Testmoeder: Luiers van de Lidl

Door: sdekrey
sdekrey
TESTMOEDER sdekrey

Even voorstellen...

Ik ben Suzanne, 32 jaar, moeder van Jente (bijna 3) en zwanger van een 2e wondertje dat in juli geboren gaat worden. Ik ben bijna 6 jaar getrouwd met Frank, 37 jaar. Verder ben ik 3 dagen werkzaam in loondienst en vind dit een heerlijke verdeling van mijn week.

9.0

voordelen

 • De luiers hebben leuke plaatjes
 • Goede pasvorm
 • Prettig draagcomfort
 • Fijn materiaal om aan te doen
 • Voelt licht en stevig aan

nadelen

 • Geen

Eerste indruk van de luiers

Toen ik de verpakking van de luiers zag, vond ik dit een echte uitstraling hebben die ik van Lidl verwacht. Het merk heet  'Toujours' ook wel een benaming die ik bij Lidl vind passen. Bij het openen van de verpakking werd ik wel verrast door de luiers, het leek qua uiterlijk erg op Pampers, wat ik normaal gesproken gebruik. Jente heeft een erg gevoelige huid en reageert verschillend op bepaalde merken luiers. Ook als zij 'te nat' blijft reageert haar huid hier erg op. Daarom gebruik ik altijd Pampers, want dat is de enige luier tot nu toe die ik fijn vind. Alleen die zijn wel beduidend duurder dan andere merken. 

De plaatjes zien er leuk en gezellig uit op de luiers er zijn 2 verschillende motieven. Jente reageert ook leuk erop, vanavond zei ze:"aap ook slapen", waarbij mijn man niet had opgemerkt dat ze het over de aap op de luier had en ze die aanwees.  

Het gevoel is prettig; soepel, flexibel en totaal geen plastic gevoel. Ook zijn ze plat, niet zo dik en daardoor in de commode niet veel ruimte innemend. Het ziet eruit als een fijne en prettige luier en heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Wat vind je van het draagcomfort?

Draagcomfort is erg fijn! Ik moet erbij zeggen dat ik normaal een maat 4 gebruik voor mijn dochter van 16 kilo, maar deze luiers (maat 5) zitten erg goed en niet te groot. Ook het hangende van een luier als het vol is, heb ik niet ervaren. Jente heeft de luiers ook 's nachts aan gehad en ze is alle nachten droog gebleven. Ook heeft ze geen uitslag of rode billen gekregen! Ik ben erg content en tevreden, en ook positief verrast met het draagcomfort van de Lidl Toujours luiers! Bij sommige luiers is er plastic verwerkt bij de rand wat een zweterig gevoel geeft en stroef wordt, daar is geen enkel teken van bij deze luiers. 

Wat vind je van de pasvorm en flexibiliteit?

Pasvorm is zeer goed en de flexibiliteit ook. Voelt soepel en de pasvorm is middels de plakkers goed te verstellen. Waar ik voorheen nog weleens een plakker kapot heb getrokken bij andere luiers, is dat bij deze niet gebeurd en voelen erg stevig. Het hangen bij een volle luier na een lange nacht is er ook niet. De luier voelt niet zwaar en absorbeert goed. 

Hoe ervaar je de langdurige droogheid?

Ik ervaar deze als zeer goed, na lange nachten is Jente altijd droog gebleven. Ook geen natte, sompige billen wat roodheid zou kunnen veroorzaken is ook niet gebeurd! Ik heb totaal geen irritatie kunnen ontdekken bij mijn dochter en dat is echt heel fijn! 

Foto’s

Scores

 • Kwaliteit
  9.0
 • Draagcomfort
  9.0
 • Pasvorm
  9.0
 • Langdurige droogheid
  9.0
 • Flexibiliteit
  9.0

Totale score

9.0
sdekrey

sdekrey

Sinds april 2013 ben ik ( Suzanne, 30 jr) jongbakken moeder van een dochter, Jente. Ik ben in aanraking gekomen met Mamaplaats via het Bepanthen zwangerschapsbalsem testpanel. Ik vind het erg leuk om de artikelen en blogs te lezen van alle mama's hier. Ik haal er geregeld mijn informatie vandaan. Ik heb de eerste maanden na mijn bevalling erg moeten zoeken naar een goede balans, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik begin nu eindelijk weer een beetje mezelf te worden en merk dat ik weer meer tijd en 'ruimte' heb om dingen op te pakken. Jullie zullen me dus vaker gaan zien hier op Mamaplaats, want ik vind het wel erg gezellig en ook leerzaam om met collega mama's in contact te zijn.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >