Testgezin 2: VTech Kidi Super Star

Door: marjo van leeuwen
marjo van leeuwen
TESTMOEDER marjo van leeuwen

Even voorstellen...

Wauw wij mogen de Kidi Super Star testen! Mijn middelste meisje is dol op zingen, dansen en springen, dit is dus een ideale set! Rhodé is 5 jaar en heeft een broer van 6 en een zusje van 3, die testte ook automatisch mee! Tijdens het testen hebben wij de Kidi Super Star op de hoogste stand gezet, omdat wij ook regelmatig kleine kinderen over de vloer hebben en zo konden ze niet bij het speelpaneel en microfoon! Dit was voor de kinderen helemaal geen punt en ze genoot van ieder optreden die ze heeft verzorgt met de Kidi Super Star!

8.5

voordelen

 • Veel mogelijkheden
 • Goede kwaliteit
 • Kids zijn er dol op
 • De prijs is het zeker waard
 • Veel liedsjes

nadelen

 • Geen!!

Eerste indruk van de Kidi Super Star, hoe ziet het geleverde product eruit?

Wauw wat een mega doos, na open maken. Wauw wat een gave microfoon set, hij is veel hoger/groter dan ik had gedacht! Er zitten ook meer functies op dan ik had verwacht! 

Gebruiksvriendelijkheid: is het snel 'ready to use'?

Bij het uitpakken waren alle onderdelen duidelijk en hij is zonder gebruiksaanwijzing, die er keurig bij zit, in elkaar te zetten! De kinderen hielpen mee en binnen een paar minuten “draaide” hij! In het begin hadden wij niet door dat er een beveilig sticker over het display zat en had ik moeite met het bedienen. Maar toen de sticker eraf was, was het heel eenvoudig doordat er plaatjes op het display verschijnen met wat het is. Ook voor de kinderen is dit erg duidelijk! Ik vind het bedieningspaneel erg duidelijk en overzichtelijk. Door het draaien aan de knop kan je naar het volgende nummer of activiteit. Op het display verschijnt dan een ander plaatje wat bij de activiteit past! Super gewoon!

Foto’s

Hoe zijn de verschillende functies van de Kidi Super Star?

Als eerste moet ik zeggen dat je enorm veel kan met de Kidi Super Star. Van lekker dansen naar zingen en zelf muziek maken.

- Als je de muziek magie knop indruk kan je meezingen met de muziek, dit vindt Rhodé heel leuk, maar ze kan zichzelf niet altijd goed horen, achtergrond muziek had iets zachter gemogen.

- Je kan met de 8 verschillende liedjes meezingen of een externe muziekspeler aansluiten. De acht verschillende liedjes zijn hier uitgebreid gezongen en ze hebben al favorieten! De externe muziekspeler hebben wij niet, dus dat konden wij niet uitproberen.

- Je kan verschillende lichteffecten maken bij je liedjes, erg leuk! Hiervoor werden de gordijnen dichtgedaan, kan je het nog mooier zien!

- Je stem opnemen en vervormen, Dit zorgt vooral voor heel veel lol!

- Speel de verschillende spellen en activiteiten om je ritmegevoel te verbeteren, muziekinstrumenten te ontdekken, je uitspraak te oefenen en nog veel meer. De spellen zijn gespeeld en als erg leuk ervaren! Er is bijvoorbeeld een liedje dat speelt en als het stopt dat je stil moet staan! Super leuk en kan ook met heel wat vriendjes gespeeld worden! Want als moeder met 3 kinderen komen er ook heel wat spelen en dat zorgde voor veel plezier bij dit spel!

- Realistische geluiden die je kan toevoegen aan je concert, vooral het applaus wordt veelvuldig gebruikt! Erg leuk!

-Het speelpaneel kan je van de standaard afhalen en makkelijk meenemen. De standaard kan op twee verschillende hoogtes, dat is erg fijn!

Doet de Kidi Super Star wat het belooft?

De Kidi Super Star voldoet zeker aan wat het belooft, naar mijn gevoel zat er mee in dan ik dacht! De kinderen zijn er helemaal weg van!!

Heeft jouw kindje veel plezier van de Kidi Super Star?

Rhodé (5) was in principe de testpersoon, en die heeft heel veel gedanst, gezongen en gespeeld met de Kidi Super Star. Maar ook haar Jongere zusje van 3 ging er lekker mee aan de gang en kreeg voor elkaar om haar lievelingsliedje te laten spelen! Zelfs de oudste, een jongen van 6,5, vond het erg leuk, lekker zingen en dansen! Hij vond het wel jammer dat het echte meisjeskleuren waren, nu is hij niet stoer. Op mijn uitleg dat het eigenlijk voor meisjes is vond hij dat wel raar, jongens houden ook van muziek, dansen en zingen!

Blijft jouw kind getriggerd om er mee te spelen?

De meiden blijven zeker getriggerd om mee te spelen, ze staan beneden al te zingen voordat wij aan het ontbijt gaan! Hij blijft trekken, tussen de middag snel brood eten en weer nog even zingen en dansen mam! Super dus!

Zou jij de Kidi Super Star aanraden aan andere ouders? Zo ja/nee, waarom?

Toen ik de prijs zag, voordat ik het product met Rhodé testte, vond ik het riant. Nu wij hebben getest snap ik de prijs en is hij het zeker waard! Het is een prachtig apparaat waar heel veel plezier mee wordt beleefd!

Videos

Scores

 • Kwaliteit
  8.0
 • Gebruiksgemak
  9.0
 • Functionaliteiten
  9.0
 • Uiterlijk/design
  8.0
 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Vermaak
  9.0

Totale score

8.5
marjo van leeuwen

marjo van leeuwen

Ik ben een troste moeder van 3 kinderen, in de leeftijd van 18 mnd tot 5 jaar. Ik ben een bewuste thuisblijfmoeder. en geniet volop van mijn gezin. Ik vind het heerlijk om een boek te lezen, lekker te bakken/koken en foto's maken.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >