Attractiepark Toverland testmama Laura

Door: Carebear
Carebear
TESTMOEDER Carebear

Even voorstellen...

Hi, ik ben Laura. Ik heb 4 kinderen. Ze zijn 2, 4, 6 en 7 jaar oud. We zijn nog nooit in Attractiepark Toverland geweest en zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe parken om te bezoeken. We waren ontzettend benieuwd of Toverland geschikt voor ons was, en dit hebben we mogen testen! Lees zeker verder.

8.8

voordelen

 • Compactheid van het park
 • Park straalt magie uit
 • Je voelt je nergens gehaast
 • Nergens lange wachttijden
 • Goed in een dag te doen

nadelen

 • Medewerker truckparcours (meer helpen)

Wat was het meest avontuurlijke hoogtepunt van de dag?

Er was voor ons geen specifiek hoogtepunt van de dag. De kids vonden alle attracties geweldig en hebben van alles kunnen genieten. Ook wij hebben een top dagje gehad, dus om nou een specifiek ding te bedenken wat het hoogtepunt van de dag was, is erg lastig.

Foto’s

30 attracties in 4 themagebieden, wat was jullie tactiek om in alle attracties te gaan?

Bij binnenkomst in de eerste hal genaamd het land van Toos waren de kinderen gelijk enthousiast. Iedereen wilde wel ergens in. We kennen onze kinderen goed genoeg en lieten ze maar eerst even naar het toilet gaan, dan was dat alvast gebeurt. Heel fijn dat die ook gelijk vooraan waren.

Na de toiletten zijn we begonnen bij de zweefmolen. Naast de zweefmolen was een klein speeltuintje met best wel grappige speeltoestellen. Dit speeltuintje was voor kinderen van 0-4 jaar. Hier hebben de jongste twee even lekker kunnen spelen. De jongens wilden daarna in de draaiende kopjes, en zo ging het eigenlijk maar door.

En zo zijn we op deze manier eigenlijk het hele park afgegaan. 

Hoe heeft ieder familielid zich een hele dag vermaakt in Attractiepark Toverland?

Af en toe zijn we er apart op uit gegaan. Ik ben bijvoorbeeld samen met de jongste begonnen in een soort Lunapark, Villa Fiasko. Het fijne ervan was dat als je bepaalde stukken niet durfde, je er gewoon naast kon lopen. Gelukkig maar, want mijn zoon vond de meeste stukken toch nog te moeilijk of te eng om te doen. De oudste had ondertussen de Wirkelbaum ontdekt en was daarin gegaan. Dit is een boom die draaiend zijn weg omhoog vindt. Erg leuk en hartstikke mooi ontworpen.

Oma was ondertussen met de meiden naar de draaimolen gegaan. Hier zijn ze een paar keer in geweest. De bobbaan stond als volgende op het lijstje en de jongens en mijn man zijn er samen in geweest.

Op deze manier konden we allemaal doen wat we leuk vonden. Ik vind het helemaal niet vervelend dat we niet constant bij elkaar bleven, want juist op deze manier hebben de kids alles kunnen doen wat ze wilde doen!

Foto’s

Welke themarestaurants hebben jullie bezocht en wat vonden jullie van het eten en drinken?

We zijn gaan eten bij de Waldstube. Helaas vonden we het eten niet echt lekker en ook niet goedkoop. We hebben de burgers en kindermenu’s gehad en een pizza. Daarvoor hebben we ook met zijn alle nog een ijsje gegeten, lekker!

Wat zal jullie het meeste bijblijven van jullie bezoek aan Attractiepark Toverland

De sfeer. Het park straalt een en al magie uit en we voelde ons er enorm op ons gemak. 

Foto’s

Wat was jullie favoriete attractie tijdens het bezoek en waarom?

De favorieten van de dag zijn een beetje verschillend hier. De meiden vonden vooral de truckparcours, de draaimolen en de paardjes erg leuk. 

Mijn favoriet van de dag is toch wel de wildwaterbaan, net zoals de jongste zoon. En de oudste en mijn man vinden toch wel de achtbanen en de boomstam-wildwaterbaan het leukst. Het meest avontuurlijk is voor de boomstam-wildwaterbaan gezien mijn hoogtevrees. Voor mijn man was het de Troy achtbaan.

Wat vonden jullie van de langste, snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux, Troy?

Mijn man was hier dol op. Dit was de hoogste, de snelste en de langste houten achtbaan van de Benelux. Mijn man heeft hem dus getest en hij vond hem wel erg hard en spectaculair. Hij vond het wel genoeg om er gewoon 1x in te gaan, haha!

Foto’s

Wat heeft jullie het meest verrast tijdens het bezoek?

Toverland heeft ons op een positieve manier verrast. Het ziet er heel erg mooi uit en ook erg schoon. Nergens ligt er rotzooi of zijn prullenbakken vol. De mensen die er werken zijn zeer vriendelijk. Het park straalt magie uit. Wij vonden de compactheid van het park een heel erg groot pluspunt. Het is heel goed te doen binnen een dag en je kunt heel relaxt doen. Nergens lange wachttijden. Je voelt je nergens gehaast.

Al met al heeft iedereen hier een super leuke dag gehad en we komen hier graag nog eens terug. Ik wil hierbij ook even Mamaplaats heel erg bedanken voor dit mogelijk te maken. Wij gaan niet vaak naar attractieparken toe omdat het vaak onbetaalbaar is met 4 kinderen, maar dankzij jullie hebben we toch weer eens een park kunnen bezoeken! 

Videos

Scores

 • Attractiepark Toverland is een magische omgeving
  9.0
 • De sfeer in Toverland is goed
  9.0
 • Wij hebben ons de hele dag vermaakt in Attractiepark Toverland
  9.0
 • Ik zou Attractiepark Toverland aanraden aan familie/vrienden en kennissen
  9.0
 • Ik wil Attractiepark Toverland zeker nog een keer bezoeken
  8.0

Totale score

8.8

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >