De nieuwe babyhapjes van Hero

Door: xskoenders
xskoenders
TESTMOEDER xskoenders

Even voorstellen...

Ik ben een heerlijke 'Jan Modaal' standaard moeder. Ik ben (bijna) 33 jaar en heb 2 prachtige wolken van kinderen (wie zegt dat nou niet he). Een zoon van net 3 en een dochter van bijna 1 jaar. Oja en een lieve man die we dan alweer snel vergeten. Ik werk momenteel 28 uur per week, hoewel dat vaak eerder richting de 32 uur per week gaat. Je snapt, druk, druk, druk, druk. In de malle molen van het leven, is comfort en makkelijk toch wel heel erg belangrijk. Alleen dit moet absoluut wel gezond en voedzaam zijn. De oudste van 3 eet al tijden mee met de pot en met de jongste probeer ik dit ook, hoewel dit doordeweeks een uitdaging is. Daarom doe ik mee als testmama van de nieuwste babyhapjes van Hero.

7.6

voordelen

 • Vers en puur!
 • Deelblokjes
 • Handige verpakking

nadelen

 • Mist structuur
 • Diepvries (om mee te nemen)

Wat vind je van het idee achter deze productrange?

Voeding en gezondheid gaat wat mij betreft boven alles en ik ben benieuwd of ik dit terug kan vinden in de voeding van Hero. Het idee staat me zeker aan, eigenlijk wel een hele mooie variant op alle voedingen die al bestaan. Het is gezonde voeding en doordat alles los van elkaar is, kun je heel veel combinaties maken. Zo kun je je kleintje laten wennen aan smaken en langzaam aan steeds meer combineren. Daarnaast is het ook niet nodig om direct de hele inhoud van het zakje op te maken, omdat alles in deelblokjes aanwezig is.
Wel is het product nu heel erg ingericht op de kleintjes (tot 6 maanden). Er zou wat mij betreft ook producten bij kunnen van 8+ maanden (nu alleen ratatouille en een groentemix met pastinaak). Dan met name met structuur/stukjes.

Wat vind je van het gemak dat dit product biedt?

Het gemak van het product valt me tegen. Dan heb ik het meer over de praktische kant. Aangezien het een diepvriesproduct betreft, is het niet handig om mee te nemen onderweg. De producten missen verder ook structuur, je zal zelf dan nog pasta/rijst/aardappelen, enz. moeten toevoegen om er ook voor de oudere kindjes een complete maaltijd van te maken. Het gemak van een potje is dan nog steeds voordeliger.
Een ander gemak is echter ook dat ik een kleine jongen van 3 jaar heb. Omdat de smaken oprecht heel puur en lekker zijn, zijn de producten voor hem ook prima te gebruiken! Uiteraard dan wel in combinatie met pasta of iets dergelijks.

Hoe reageerde je kindje op de voeding?

Gelukkig heb ik niet zo'n moeilijke eter, hoewel ze zeker wel haar voorkeuren heeft. Bij de eerste keer proeven heb ik zelf ook een hapje genomen. Ik was zeer aangenaam verrast door de smaak. Ik zou het letterlijk zelf zo opeten. Echt heel erg lekker, gewoon wortel zoals wortel moet smaken. Bij nader bestuderen klopt dat ook wel, want de producten zijn 100% groente. Geen toegevoegde suikers, nummers en andere smaakmakers.
Kortom in tranen als het bakje leeg is...

Hoe vind je het om je kindje voeding uit de vriezer te geven?

Helemaal prima! Ik vries zelf regelmatig eten in, dus dat vind ik geen probleem. Ook omdat de smaken zo puur zijn en het eten biologisch is kan het heel goed. Het warm maken ervan is zo gebeurd, dus als ze niet genoeg heeft gehad, maak ik zo weer wat extra. Ook het gemak van de deelblokjes is een groot pluspunt. Ik kan gewoon per blokje eruit halen en de rest in de vriezer houden. Zo hoef ik ook niks weg te gooien, wat ik echt ideaal vind!
Nogmaals, het is een echte aanrader voor iedereen, heerlijk!

Videos

Scores

 • Verpakking
  7.5
 • Gebruiksgemak
  8.0
 • Smaak
  6.0
 • Zou je het product aanbevelen?
  9.0

Totale score

7.6
xskoenders

xskoenders

Happy werkende moeder met twee heerlijke kids. Een alles is interessant op wereldreis ontdekkende jongen van 3 en een meisje met een ik heb een eigen wil van een jaar.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >