Hannie test Dieren knuffel pop

Door: Hannie Dijksterhuis
Hannie Dijksterhuis
TESTMOEDER Hannie Dijksterhuis

Even voorstellen...

Hallo lezeressen,

Ik ben een trotse 28 jarige mamma van 2 dochters van 2 en 4 jaar oud. Getrouwd sinds 2010. Ik werk parttime als zelfstandige PGB'er. Daarnaast zoveel mogelijk lekker met mijn meiden bezig. Nu onze oudste naar school gaat, gaat er een nieuw wereldje voor ons open. Ik vind dit geweldig, voorheen gewerkt als onderwijs assistent dus is het me niet onbekend. Van de andere kant was ontzettend wennen, mijn meisje werd groot, maar is ook erg leuk. En nu wat meer quality time met de jongste. Ook heerlijk! Wij zijn helemaal klaar en enthousiast om voor VTech te gaan testen! 

9.1

voordelen

 • Gewicht en grootte
 • Hard/zacht/uitschakelaar
 • Diverse muziekjes
 • Knuffelzacht

nadelen

 • Hard plastic gelaat
 • Prijs

Wat was de eerste indruk van jouw en je kindje?

We kwamen terug van vakantie en ik had de meiden niks verteld dus de verrassing was enorm! Een grote doos, de jongste samen met mamma opengemaakt. Direct zag ze de giraffepop, ze was meteen verkocht. Twee schattige verliefde oogjes keken naar de pop en naar de verpakking. Deze er snel afgehaald en ze kroop op de bank: alle knopjes proberen. Grote glimlachen verschenen op haar gezicht en na een aantal keer drukken op het hartje begon ze al mee te doen, tellen, zingen en heen en weer deinen. Een vrolijk uitziende pop en ook nog lekker zacht. Eerste indruk: geslaagd! 

Foto’s

Is de Knuffelpop kind- en gebruiksvriendelijk?

De pop is zeer kindvriendelijk, waar ik even mijn twijfels had met betrekking tot het gelaat van de pop (hard plastic) bleek dit niet nodig. De rest van de pop is namelijk lekker zacht en de knopjes zijn gemakkelijk in te drukken. Voor ouders ook fijn, op de achterzijde onder het klittenband vind je een harder/zachter/uit schakelaar! De pop is licht van gewicht en kan zo gemakkelijk mee ergens heen of eventueel zelfs nog mee een dutje doen. Dat laatste is nu al twee keer gebeurd, lekker slapen met meneer de giraffe!

Blijft jouw kindje geboeid om ermee spelen?

De diversiteit aan zinnen en liedjes zorgen ervoor dat je kindje lang met de pop wil en kan spelen. Er zitten bijvoorbeeld tel opdrachtjes bij  en beweeg oefeningen. Maar ook meezingversjes. Simpel en kort dus na een paar herhalingen gemakkelijk mee te zingen. Een stimulans om lekker mee te doen en aandacht bij de pop te houden. 

Foto’s

Wat vind je van de uitstraling van de pop?

Een vrolijke uitstraling trekt de aandacht. En houdt ook de aandacht vast, vrolijke kleuren maar niet te druk of overheersend. Veel van de favoriete poppen en knuffels van mijn kids zijn best heftig: felle kleuren en harde geluiden. Dat is bij dit VTech popje dus niet (nadat ik de volumeknop iets had gedempt haha). 

Zou je deze pop aanraden? Zo ja/nee, waarom?

Ik zou de pop zeker aanraden aan andere ouders. Door de grootte en het gewicht van de pop is hij gemakkelijk mee te nemen en te knuffelen. Maar ook door de activiteiten die je met de pop kunt uitvoeren zijn ontzettend leuk en vrolijk makend. En niet eentonig door maar enkele muziekjes, er zitten diverse muziekjes in en ook in wisselende volgorde. Een verantwoord speeltje waar ze iets van kunnen leren. Dat maakt mama blij!

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.5
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Speelplezier
  9.5
 • Uiterlijk/design
  9.5

Totale score

9.1

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >