Vriesverse Babyhapjes van Hero

Door: Chantal Slager Kiewiet
Chantal Slager Kiewiet
TESTMOEDER Chantal Slager Kiewiet

Even voorstellen...

Mijn naam is Chantal. Ik ben getrouwd met Stefan en wij hebben samen twee kinderen. Onze dochter, Charlotte is bijna 3 jaar oud en Lucas is nu bijna een half jaar oud. Ik heb me opgegeven als testmoeder omdat ik dit product op de negenmaandenbeurs zag en toen erg enthousiast werd. Als testmoeder wil ik testen of dit product echt wel zo handig is in gebruik. Met het schrijven van deze review wil ik mijn ervaringen delen.

9.0

voordelen

 • Hoeveelheid zelf bepalen
 • Veel variaties mogelijk
 • Snel te verwarmen
 • Vers en biologisch

nadelen

Wat vind je van het idee achter deze productrange?

Het idee om de verse deelblokjes met groenten zo uit de vriezer te pakken en te verwarmen is natuurlijk ideaal, al moet ik bekennen dat het opendraaien van een potje ook erg makkelijk is… Maar, bij Hero vriesverse babyhapjes kan je baby echt genieten van pure en gevarieerde voeding dat bestaat uit 100% biologische ingrediënten die gestoomd en fijngemaakt zijn. Voeding uit potjes is niet altijd 100% biologisch.
Als ouder kan je met de Hero vriesverse babyhapjes zelf maaltijden samenstellen door verschillende groenten te combineren en wel of niet aan te vullen met vlees/vis. Je kan dus zelf de hoeveelheid bepalen en dat is een enorm pluspunt van dit product!

Wat vind je van het gemak dat dit product biedt?

De verpakking open je door de eerste keer langs de rand te knippen. Vervolgens pak je het aantal blokjes dat je nodig hebt. De verpakking is hersluitbaar wat ook super handig is. Mijn zoontje begint net met zijn hapjes en moet nog wennen. Ik vind dit product op dit moment ideaal omdat ik nu maar 1 blokje uit de vriezer haal en verwarm. Ik gooi bijna niets weg. Als ik een potje voeding open draai, dan is het nog 24 uur na de opening houdbaar in de koelkast. Mijn zoontje eet er dan twee keer een beetje van en meer dan de helft van de voeding gaat weg. Dat vind ik echt zonde.
Als je maar één deelblokje pakt dan stel je de magnetron op 750 watt in en laat de voeding zo’n 45 tot 50 sec. verwarmen. In een mum van tijd kan het kindje ‘aanvallen’. Als je 4 blokjes verwarmt, dan is het binnen 2,5 minuten op de juiste temperatuur.
De structuur van de voeding is zacht en fijn. Ideaal voor kinderen die net beginnen met de hapjes. Mijn zoon hapt het makkelijk van de lepel af en slikt het goed door. Dat komt vast omdat het zo zacht en goed fijngemaakt is.

Hoe reageerde je kindje op de voeding?

Na een paar oefenmomenten eet Lucas nu één deelblokje per keer op. De sperziebonen en wortel kan hij zeker waarderen, daar opent hij zijn mondje wel voor. Met sperziebonen zijn we als eerste begonnen en je merkt dat al gewend is aan de smaak. Het is een zachte smaak en het is goed fijngemaakt waardoor onze zoon het makkelijk weg kan slikken. De wortel vindt hij ook lekker, als de lepel dichterbij komt dan doet hij zijn mond al open!
Als derde smaak hebben we voor doperwten gekozen. Hier moet hij nog wel even aan wennen, dat slikt hij nog niet door. Als we niet oppassen spettert hij ons onder! Na een paar hapjes doperwten pak ik nog een deelblokje wortel of sperziebonen, verwarm het en Lucas krijgt alsnog zijn hapje binnen. Ik ben echt zo blij met het gemak van de kleine deelblokjes!

Hoe vind je het om je kindje voeding uit de vriezer te geven?

Ik vind het heel praktisch en handig om Lucas voeding uit de vriezer te geven. We pakken voor hem wat hij nodig heeft. We kunnen gemakkelijk en snel meer voeding verwarmen als hij toch meer wil eten. Dat het 100% biologisch is, vind ik een pluspunt en er is genoeg variatie mogelijk omdat je alles kan combineren. De vriezer ligt nu vol met allerlei smaken, ik pak gewoon wat ik nodig heb en in een mum van tijd is het opgewarmd in de magnetron.

Scores

 • Verpakking
  8.5
 • Gebruiksgemak
  9.5
 • Smaak
  9.0
 • Zou je het product aanbevelen?
  9.0

Totale score

9.0
Chantal Slager Kiewiet

Chantal Slager Kiewiet

Mijn naam is Chantal en ik ben getrouwd met Stefan. Samen hebben wij een dochter van bijna 2,5 jaar oud en een zoon van bijna 1 maand oud. Ik werk 2,5 dag op een basisschool en ik geef 3 uur per week turnles.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >