Switch Go Dinos review door Linda

Door: xxlzxx
xxlzxx
TESTMOEDER xxlzxx

Even voorstellen...

Ik ben Linda 29 jaar, moeder van 2 jongens van 2,5 jaar en 6 jaar. Ik ben zoals dat tegenwoordig heet thuisblijfmoeder. Dat vind ik nog steeds geweldig en ik geniet er elke dag van. Ik zag dat er testmoeders werden gezocht voor de Go Dino's Velociraptor van Vtech. Eerst maar eens even opzoeken wat dit is... (Kijk naar mijn klauw! Lanceer de raket en activeer de propeller en de schijnwerper. Switch van helikopter naar een Velociraptor. Met LCD-scherm en meer dan 70 stoere geluiden en zinnen. Leer alles over dino's!) ”geweldig” kwam als eerst bij me op. Dit zal mijn oudste zoon vast heel leuk vinden. Op en top jongensspeelgoed. Maarja...ik heb nog een kleine knul rondlopen. Wie zal dit nou toch het leukste gaan vinden?

8.4

voordelen

 • degelijk / stevig
 • leerzaam
 • sluit aan op de interesses

nadelen

 • enge stem voor jonge kinderen

Introductie

Vol spanning hebben we zitten wachten tot de dino werd bezorgd. Mijn zoon heeft elke dag wel gevraagd “Is het er al?” En dan toch eindelijk na een paar dagen kwam HET pakketje (leek net op het wachten op Sinterklaas ;) )Samen uitpakken en meteen testen!

De test

Het viel meteen op dat de helikopter best groot is. Eerst even de doos bekijken. Er staat op beschreven wat de helikopter en de dino allemaal kunnen. Wat ook leuk is, is de Velociraptor weetjeskaart achterop. Dan weet je tenminste waar je mee speelt.

Van helikopter naar dino..

Ook opvallend is de leeftijd 3-9 jaar. Het moet dus leuk zijn voor een hele lange tijd. Na het uitpakken hebben we aan de hand van de beschrijving de helikopter omgebouwd tot dino. Dat moest mijn zoon even een paar keer oefenen, maar nu gaat het super snel. Daarna hebben we alle knoppen uitgeprobeerd. Dat zijn er nogal wat. Heel leuk is ook het licht op de helikopter, het draaien van de propeller en het schieten. Voor ouders is het vooral handig dat het geluid ook instelbaar is. :) De dino stand heeft heel veel tekst en ook leerzame tekst.

Een beetje eng

Voor mijn jongste zoon van 2,5 jaar was dit speelgoed in het begin toch te eng. Ze hebben voor hem een enge stem. Maar na een week pakte hij toch de helikopter en speelde daar vrolijk mee. De dino is nu zonder geluid leuk. Mijn zoon van 6 is er nog steeds mee bezig, vooral het steeds ombouwen blijft hij leuk vinden. Hij heeft zelfs op de doos al bekeken welke soorten ze nog meer verkopen en daar een verlanglijst van samengesteld. De dino ligt nog steeds in de woonkamer en er wordt regelmatig mee gespeeld of even omgebouwd. Ook met 2 drukke jongens is dit speelgoed uiteraard een paar keer gevallen en is er heel druk mee gedaan. Maar niks is nog beschadigd. Het is dus echt heel erg degelijk. Want bij ons gaat er nogal eens wat speelgoed kapot.

Leuk en degelijk speelgoed

Toch denk ik dat dit speelgoed het leukste is voor kinderen van 4 tot 6 à 7 jaar. Voor de oudere kinderen zijn die weetjes erop dan ook heel erg leuk. En deze leeftijd zal de stem ook niet zo eng vinden. Maar er is geen twijfel over mogelijk, dit is echt heel leuk en degelijk speelgoed. We zullen misschien zelfs andere soorten hiervan gaan kopen.

Foto’s

Videos

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  7.5
 • Veiligheid
  9.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.5
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

8.4
xxlzxx

xxlzxx

Ik ben Linda, getrouwd en 2 zoons van 7 en 3 jaar. Ik vind dit een erg leuke site om reviews van andere moeders te lezen en de blogs. Ik ben gestopt met werken na de geboorte van mijn oudste zoon, omdat ik het belangrijk vind je kinderen te zien opgroeien (als je daarvoor kan kiezen uiteraard). Dit doe ik met plezier en verveel me tot nu toe nog geen dag.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >