Nieuwe vriesverse babyhapjes van Hero

Door: Mamasteffie
Mamasteffie
TESTMOEDER Mamasteffie

Even voorstellen...

Ik ben Steffie 28 jaar, werk 27 uur per week als sportconsulent en woon samen met mijn vriend Paul. Vier en een halve maand geleden is ons eerste kindje Jurre geboren. Een heerlijk actief mannetje, dat veel slaapt en lacht om alles wat er om hem heen gebeurd. Jurre krijgt al een tijdje 4 flessen van 210cc per dag en sinds kort krijgt hij ook verse groentehap tussen de 2de en 3de fles. Op dit moment vervangt het nog geen fles maar dient het als tussendoortje. Via Mamaplaats kwam ik als eerste in aanraking met Hero vriesverse baby hapjes. Dit moet toch wel een uitkomst zijn om Jurre van een gezonde hap te voorzien.

8.6

voordelen

 • Hersluitbare verpakking
 • Deelblokjes
 • Veel verschillende smaken
 • Biologisch en gezond
 • Snel te bereiden

nadelen

 • Geen nadelen

Wat vind je van het idee achter deze productrange?

Ik was verrast door het grote assortiment. De keuze uit verschillende groenten draagt zeker bij aan het leren kennen van nieuwe smaken. Wij hebben meestal niet zoveel verschillende verse producten in de koelkast liggen om hapjes van te maken. Vaak zijn het één of twee soorten en dat eet Jurre dan ook een aantal keer achter elkaar. Met deze hapjes kan hij de hele week verschillende smaken proberen en zijn smaakpapillen testen!

Wat vind je van het gemak dat dit product biedt?

Het product is vooral op drukke- en oppas dagen een uitkomst! Het is verantwoord, biologisch en gezond waar wij (helaas) niet altijd de tijd voor hebben en het staat in een handomdraai op tafel. Zonder gepruts met de staafmixer. Onze zoon lijkt geen verschil te merken tussen de zelf gepureerde wortel of broccoli van mama of die van Hero Baby. 

Hoe reageerde je kindje op de voeding?

Heel erg goed. Het werken met schijfjes en een hersluitbare verpakking werkt erg goed. Onze zoon heeft nog geen vast schema qua hoeveelheid, op deze manier is een schijfje meer er zo bij gepakt. Daarnaast blijf ik altijd erg voorzichtig met de structuur van de gepureerde hapjes, ik ben soms nog altijd bang dat de stukjes te groot zijn en hij zich hierin kan verslikken. Met de Vriesverse babyhapjes van Hero is hier gelukkig geen sprake van. 

Hoe vind je het om je kindje voeding uit de vriezer te geven?

Meestal maken wij de hapjes voor één week vooruit en vriezen wij deze in per portie. Het nadeel hiervan is dat het geen groot assortiment is en vaak zitten we te stoeien met de hoeveelheid. Baby’s blijven onvoorspelbaar en vooral als het om eten gaat.

Scores

 • Verpakking
  8.0
 • Gebruiksgemak
  9.0
 • Smaak
  8.5
 • Zou je het product aanbevelen?
  9.0

Totale score

8.6

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >