Testmoeder 3: BABY born pop 1+

Door: D-Tuerlings
D-Tuerlings
TESTMOEDER D-Tuerlings

Even voorstellen...

Hi, Ik ben Daphne. Ik ben moeder van mijn dochtertje Liv. Wij waren super blij toen we hoorde dat we de Baby born mochten testen. Echt heel leuk!! Hieronder lees je onze review. 

8.8

voordelen

 • Leuke uitstraling
 • De combinatie van een zachte en harde pop is erg leuk voor deze leeftijd
 • Goed formaat
 • Makkelijk in de omgang

nadelen

 • Speentje is in mijn ogen een beetje gevaarlijk

Hoe reageert je kindje op de pop?

Liv was erg verrast toen ze de pop uit de doos haalde. Ze dacht dat ze de pop van Sinterklaas en de pieten had gekregen, omdat hij op 5 december binnen kwam. Ze vond de pop zo leuk en zei: Ahwww een mini zusje. Echt super lief, ze kon ook echt niet wachten om de pop uit te pakken.

Blijft je kindje getriggerd om met de pop te blijven spelen? Hoe speelt je kindje met de pop?

Ze heeft nog niet de concentratie en aandacht dat ze echt lang met iets speelt, ze pakt vooral naar de pop als ze zelf een flesje moet of een tutje mag. Ze vind het ook leuk om samen met de pop een verhaaltje of boekje te lezen. Als ik Liv wil voorlezen kan de pop zeker niet ontbreken. Het eerste wat ze zegt als ik een boekje tevoorschijn tover is: pop ook boekje.

Heeft de pop een leerzaam effect op je kindje (sociale vaardigheden als verantwoordelijkheid en communicatie)?

Ja dat zeker! Liv kopieert gedrag heel erg op het moment, dus zij spiegelt ons gedrag ook naar de pop. Ze praat er tegen, en doet wat wij ook met Liv doen. bijvoorbeeld: eten geven, een liedjes zingen voor het slapen, tutje uit als ze niet slaapt en dansen in de ronde kring. Erg leuk om te zien hoe ze dit doet. Vind het goed dat ze zo veel leert van een pop.

Foto’s

Wat vindt je kindje het leukst aan de pop?

Het leukste aan de pop vind ze dat ze haar een speentje kan geven. Als je de baby "huilt" geeft ze de pop een speentje. Ook vind ze het heerlijk om haar te betuttelen. Ze geeft d'r kusje en troost de baby als ze pijn heeft of verdrietig is.

Zou jij het BABY born product aanraden aan andere ouders? Zo ja/nee waarom?

ja, ik zou de pop zeker aanbevelen aan andere ouders. Het is een leuke pop met lieve uitstraling. Gemaakt van zacht materiaal en zitten geen gevaarlijke of scherpe kantjes aan. De pop is niet te groot en voor een kind van (21 maanden) echt een super leuke pop. Wel is het speentje wat erbij zit iets om mee in de gaten te houden, kindjes stoppen toch alles in de mond en omdat dit de vorm van een speentje heeft kan dit misschien wel door je kindje worden gezien als haar eigen speentje. 

Werken de verschillende functies goed van de BABY born producten?

De pop die wij hebben gekregen heeft niet echt functies. De speen in en uit het mondje gaat goed is eigenlijk alles wat de pop kan. Verder is de pop erg kind vriendelijk en zoals ik hierboven al zei erg leuk. 

Is het product geschikt voor de leeftijd van je kindje (zo ja, waarom wel en zo nee, waarom niet)?

De pop is erg geschikt voor deze leeftijd. De pop sluit aan op het gedrag van Liv. Er hoeven niet te veel toeters en op speelgoed te zitten op deze leeftijd. De pop is gebruiksvriendelijk erg zacht en zitten geen scherpe voorwerpen bij. Wel vindt ik het tutje dat er bij zit een beetje gevaarlijk kinderen stoppen toch alles in hun mond, dit tutje dus ook zit aan 1 lintje vast dus is wel iets om als ouder mee in de gaten te houden. Verder vindt ik de pop erg geschikt voor kindjes vanaf 1 tot 2/3 jaar.

Videos

Scores

 • Indruk
  8.5
 • De werking/functies
  9.0
 • Kwaliteit
  9.0
 • Aan te raden
  9.0
 • Leerzaam
  8.5
 • Geschikt voor leeftijd
  9.0

Totale score

8.8

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >