voor je kindje en alle stoffen die zij nodig hebben zitten er in.

Foto’s

Scores

 • Reactie van je kindje op de Nutrilon Dreumesmelk
  9.0
 • Gebruiksgemak
  10.0
 • Kwaliteit van de Nutrilon Dreumesmelk
  9.0
 • Invloed op de gezondheid van je kindje
  9.0

Totale score

9.2

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >