Laura test Dieren knuffel pop

Door: Carebear
Carebear
TESTMOEDER Carebear

Even voorstellen...

Mijn naam is Laura Franssen. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. 2 Jongens van 7 en 5 jaar en 2 meiden van 3 en 2 jaar. We wonen samen met onze 2 honden in een gezellig dorp.

Ik heb me opgegeven voor het testpanel omdat ik vond dat het wel een erg leuke pop was om te zien en me afvroeg of dit iets voor onze meiden zou zijn. Ze vroegen kinderen tussen de 1 en 6 jaar om de pop testen en ik heb 2 dochters die de pop konden testen in 2 leeftijdscategorieën. Perfect!

8.0

voordelen

 • Erg hoog knuffelgehalte
 • Vrolijke liedjes
 • Makkelijk in gebruik
 • Leert je kindje tellen

nadelen

 • Witte pop (snel vies)

Wat was de eerste indruk van jouw en je kindje?

We kregen de ijsbeer knuffel pop opgestuurd en mijn eerste reactie was: O nee we hebben de witte (ijsbeer)... De handjes van onze kids zijn namelijk op de een of andere manier bijna altijd vies (fijn). Verder vond ik de pop er erg mooi en aantrekkelijk uitzien. En de dingen die de pop zei en zong klonken ook erg leuk. De kids vonden vooral het uitpakken erg leuk, na even gekeken te hebben en alle knopjes ingedrukt te hebben gingen ze verder met een nieuw project: tekenen. Maar de eerste kennismaking is geweest, de rest volgt...  

Foto’s

Is de Knuffelpop kind- en gebruiksvriendelijk?

De knuffelpop is zeker kind- en gebruiksvriendelijk. Hij is gemakkelijk te bedienen voor kinderen. En er zijn maar 2 knoppen, die de kinderen heel makkelijk zelf kunnen induwen.

Mijn jongste dochter ging veel dingen proberen na te zeggen wat de pop zei. En ze vond het grommen van de ijsbeer helemaal geweldig en ging terug grommen. De oudste vond vooral de liedjes erg leuk en probeerde deze mee te zingen.

Leuk om te zien dat beide dames op hun eigen manier spelen met de pop. Passend bij hun leeftijd en behoefte. 

Ook mama zelf heeft er even mee 'gespeeld', meer om te kijken of er geen losse onderdelen of iets dergelijks aan zaten. Maar de pop is goedgekeurd hoor!

Blijft jouw kindje geboeid om ermee spelen?

Ik vond het erg vreemd, maar de meiden bleven steeds niet erg lang geboeid met de pop te spelen... Steeds 5 minuten en dan startte weer een andere speelproject, waar ze doorgaans langer mee bleven spelen. Vreemd, want ikzelf vind het een geschikte pop en zou best begrijpen als ze er lang mee zouden spelen. 

Echt uitleggen waarom lukte ze niet echt, dus dat blijft voor mij een raadsel. 

Wat vind je van de uitstraling van de pop?

De pop ziet er erg leuk en grappig uit! Ook heb ik de andere varianten bekeken op internet (wij hebben de ijsbeer). De hele set ziet er top uit! Met als favoriet voor mij (naast de ijsbeer natuurlijk) de giraffe en het konijn! Het is weer eens heel iets anders om een pop in een dierenvacht te zien. En daardoor ook nog eens een erg hoog knuffelgehalte heeft. Fijne, gezellige en zachte poppen zijn het. Heerlijk!

Zou je deze pop aanraden? Zo ja/nee, waarom?

Ondanks dat mijn dochters er niet super veel mee spelen zou ik hem zeker wel aanraden. Vooral voor kinderen vanaf 1 jaar tot 2 jaar. Ze leren hierdoor meer en beter praten doordat ze gaan proberen dingen na te zeggen. Ook leren ze luisteren: dit door te luisteren naar het verhaaltje wat er wordt verteld. Daarnaast stemmen de liedjes je gewoon erg vrolijk. Zelfs ik werd er vrolijk van. Ik zou alleen niet snel de ijsbeer zelf kopen aangezien hij wit is. Misschien dat bijvoorbeeld een zebra of een tijger beter waren geweest. Bij die kleuren vacht valt het niet zo snel op als ze vies worden. Bij wit zie je gelijk alles en aangezien de pop niet in de wasmachine kan is dat een nadeel...

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Speelplezier
  7.0
 • Uiterlijk/design
  9.0

Totale score

8.0

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >