Getest: BABY born Pony Sunny en haar baby

Door: Anouk0408
Anouk0408
TESTMOEDER Anouk0408

Even voorstellen...

Hi, ik ben Anouk en samen met mijn dochtertje heb ik de BABY born Pony Sunny en haar baby getest. Ons dochtertje is een geboren moeder! Ze is super lief met haar broertje! Daarom is zij een geweldige en een hele lieve zorgzame poppenmoeder.

8.5

voordelen

 • Er komen leuke geluidjes uit
 • Het paard loopt zelfs over een vloer die glad is
 • De pop blijft goed zitten op het paard
 • Je kan het tuig en zadel makkelijk verwijderen

nadelen

 • Jammer dat het veulen zacht was en dus meer als knuffeltje gebruikt wordt
 • Er geen volume knop op zit
 • Dat er geen kleren of iets dergelijks voor de pop bij zitten

Hoe reageert je kindje op de pop/ speelset?

Op 4 november mochten wij Baby born paard ontvangen. De spanning was hoog bij mijn dochter (Steffi van 6 jaar). Ze vond het heel spannend wat er tevoorschijn zou komen uit de kartonnen doos. De blijdschap die op haar koppie verscheen was grandioos. Ze rende meteen naar boven om haar pop te halen en ik heb het paard en veulen uitgepakt. Ze was er super blij mee en de eerste indruk van het paard was echt geweldig! Heb haar nog nooit zo blij en verrast gezien! Erg leuk dus!

Blijft je kindje getriggerd om met de pop/speelset te blijven spelen? Hoe speelt je kindje met de pop/speelset?

Steffi is een echt poppen meisje en paarden zijn haar lievelingsdieren dus de combinatie van deze speelset was voor haar zeker aanleiding om vaak te pakken. In haar slaapkamer had zij een manege gecreëerd voor de nacht en overdag was het paard en de pop waar zij was, ook met een logeerpartij bij oma ging het paard en pop mee. Oma vond het ook erg leuk om met haar en het paard te spelen. Steffi wil overal d'r paard mee naar toe nemen. Hij slaapt zelfs bij haar in bed :-). 

Heeft de pop een leerzaam effect op je kindje (sociale vaardigheden als verantwoordelijkheid en communicatie)?

Ik vind zeker dat de pop een leerzaam effect heeft op het verzorgen van de pop en het verzorgen van het paard (borstelen en op- en afzadelen). Het verzorgen van de pop is al een hele taak aangezien Steffi het echt als haar kindje beschouwd: eten, drinken verschonen en omkleden. Nu met het paard erbij kwam borstelen en op- en afzadelen er als taak bij, want een paard staat niet met zadel en halster op stal en moet vaak geborsteld worden want dan gaat de vacht mooi glimmen. Ze leren verzorgen en omgaan met verantwoordelijkheid! Erg fijn dat Steffi tijdens het spelen ook leert.

Foto’s

Wat vindt je kindje het leukst aan de pop/speelset

Het leukste van het paard was dat de pop heel goed op de rug bleef zitten, Sam is er maar een keer af gevallen maar had gelukkig niks gebroken. Ook vind ze het erg leuk dat het paard geluid maakt en dat het paard zo lekker zacht is. En het paard heeft een lief zacht veulentje en kan echt hinniken dat was toch wel heel schattig. 

Zou jij het BABY born product aanraden aan andere ouders? Zo ja/nee waarom?

Als je kindje een echt poppenmeisje is, vindt ik deze uitbreiding van Baby born heel leuk. Omdat ze nu niet alleen kunnen moederen maar ook komt er dan een verzorgende rol bij voor het paard. Ze kunnen met hun fantasie en kartonnen hekken een manege bouwen. De kwaliteit van het paard is ook echt super! Hij gaat overal mee naar toe maar ziet er nog helemaal als nieuw uit! 

Foto’s

Werken de verschillende functies goed van de BABY born producten?

Er zitten niet heel veel functies op maar voor deze leeftijd wel heel duidelijk te vinden. Mijn dochter is 6 jaar en kon zelf gemakkelijk alle functies bedienen. De functies die het paard heeft werken uitstekend! Ik hoefde niks aan d'r uit te leggen. Ze begreep alles zelf al. Dat is natuurlijk ook erg fijn als ouders, uitpakken en spelen maar.

Onderaan het paard zit een aan en uit knopje, altijd handig voor de moeders als je het geluid zat bent ;-). Steffi vind het geluid juist erg leuk en grinnikt gezellig mee met d'r paardje. 

Is het product geschikt voor de leeftijd van je kindje?

Steffi is 6 jaar en word in januari 7, voor haar was deze speelset zeker geschikt. Steffi kan al heel goed zelf de pop op het paard neer zetten en het op- en afzadelen van het paard ging haar heel goed af. De functies die het paard heeft waren heel duidelijk dus wij vinden deze leeftijd zeker geschikt voor deze speelset. Zelf zou ik de leeftijdscategorie van 4 tot ongeveer 7 jaar aanraden. Mijn dochter is 6 en kon alles zelf uitvinden hoe het werkt. 

Videos

Scores

 • Indruk
  7.0
 • De werking/functies
  9.0
 • Kwaliteit
  9.0
 • Aan te raden
  9.0

Totale score

8.5

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >