Review: KIDIZOOM SMART WATCH DX

Door: JoyceWijnbeld
JoyceWijnbeld
TESTMOEDER JoyceWijnbeld

Even voorstellen...

Mijn naam is Joyce (30 jaar) en ik ben moeder van 3 stoere en lieve jongens van 6, 3 en 2 jaar. Ik heb me opgegeven als testmoeder voor de VTECH Kidizoom Smart Watch DX voor mijn zoontje van 6 jaar. Hij wil altijd zo graag weten hoe laat het is en vooral hoelang het duurt voordat we ergens naartoe gaan, of wanneer hij bijvoorbeeld iets lekkers mag eten etc. Hij wil graag leren klok kijken, maar hij zit momenteel in groep 2 en dan leren ze dat nog niet. Mijn zoontje is sowieso erg geboeid met cijfers. Dus het leek mij geweldig voor hem als hij kan leren klok kijken met deze horloge. Foto's en video's maken is natuurlijk sowieso helemaal hot, maar met je eigen horloge kan het natuurlijk niet cooler.

8.7

voordelen

 • Goed draag comfort
 • Makkelijk in gebruik

nadelen

 • Benoeming huidige tijd

Wat is de eerste indruk van je kindje?

Hij zat al een paar dagen te wachten tot de Kidizoom Smart Watch DX binnen zou komen. Toen het eindelijk zo ver was, was hij heel erg enthousiast en hij wilde de box meteen uitpakken en de Kidizoom Smart Watch DX gaan gebruiken. Zijn eerste reactie was: kijk eens mam, ik kan zelf foto's maken en kijk eens ik kan ook allemaal gekke foto's maken!

Foto’s

Gebruiksvriendelijkheid: kan je kindje er goed mee overweg?

Binnen een uur kon hij alle ins en outs van de Kidizoom Smart Watch DX van foto's maken, naar filmpjes, spelletjes spelen etc. Zelfs zijn broertje van 3 jaar, die ook wel interesse kreeg in de Kidizoom Smart Watch DX en niet zozeer vanwege het klokkijken, kon al zelf functies gebruiken. Dus het werkt zeer gebruiksvriendelijk.

Blijft je kindje geboeid om ermee te spelen?

De Kidizoom Smart Watch DX is sindsdien alleen nog maar af geweest voor het douchen en als het opgeladen moest worden. Hij is er niet de hele dag mee bezig, maar ik zie hem regelmatig een spelletje spelen of foto's maken. En dit is na een week nog zo terwijl hij meestal snel weer uitgekeken is op nieuwe dingen.

Omschrijf de verschillende functies

Je kunt de Kidizoom Smart Watch DX instellen op digitaal klokkijken of analoog. Dit is wel fijn om verschillende manieren van klokkijken te leren. We hadden alleen wel gehoopt dat je bijvoorbeeld op een knop zou moeten drukken en de horloge dan de tijd zou opzeggen. Je kunt alleen luisteren naar de tijd als je dat via een andere app opent en daarmee speelt en zelf de wijzer op een tijd zet, dan noemt de Kidizoom Smart Watch DX de tijd. De spelletjes zijn ook erg makkelijk en zijn bijvoorbeeld leuk als je ergens moet wachten. Ons zoontje kwam altijd al heel erg vroeg naar onze kamer en nu hebben wij zijn wekker gezet wanneer hij naar ons mag komen in de ochtend, maar ook als hij buiten gaat spelen dan zetten we de wekker wanneer hij zich weer moet melden thuis. Je kunt foto's maken met filters en leuke frames, je kan alleen geen 'selfie' maken omdat de camera altijd naar voren wijst. Mijn zoontje heeft hele dunne polsen en de band zit op het laatste gaatje, daardoor kwam de band ook voor de camera terecht waardoor wij een stukje af hebben moeten knippen, dit vond ik wel zonde. Je kunt ook een gesprek opnemen en de stemmen vervormen, dat vindt mijn zoontje ook erg leuk om te doen. Kortom; de Kidizoom Smart Watch DX biedt veel verschillende functies.

Foto’s

Zou jij de Kidizoom Smart Watch DX aanraden? Waarom wel, waarom niet?

Ik zou de Kidizoom Smart Watch DX aanraden voor de leeftijd van mijn zoontje. Ik denk dat voor kinderen van 8+ jaar de horloge geen uitdaging zou bieden en niet anders zou functioneren als een andere 'gewone' horloge en dus alleen voor het klokkijken fungeren.

Videos

Scores

 • Gebruiksgemak
  10.0
 • Verschillende functies
  8.0
 • Design
  8.0
 • Vermaak
  8.0
 • Kwaliteit
  10.0
 • Aanraden
  8.0

Totale score

8.7

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >