Attractiepark Toverland

Door: Willyanne Schippers
Willyanne Schippers
TESTMOEDER Willyanne Schippers

Even voorstellen...

Hoi! Ik ben Willyanne, moeder van twee stoere jongens van 3 en 6 jaar. Afgelopen zaterdag, 29 april, zijn wij als testgezin naar Toverland in Sevenum geweest. Wat hebben wij genoten van dit pretpark, echt geweldig! Ben je benieuwd naar mijn review over ons dagje? Lees dan zeker even verder. :)

9.6

voordelen

 • Vriendelijk personeel
 • Super leuk park
 • Vele verschillende attracties

nadelen

 • WC's

Wat was het meest avontuurlijke hoogtepunt van de dag?

Er was niet één specifiek iets wat echt het meest avontuurlijke hoogtepunt van de dag was. We vonden het Toverhuis, de Troy, de wildwaterbaan, de Blitschbahn geweldig. En om heel eerlijk te zijn waren eigenlijk alle attracties super!

Foto’s

30 attracties in 4 themagebieden, wat was jullie tactiek om in alle attracties te gaan?

Onze tactiek was vooraan beginnen en overal 1 of 2x ingaan. Naderhand hebben we nog attracties uitgekozen waar we nog een keer in wilden. Toch hadden we nog iets te weinig tijd want later zagen we dat we toch een aantal attracties niet hadden gedaan. Dit is dan ook de reden dat we toch graag nog een keer naar Toverland willen. 

Hoe heeft ieder familielid zich een hele dag vermaakt in Attractiepark Toverland?

Doordat men uitgaat van de lengtes van onze kinderen konden we bijna in alle attracties. Daardoor hebben wij ons allemaal prima kunnen vermaken. We zijn bijna overal met zijn 4en in geweest en wanneer onze jongste ergens niet in mocht was er altijd wel iets te spelen voor hem in de buurt. Er zijn dus goede alternatieven voor de wat jongere kids die niet in alle attracties kunnen / mogen.

Foto’s

Welke themarestaurants hebben jullie bezocht en wat vonden jullie van het eten en drinken?

We hebben wat gegeten bij Waldstube. We hadden hier Toverboxen besteld met patat en snacks en dat was erg snel klaar. Het eten was heerlijk en ook goed warm, het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Dit vonden wij trouwens ook van de rest het park, bij elke attractie stonden vriendelijke mensen en altijd in voor een grapje en een lach. Je voelde je niet bezwaard als je wat vroeg, dat was fijn.

Daarna hebben we bij Katara nog een kopje koffie gedronken. Dit was erg lekker.

Wat zal jullie het meeste bijblijven van jullie bezoek aan Attractiepark Toverland

Dat er een hele gezellige sfeer hing en dat er genoeg te doen was voor onze kinderen. Zij hebben zich zo ontzettend goed vermaakt de hele dag! Ze waren niet moe te krijgen en waren overal ontzettend enthousiast over. Nog een dagje Toverland bezoeken zit er zeker in. :)

Foto’s

Wat was jullie favoriete attractie tijdens het bezoek en waarom?

De waterglijbaan waar je met bootjes afkon, die was leuk! Vooral toen wij in de bootjes zaten gingen ze heel snel en hard naar beneden. Super leuk dus! Ook bij de attractie waar we in een boomstam door water gingen en dan van een hoge glijbaan naar beneden gleden, was fantastisch. Het was dus niet alleen voor de kids een heerlijke dag, maar wij hebben er ook goed van genoten!

Wat vonden jullie van de langste, snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux, Troy?

Super gaaf! We zijn via een ritje per paard naar de houten achtbaan gegaan. Onze oudste zoon mocht hierin maar vond het nog wel spannend, daarom moest mama mee. Pffff, wat een heftige rit. Deze achtbaan gaat echt heel hard! Onze zoon vindt het helemaal fantastisch en wil nog een keer, en nog een keer, ditmaal samen met papa. Dit is echt een super gave achtbaan vinden we alle drie! Onze oudste zoon is er 3x in geweest en hij vond het geweldig. Hij kon er geen genoeg van krijgen.

Foto’s

Wat heeft jullie het meest verrast tijdens het bezoek?

De vriendelijkheid van het personeel, de vele verschillende attracties en dat wij als gezin of onze jongens met papa of mama bijna overal wel in konden. Heel erg leuk! We hebben de hele dag genoten! Het is een super leuke activiteit voor het hele gezin, en niet alleen leuk voor de kids. Je kan er zelf als ouders zijnde ook erg van genieten. Een heerlijk dagje om er even uit te gaan.

Conclusie: super leuk park waar wij zeker nog een keer naar toe gaan. Het concept dat men kijkt naar de lengte van de kinderen is echt heel goed. Hierdoor kon onze jongste in heel veel attracties onder begeleiding van ons en onze oudste ook zelfs in veel attracties alleen. Wij gaan dit park zeker aanbevelen aan vrienden, familie en kennissen!

Videos

Scores

 • Attractiepark Toverland is een magische omgeving
  9.0
 • De sfeer in Toverland is goed
  9.0
 • Wij hebben ons de hele dag vermaakt in Attractiepark Toverland
  10.0
 • Ik zou Attractiepark Toverland aanraden aan familie/vrienden en kennissen
  10.0
 • Ik wil Attractiepark Toverland zeker nog een keer bezoeken
  10.0

Totale score

9.6

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >