Patricia test DJbag Fleurville

Door: Trix78
Trix78
TESTMOEDER Trix78

Even voorstellen...

Hallo,

Ik ben Patricia net 37 en trotse moeder van Dennis. Ben inmiddeels bijna gescheiden en dus alleenstaande mama. Hij is 20 maanden en zeer actief. Volop op onderzoek klimmen rennen onder dingen door kruipen en het liefst op plekken en tijden dat het absoluut niet uitkomt hahaha Daarom kan ik niet wachten om deze tas te proberen lekker mijn handen vrij voor mijn handenbindertje

7.8

voordelen

 • erg stevig
 • gave kleur
 • veel ruimte
 • vakjes op de draagband
 • makkelijk te verstellen

nadelen

 • bankpas past niet
 • erg lomp
 • geen plek telefoon
 • vakjes onhandige maat
 • karabijn onhandige plek

Hoe stevig is de tas?

Wow dat voelt en oogt erg stevig! Volgens mij is deze niet kapot te krijgen! Dat moet natuurlijk in de loop van de tijd blijken maar hij voelt zeker stevig zelfs de ritsjes en het klittenband geven een goeie indruk.

Doordat de tas extra ondersteuning krijgt  van de extra dikke achterkant blijft ie mooi overeind staan

Foto’s

Vind je dat de tas over voldoende ruimte beschikt?

Zo te zien wel. Mooie grote vak in het midden lekker veel vakjes en zakjes. Oeh kijk zelfs plek voor je bankpas! Mooi kan mijn grote protemonee thuis blijven.

Ik kan zelfs mijn spiegelreflex camera en wat accesoires makkelijk meenemen die stoot ook niet snel stuk hierin! Perfect!

Er is een vak achter waar het verschoningsmatje in zit. Die gebruik ik niet dus dat is een hele mooie "verstopplek"

Ja absoluut ruimte zat en kom je een beetje tekort? rits je er gewoon wat bij! Dmv een rits kun je hem nog groter maken. Als je dan nog niet genoeg ruimte heb weet ik het ook niet meer

Foto’s

Wat vind je van de kleur en het design van de tas?

Gelukkig is de kleur wat minder fel dan ik had verwacht. Ik hou wel van een knal kleur met dit soort dingen dus ik vind het helemaal leuk!

Ik moet zeggen dat ik hem groter en wat minder gestroonlijnt vind dat ik dacht. Ik kan hem zelfs wel lomp noemen naar mijn mening. Als je er wat spulletjes in doet lijkt het al snel een hele dikke vierkant die op je rug hangt dat vind ik wat minder voor mezelf. Waarschijnlijk vinden de papa's dat minder erg.

Verder zijn er een paar dingen die toch echt opvallen. Ten eerste de flessenhouder. Toen ik die zag dacht ik echt iemand heeft per ongeluk de verkeerde erbij gedaan. Waar komt die kleur opeens vandaan? Dat billendoekjes bakje is ook oranje dus waarom een grijze(?) flessenhouder? Hij is voorgevormd en neemt daardoor erg veel ruimte in beslag ook leeg hij had wat mij betreft een flink stuk kleiner gemogen en dat hij een klip heeft aan de achterkant is erg leuk maar waar hoor ik dat aan vast te maken? Nee met die flessenhouder slaan ze de plank flink mis wat mij betreft./ Ik ga die ook zeer zeker niet gebruiken.

Heel enthousiast ging ik mijn klantenkaart bankpas en zelfscan kaart in de speciale vakjes doen en wat blijkt? Het past niet ???!!! Alleen in het  gleufje met venster past een pasje ver is het net te klein. Dat is echt enorm balen! en zonde van de ruimte want wat moet ik daar verder kwijt?

Zoals ik al aangaf wordt de tas al snel erg lomp helemaal met de rits open maar als ik mijn spiegelreflex camera meeneem heb ik liever dat en dat hij bescherm is tegen stoten ed. Dat neem ik dus gewoon voor lief en let op dat ik dingen zo plat mogelijk opberg.

Al die vakjes en zakjes zijn super! jammer is wel dat mijn sammsung s5 niet in een vakje op de band past hij past wel in een van de voorvakjes achter de flap maar dat is geen handige plek. Er zit in een klein vakje onderop een karabijn sluiting heel handig maar waarom daar? die had juist perfect geweest in het grote vak. sleutels eraan en einde graaien en spullen eruit gooien om ze te vinden.

Het billendoekjes bakje ga ik niet daarvoor gebruiken ik ga daar de bekende kleine prullen indoen die altijd door mijn tas "zweven" denk labello het steentje die mijn knul net vind en absoluut wil meenemen een opengemaakte pakje koekjes dat soort dingen Daarvoor vind ik hem ideaal! in een keer al die "troepjes" bij de hand!

Foto’s

Is de tas gemakkelijk te dragen?

jazeker! Hij is wel zwaar dus als je hem niet goed heb versteld snijdt hij in je nek. Even onderweg goed verstellen want verder is de draagband lekker breed het gewicht wordt goed verdeeld. die vakjes op de band komen wel hoog te zitten bijna bij mijn nek ik hoop dat ik dat kan veranderen

Hoe vind je het aantal vakjes en zakjes op de tas?

Er zijn zat vakjes en zakjes! Erg jammer dat de bankpasjes niet passen en zonde van de ruimte verder zijn ze qua maat niet erg handig ingedeeld maar met een beetje uitproberen en kijken tijdens gebruik wat wel of niet werkt moet het zeker goedkomen. Nu zie ik de bomen door het bos niet dus even opnieuw indelen

Foto’s

Scores

 • Design
  6.0
 • Stevigheid
  9.0
 • Gebruiksgemak
  7.0
 • Ruimte
  9.0

Totale score

7.8
Trix78

Trix78

Hallo ik ben patricia ben 37 jaar en alleenstaande thuismoeder (ben afgekeurd om te werken) van mijn grote liefde Dennis een knul van bijna 2. 9 novenber ben ik officieel gescheiden van de vader van mijn zoontje die na 4 maanden besloot toch maar geen gezin te willen. We staan er verder ook alleen voor maar redden ons prima. We krijgen meer dan zat op ons pad maar we proberen er iedere dag wat moois van te maken samen hoe klein hij ook is we zijn nu al echt beste maatjes en zijn hartstikke gelukkig. Kom maar op leven! Mama zijn is het beste dat me ooit is overkomen!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >