Testmoeder 3: Dyson

Door: emmahuijbregts
emmahuijbregts
TESTMOEDER emmahuijbregts

Even voorstellen...

Hoi allemaal! Mijn naam is Emma en ik ben hoogzwanger van ons allereerste kindje. Doordat ik MS heb zijn zwaardere dingen tillen / slepen lastig voor mij, waaronder ook onze stofzuiger die we nu hebben. Op TV zag ik de laatste tijd al meerdere keren de Dyson V8 stofzuiger voorbij komen en ik werd er erg benieuwd naar! Toen ik dan ook zag dat Mamaplaats testmama's zocht voor deze Dyson heb ik me meteen opgegeven, en uiteindelijk werd ik één van de lucky ones die deze Dyson V8 mocht gaan testen!

8.9

voordelen

 • Wendbaar
 • Makkelijk in gebruik
 • Licht in gewicht
 • Goede zuigkracht
 • Veel opzetstukjes

nadelen

 • Hoogte niet verstelbaar

Voldoet de Dyson V8 aan je verwachtingen (denk aan zuigkracht, gebruiksduur, gebruiksgemak)?

De Dyson V8 is nog beter dan ik had durven hopen. Hij heeft heel veel zuigkracht al in de normale stand, en je hebt ook een MAX stand, en als je deze aanzet heeft die echt een onwijs sterke zuigkracht! Hij is heel wendbaar, ideaal voor lastig te bereiken plekjes! Als je de Dyson in de normale stand gebruikt heeft is de gebruiksduur prima, alleen als je hem in de MAX stand zet is de batterij wel snel leeg, maar ik heb hem eigenlijk bijna alleen in de normale stand gebruikt en dan is de ook zuigkracht perfect. Hij is ook qua gewicht ideaal, helemaal voor mijn situatie. Ik kan nu eindelijk makkelijk de stofzuiger pakken zonder dat het mij teveel pijn kost i.v.m. mijn MS!

Foto’s

Kun je momenten noemen waarop de V8 goed van pas kwam?

Wij hebben een hond (een Beagle) die enorm veel fijne haren verliest door het hele huis heen. En vooral op plekken zoals bijvoorbeeld zijn kussen kregen we normaal de haren maar lastig weggezogen, dit was dan ook echt iets waar ik benieuwd naar was met deze stofzuiger. De Dyson V8 haalt echt wonderbaarlijk goed de haren weg! We gebruiken hiervoor het kleinere opzetstuk, en zetten hem eventueel in de MAX stand en weg zijn de haren!

Heb je tijdens de testperiode nog gebruikgemaakt van je huidige stofzuiger?

Sinds we de Dyson in huis hebben hebben we alleen maar gebruik gemaakt van deze stofzuiger, en onze "oude" stofzuiger hebben we dan ook niet meer uit de kast gehaald. De Dyson pak je er ideaal gewoon even bij als je wat ziet liggen. Ik vind het vooral fijn dat hij geen snoer heeft, en je dus gewoon heel makkelijk even de stofzuiger erbij pakt, en binnen een seconde weer hebt weg gelegd.

Van welke accessoires heb je het meest gebruikgemaakt?

We maken het meeste gebruik de combinatie van de lange steel met daarop de borstel voor onze tegelvloer. De borstel is heel wendbaar, komt overal goed bij in de hoekjes en laat geen gekke strepen of wat dan ook achter! Ook het opzetstuk voor het tapijt is ideaal, op onze slaapkamer hebben wij tapijt liggen en mede doordat de kop zo wendbaar is kom je ook gemakkelijk onder je bed! 

Heeft de Dyson V8 jouw manier van schoonmaken veranderd?

De Dyson V8 heeft zeker onze manier van schoonmaken veranderd. Doordat hij zo licht en makkelijk in gebruik is, pak je hem heel snel al even erbij. Ik vind vooral het niet hoeven te slepen met een zware stofzuiger, en daarna met een kabel die je door je huis heen moet slepen, echt zo fijn! Als je even ergens wat kruimels ziet liggen pak je de Dyson er makkelijk even bij en je hebt hem daarna weer zo weg! Geen gedoe meer met snoeren etc!

Foto’s

Beschrijf in je eigen woorden je bevindingen over het testen van de V8.

Ik ben echt positief verrast over de Dyson V8. We hebben ooit een stofzuiger gehad die geen zak had, en deze had toch niet genoeg zuigkracht, dus ik was vooral daar erg benieuwd naar. Maar de Dyson V8 heeft zoveel kracht, en vooral de MAX stand geeft nog meer power mocht je dat nodig hebben. Ik vind het ook ideaal dat je niet meer hoeft te slepen met snoeren, of dat je met een snoer zit die niet goed meer in je stofzuiger gaat etc. Je pakt gewoon een stuk sneller even nu je stofzuiger erbij. Ook het stofreservoir legen gaat heel gemakkelijk! Wat ook fijn is, is dat hij niet veel lawaai maakt, super fijn voor als de kleine straks ligt te slapen! We hebben de Dyson V8 ook meteen opgehangen met het bijgeleverde accesoire, en het fijne daarvan is ook dat je daar nog 2 van de extra opzetstukjes aankunt hangen. (Zo ben je dus nooit meer opzetstukjes kwijt!) Ik kan de Dyson V8 echt aan iedereen aanraden, ben er erg blij mee!

Videos

Scores

 • De zuigkracht van de Dyson V8
  9.0
 • Het geluidsniveau van de Dyson V8
  9.0
 • De hoeveelheid vuil en stof die de Dyson V8 van de vloer verwijdert
  9.5
 • Het gebruiksgemak van de Dyson V8
  9.0
 • Het legen van het stofreservoir van de Dyson V8
  8.0
 • De meegeleverde accessoires van de Dyson V8
  9.0

Totale score

8.9

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >