Cynthia test loopfiets

Door: cyncyncynthia
cyncyncynthia
TESTMOEDER cyncyncynthia

Even voorstellen...

Hi Mamaplaats moeders, ik ben Cynthia. Moeder van twee prachtige kinderen, onze zoon Vincenzo James (25-09-12) en onze dochter Valentina Romana (05-08-13)! Ik wilde dolgraag de Scuttlebug testen omdat mijn dochtertje het vertikt om te lopen aan de hand, ze is nu 13 maanden oud en mijn zoontje wordt deze maand 2 jaar oud. Hij loopt graag zelf maar fietst ook heel graag! Ik heb twee kleine testers thuis dus hihi. Ik heb de kids zelf laten oordelen wat ze van het fietsje vinden en mama mag inderdaad testen of hij handig in te klappen is en te dragen is! Laat het testen maar beginnen, wij zijn er klaar voor!

9.8

voordelen

 • Snel in- en uitklapbaar!
 • Stoere look!
 • Snel in behendigheid!
 • Makkelijk in gebruik!
 • Compact!

nadelen

 • Sturen maar ook voordeel
 • Mis omhangkoord!
 • "Lijkt" niet stabiel!

Gebruiksgemak kind: opstappen/afstappen en rijden

De scuttle bug is erg gemakkelijk om in en uit te klappen en het heeft bijna geen gewicht. Vincenzo had de bug meteen door en Valentina was nog onzeker. Daardoor super fijn de steun die ze krijgt dankzij de scuttle bug.

Hij is ook erg makkelijk in gebruik en de kids hebben het meteen door. Tevens is hij goed stuurbaar. Daarnaast is hij erg stabiel en kan veel gewicht aan en tegen een stootje. De zitting is lang en breed genoeg en de hoogte is ook perfect (Vincenzo zit erop en stapt/fietst ermee en Valentina loopt ermee en heeft de steun bij het lopen). Voor beide kids is het dus eigenlijk echt een uitvinding.

Gebruiksgemak ouder: hoe wordt het in/uitklappen ervaren

De scuttlebug is erg makkelijk in- en uit te klappen. In 3 tellen in- en uitgeklapt:

 • 1: stuurtje met wieltje in- of uitklappen
 • 2: linker of rechter achterwieltje in- of uitklappen
 • 3 linker of rechter achterwieltje in- of uitklappen, en klaar!

We waren naar het wildpark in Gangelt geweest en had hem meegenomen, ik had hem ingeklapt in mijn Bugaboo verzorgingstas gestopt haha, echt ideaal! En wanneer het wandelpad gangbaar was om te fietsen had ik hem voor Vincenzo uitgeklapt van je 1 2 3 hah! Zo gemakkelijk! En Vincenzo was helemaal happy met zijn vrijheid en zijn bug!

Wat zijn de plus/min punten tov andere driewielers?

Ik kan alleen pluspunten opnoemen tegenover de andere loopfietsjes. Zoals dat de bug inklapbaar is en daardoor ook heel makkelijk is mee te nemen! En de goede kwaliteit wieltjes en dat hij stuurbaar is, dat vinden de kids geweldig om te zien waar ze naar toe gaan als ze sturen naar een bepaalde richting hihi grappig!  Hij is ook 100% stabiel. Ik mis alleen een omhangkoord, zodat je hem om kan hangen! Buiten dat ook nog makkelijk te dragen bij het stuur!

Ik vind dat hij makkelijk in gebruik is voor kind en ouder, de design is leuk voor de kids en herkenbaar voor ouders! Ik ben gewoon heel positief over de bug!

Design

De Scuttlebug ziet er echt heel erg leuk en stoer uit, bbzzzzzzzz weg is Vincenzo en Valentina met de Bobby de Bij. Op afstand herkenbaar. Vincenzo weet meteen als ik zeg bbzzzzzzz dat hij de bug moet pakken en racet meteen rond. 

Ook het fijne van het design dat hij inklapbaar is en het lichte gewicht is ook fijn meegenomen in het design. Wij zijn happy de peppy met de bug en alle 2 racen ze ermee en overal! Standaard meenemen als we weg gaan.

Prijs- kwaliteitverhouding

We hebben de kwaliteit goed 'getest'. En voldoet aan alle verwachtingen. De Scuttlebug is goedgekeurd door Vincenzo van 2 en Valentina van 1 en papa en mama ook! 

Ik vind de verhoudingen prijs en kwaliteit perfect, kwaliteit super en de prijs is niet te duur, dus betaalbaar voor iedereen. Wij adviseren iedereen met een peuter de bug te kopen! Top kwaliteit! En leuk voor ouder maar vooral voor kind!

Videos

Scores

 • Gebruiksgemak kind
  9.5
 • Gebruiksgemak ouder
  9.5
 • Design
  10.0
 • Prijs- kwaliteitverhouding
  10.0

Totale score

9.8
cyncyncynthia

cyncyncynthia

Moeder van 2 prachtige kinderen, onze zoon Vincenzo James (25-09-12) en onze dochter Valentina Romana (05-08-13)!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >